27.06.2019

1.5K 96 3
                                    

   Tento deň už nemohol byť horší. S Noahom som sa ráno pohádala, pretože náušnice, ktoré som mala na dnes pripravené, upratal naspäť medzi ostatné šperky a ráno som ich, samozrejme, hľadať nestíhala. Iné sa mi však k outfitu nehodili. Neskôr som dostala menštruáciu – počas plávania! A napokon další Cedricov výstup. Prisahám, že toho chalana jedného dňa zo školy vyhodia za to, že Ashtona neustále napáda.
   Radšej som teda išla za Lydiou, ktorá sa rozplakala a utiekla na dievčenské záchody, kde opretá o umývadlá, nariekala. Vyhodila som odtiaľ všetky dievčatá, ktoré tam boli a vtiahla Lydiu do objatia. To dievča je fakt super, ale príde mi až príliš hlúpa.
  Keď si začala s Ashtonom, bola na našej škole len mesiac! Prakticky ho vôbec nepoznala. A Ashton je na Rooseveltskej známa firma. Všetci sme ju varovali, ale ona si nedala povedať a naivne mu začala dôverovať.
   "Lydia, mala by si poslúchnuť svojho brata. Ja viem, že si zamilovaná, ale tiež si nemyslím, že Ashton je dobrý chlapec," povedala som, kým som ju hladila po vlasoch.
   Zdvihla ku mne zrak a utrela si uplakanú tvár.
   "Už aj ty? Olivia, myslela som, že ty ma pochopíš zo všetkých najviac," povedala mi. Popravde, to ma trochu zabolelo, ale stále som si stála za svojím názorom.
   "Môj vzťah s Noahom sa nedá porovnávať s tým tvojím. Ashton a Noah sú dvaja totálne odlišní ľudia."
   Vtom sa strhla a nahnevane odo mňa odpochodovala. Chcela som ju zastaviť, tak som ju schmatla za ruku a pritiahla k sebe, no ona ma od seba silno odstrčila, až som bokom vrazila do umývadla. Lydia si podržala miesto, kde som ju predtým držala a hlasno sykla od bolesti. Ihneď som sa prirútila k nej a vyhrnula jej rukáv. Od zhrozenia som zalapala po dychu, keď sa mi pohľad naskytol na obrovský fialový fľak na jej bledej pokožke.
   "Preboha, Lydia! Kto ti to urobil?" opýtala som sa šokovane.
   "Nikto. Udrela som sa," hlesla a okamžite sa mi vytrhla zo zovretia. Podišla k dverám, ale zastavila som ju svojím hlasom.
   "Cedric má pravdu, Lydia. Ten chlapec je nebezpečný, počuješ?"
   Ona však len pokrútila hlavou s neveriackym úsmevom a odišla zo záchodov.
   Od toho dňa som presne vedela, čo je Ashton za človeka. A bola som si istá, že to vie aj Lydia.

THE FLAWS OF BEING FLAWLESSWhere stories live. Discover now