chapter 17

1.8K 113 19
                                    

   "Zrekapitulujme si to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





   "Zrekapitulujme si to. Takže Lydia ti navrhla, že ti pomôže pripraviť sa na môj koncert, a potom k tebe prišiel Darrell len preto, aby si od teba vypýtal povolenie na rande s tvojou kamarátkou?" zhrnul Cedric neveriackym tónom, keď sme už obaja sedeli v jeho aute. Keď sa totiž objavil pred mojím domom, Darrella som poslala pre Lydiu a ja som bežala za Cedricom vysvetliť mu, čo sa tu deje. V rýchlosti mi však nenapadlo lepšie vysvetlenie. Lydia mi nakoniec doniesla do auta kľúče, ale na rozhovor našťastie nebol čas. Obávala som sa však toho, čo Darrell povedal jej, pretože naše výpovede sa určite ani zďaleka nepodobali.

"Čo sa ti na tom nezdá?" nechápala som. Cedric sa tu nad mojím vysvetlením zabával už dobrých desať minút, ale nevyzeralo to, že by mi neveril. Skôr mu to prišlo istým spôsobom vtipné.

"Darrell zásadne nerandí. A čo sa mojej sestry týka, tá sa mi doteraz snažila zničiť každé jedno rande, na akom som kedy bol," priznal pobavene. "Preto mi nejde do hlavy, že by ti chcela pomôcť a ešte ťa obliecť do niečoho. . . takéhoto. Si naozaj nádherná."

"Vďaka," povedala som mierne zahanbene. Do líc sa mi okamžite nahrnula červeň a to som doposiaľ ani nevedela, že sa dokážem červenať. "Takže priznávaš, že dnes máme rande?"

"No. . ." začal, no akosi nevedel pokračovať. "Nerád to nejak pomenovávam. Chcel som tomu nechať skôr voľný priebeh a. . . nechcel som ťa vyplašiť."

"Mňa?" vypadlo zo mňa prekvapene. "Oh, nie, ja. . . budem rada, ak to tak nazveme. A ďakujem ti ešte raz, že si ma pozval."

Cedricove pery sa rozšírili v úsmeve, ale venoval mi len krátky pohľad, kým pozornosť opäť presmeroval na cestu. "Naozaj? Teda, vieš, pýtam sa, lebo ty a Noah. . . myslel som, že teraz sa spolu stretávate a tak. Preto som bol prekvapený, keď si súhlasila."

Kiežby si mal pravdu. A kiežby som nesúhlasila len preto, aby som v Noahovi vzbudila žiarlivosť.

Viem, ako hlúpo to znelo. Cedric bol naozaj milý chalan a ja som ho nechcela zneužiť, či zahrávať sa s jeho citmi len kvôli nejakému chalanovi, ktorý na mňa kašle. Ale Noah ma chcel pozvať na rande tiež a tým mi nasadil obrovského chrobáka do hlavy. Nútil ma nemyslieť racionálne. Nútil ma namýšľať si, že o mňa možno skutočne stojí. Bola som hlúpa, viem, ale nedokázala som to ovládať. Noah jednoducho vlastnil moje srdce a pre mňa neexistoval nikto iný.

"S Noahom nič nemám," povedala som rozhodne a hrdo sa pri tom naňho usmiala. "Bola to chyba."

"Dobre," pritakal so spokojným úsmevom. "Popravde, aj som si myslel, že to medzi vami nevedie nikam. Noah je v tomto trochu. . . ja neviem, myslím si, že mu Olivia počarovala."

"Tiež si to myslím."

"Ale aby som bol úprimný, som rád, že vám to nevyšlo. Necháp ma zle, len. . . páčila si sa mi už od prvej chvíle, čo som ťa zbadal v ten deň u Eddyho, keď ťa priviedla Harley."

THE FLAWS OF BEING FLAWLESSWhere stories live. Discover now