44 - Wayne

297 41 1
                                    

Colossus'a saldırmaya gelen insanlar artık orada değildi, Colossus'un son saldırısı onları şehir meydanına geri göndermişti. Ek ceza ile birlikte.

[Colossus'a Karşı Koymada Başarısız Oldunuz.]

Buz'un hükmü tüm kıtaya yayıldı. Artık canavarlar %30 daha güçlü hale gelmiştir. Colossus'a karşı koyduğunuz çabaya göre ödüllendirileceksiniz. Lütfen envanterinize bakın.

Mu Lan hemen envanterine baktığında birazcık şok geçirmişti. Kazandığı eşya pasif bir yetenekti. Ve pasif yetenekler bulunması en zor şeylerden biriydi.

[Menzil - Pasif]

Saldırı mesafen 5 metre artmıştır. Bu pasif bir yetenek olduğu için sürekli artış gösterir. Tabi ki yayını kullandığın müddetçe.

Hiç vakit kaybetmeden hemen o yeteneği öğrenmişti. Sonuçta bulunması en zor yeteneklerden biri idi. Bir düşmanla kafa kafaya çarpışırken 5 metre mesafe onu çok daha ulaşılamaz biri yapacaktı.

"Hey Beng, sen ne kazandın."

Beng üzgün bir şekilde cevap verdi. "Kışkırtma diye bir şey. Neden canavarları üzerime çekme diye bir yeteneği kullanayım ki?"

"Haha, aslında o yetenek çok faydalı, sana şu eşyaları ayarladıktan sonra bütün canavarları üzerine çeksek ölmezsin bile. Hepsini orada öldürürsün. Ama şimdilik canavarın odağı bendeyken o yeteneği kullanıp üzerine çekersen çok daha verimli bir şekilde kullanırız yeteneğini. Neyse hadi demircilik seviyesi atlatmaya gidelim."

"Olur gidelim."

"Ama dur önce bir Wayne'ye uğrayalım bakalım. Varsa şişeleri alalım biraz."

...

Sevinçle binaların arasından geçerek Wayne'nin dükkanına gelmişlerdi.

"Oooo, kimleri görüyorum efendim, nasıl yardımcı olabilirim size yoksa yine Cam şişe mi almaya geldiniz?"

Wayne son güncellemeden sonra bayağı bir kişilik kazanmıştı. Bir insandan ayırt edilemeyecek bir kıvama gelmişti resmen.

"Aynen, elinde ne kadar cam şişe var?"

"Daha bana mallar yeni geldi, at arabasından indirmedim bile gelip yardımcı olursanız belki üç beş sakal atarım size alışverişinizde ne dersiniz?"

Ding!

[Wayne'ye Yardım.]

At arabasından malzemeleri indirmede Wayne'ye yardımda bulun. Emeğinin karşılığını Wayne size verecektir.

Kabul et / Reddet

Mu Lan tereddüt etmeden kabul etti. "Tabii ki kabul etmek isteriz, sonuçta bize o kadar iyilik yapıyorsun lafı mı olur, malzeme taşımanın."

"Mu nie kabul ettin la? Malzeme taşıyıp kendimize nie iş alıyoruz hani ben demirci olacaktım?"

"Bu ilk görevimiz sencede biraz garip değil mi? Durduk yere niye görev verdi? Farketmedin mi? Bu görev başka bir görevle bağlantılı olabilir mi? Şimdilik görevi yapıp birkaç cam şişe alalım bakalım."

"Malzemeleri nereden indiriyoruz."

Wayne, Mu Lan ile Beng Zeng'e yolu gösterdi, ve at arabasından indirilecek malzemeleri de gösterdi. Birazcık zamanlarını alacak olsada indirme işlemine başladılar.

Yaklaşık yarım saat kadar bir sürede at arabasından tüm malzemeleri dükkana taşımışlardı.

"Ooo, çocuklar size gerçekten teşekkür ederim, sayenizde çok kısa bir sürede tüm malzemeleri indirdik. Şimdi ben size nasıl yardımcı olabilirim. Alacağınız birkaç eşya vardı sanırım size güzel bir indirim yapayım bunu hak ettiniz."

Mu Lan hemen söyledi "Cam şişe alacaktık, ne kadar çok o kadar iyi."

Wayne eliyle gösterdi şuradaki kutularda tam tamına 300 cam şişe var hepsini mi almak istiyorsunuz? Bu kadar kısa sürede bunları satabileceğimi hiç tahmin etmiyordum.

Aynen onları almak istiyorum ne kadar olur bize bu 300 cam şişe?

Sizin hatrınıza size 2 gümüşe bırakayım hepsini. Normalde 3 gümüşten aşağı tutmaz bu fiyatlar ve arkadaşınla aramızda yüzde 10 indirim vardı onu unutmadım. Bunlarıda hesaba katarak size 2 gümüş gibi bir fiyat verdim.

"Tamamdır alıyoruz."

2 Gümüşe 300 cam şişe gerçekten iyi bir fiyattı.

Parayı Wayne'ye verip cam şişeleri aldıktan sonra tam ayrılmak üzereyken Wayneden gelen bir ses dikkatlerini çekti.

"Avlanmaya çıkarsanız dikkatli olun, Dünya Hükümdarı yeniden dirilip tüm canavarları beraberinde güçlendirdi. Artık çok daha fazla insan ölümle burun buruna kalıyor. Pazarlardaki fiyatlar bile artabilir. Gittiğiniz yerde dikkatli olun. Umarım günün birinde cesur savaşçılar o Hükümdarı öldürebilirler."

"Umarım Wayne, umarım."

Kapıdan çıkıp ışınlanma portalına doğru yol aldılar.

"Mu Wayne tüm bu olanları nasıl biliyor la."

"NPC ler dünyada olanlar hakkında bilgiye sahip olabiliyor. Onlardan çok şey öğrenebilirsin. Zamanın olunca onlara soru sorup bir şeyler öğrenmeye çalışabilirsin. Hadi şimdi ışınlanalım."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon