9 - Sadak (2)

424 56 1
                                    

Mu Lan bütün bu olanlardan canavarların ona saldıracağından adı gibi emindi. Ama çeviklik puanı şu anda 21 idi. Gelen saldırılardan kaçınabilirdi. Mu Lan'ın menziline giren canavarlar aniden saldırmaya başladı. Canavarların çoğu uzun menzilli saldırılar yapabiliyordu. Diğer canavarlar ise Mu Lan'a yaklaşamıyordu. Mu Lan var gücü ile Tao Gölünün dışına doğru koşuyordu.

Koşarken ise gelen saldırılardan kaçıyordu. Canavarlar ona asitli tükürük atıyorlardı. Tükürük atan canavarlar Asitli Kurbağalar idi. Asitli kurbağalarının seviyeleri 15 idi. Ama şu anda ?? olarak gözüküyordu. Kendisinden 10 seviye büyük canavarların seviyelerini göremiyordu. Şu anda bu canavarlarla baş edebilecek durumda değildi.

Kaçan Mu Lan gelen saldırılardan da kaçınıyordu, saldırılar ona kıl payı ile isabet etmiyordu. Biraz bile yavaş davransa orada ölebilirdi. En kötü ihtimal ise parşömeni kaybedebilirdi. Bunları düşünmek bile istemeyen Mu Lan, azmini son raddesine kadar kullanıyordu.

Tao gölünden tek bir çizik bile almayan Mu Lan. Sonunda Tao gölünden ayrılabilmişti. Hiç vakit kaybetmeden envanterdeki parşömeni inceledi. Gerekli olan malzemeler bakınca biraz mutlu hissetti. Her şey hatırladığı gibiydi. Gerekli malzemeleri ise bulacağı 3 yer vardı.

"İlk olarak canavarlardan düşüyordu. Bu ise baya uzun bir süre alabilirdi. "

"İkinci olarak ise oyunun pazar yerinde bulabilirdi. Oyunun pazar yerinde Oyuncuların tarafından konulan eşyalar oluyordu. Ve orada oyun parası ya da gerçek parayla eşya satabiliyordunuz. Ve oyun firması her satış başına %10 komisyon alıyordu. "

"Son olarak ise çeşitli görevler ile elde edebiliyordunuz."

Zaman kaybetmeden şehrin merkezine giden Mu Lan hemen pazar yerine uğradı. Pazar yerini açtığında ise gerekli eşyaların satıldığını gördü. Oyunun ilk başında bunları düşüren oyuncular acayip şanslı olan oyuncular idi. Eğer böyle bir sadağın yapıldığını bilseler kesinlikle bu eşyaları satmazlar idi.

Eşyaların fiyatına bakan Mu Lan direkt olarak eşyaları aldı. Şu anda tam 70,000 kredi harcamıştı. Banka hesabında 30,000 kredi kalmıştı. Ailesinin ona bıraktığı parayı har vurup harman savuruyordu.

Şu anda gerekli bütün eşyalara sahipti. Ve gizli görevi aldığı NPC ye parşömeni götürecekti. Ardından NPC ondan gerekli malzemeleri isteyecekti.

Hiç vakit kaybetmeden NPC'nin yanına doğru gitti. NPC'ye sunaktan aldığı parşömeni verdi. Parşömeni okuyan NPC, ona sadak yapmak için gerekli olan malzemeleri getirmesini söylemişti.

Ding!

-Büyülü Sadak Yapımı!-

-Gerekli Malzemeler-

Deri 10x

Büyülü Taş x2

Büyülü Sadak Parşömeni x1

Gerekli bütün malzemeleri bulunduran Mu Lan. Hiç şüphe duymadan NPC'ye verdi.

Ding!

Büyülü Sadak üretilmeye başlansın mı?

Evet / Hayır

Gelen uyarı penceresine de evet dedikten sonra. Sadak üretimi başlamıştı. Şu anda 1 saati vardı üretimin tamamlanmasına. Ve 1 saat boyunca ne yapacağını çok iyi biliyordu.

Hiç ok kullanmadığı için envanterinde ki 100 oku 10,000 krediye pazaryerinde satacaktı. Sonuçta sınırsız ok üretebilecekti. Oyunun başlarında kimsede 10 bakır bulunmayacağı için. Pazar yerinden çekeceklerdi. Bunu gayet iyi bilen Mu Lan oklarını pazar yerinde satışa sundu. Ardından Beng Zeng'e sürpriz hazırlamak için yola koyuldu.

Beng Zeng şehir'e gelince onu paladin ustasına götürüp ona özel gizli görev alacaktı. Ekstradan ona bir kalkan bulmalıydı. Oyunun ilk başında iyi bir kalkan onları bayağı ileriye taşıyabilirdi. Pazar yerine baktığında ise orada kalkan göremeyen Mu Lan hemen alternatif bir yöntem düşündü.

Bu ise gizli görevi tamamlamaktı. Onun ödülünün geliştirilebilen kalkan olduğunu nasıl unutmuştu. Oyunda ki en iyi eşyalardan biri de geliştirilebilen kalkandı. Bu eşyalar kullanıcıya bağlanıyordu. Ve asla düşmüyordu. Büyülü sadakta buna dahil. Kullanıcı eşyayı satmadıktan sonra eşya asla düşmezdi. Şimdi tek yapması gereken Beng Zeng'i beklemek olacaktı.

Ve ayrıyeten iksir üretimi falanda yapacaktı. Mu Lan şu anda iksirlerden acayip para kazanabilirdi. Beng Zeng'i beklerken iksir yapımını öğrenmek için simyacılar derneğine uğradı. Sonuçta acemi eğitimi tamamlaması lazımdı. Simyacı ustasının yanına gidip eğitim görevini aldı.

Ding!

-Eğitim Görevi-

Simyacılık zor bir iştir. Her insan simyacı doğamaz, ama simyacı olabilir. Kaderini bu yönde çizmek istersen sana bir kaç malzeme sunacağım. Ve eğer testimi geçersen simyacı yolunda ilerlemeye hak kazanacaksın.

-Eğitim Gereksinimi-

Başarılı bir şekilde 10 iksir üret.

-Eğitim Ödülü-

Simyacı elbisesi.

Başlık: Acemi Simyacı

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now