16 - Tekme?

366 50 3
                                    


Mu Lan'ın bilgi birikimi karşısında ki askeri okula girmiş olan Yao Lao'nun seviyesinden kat be kat fazlaydı. Sonuçta 20 yıl kadar bir süre Tanrıya Meydan Okuyan oyununda suikastçı oynamıştı. Ve geçmişe geri geldiğinde ise paha biçilmez vücut geliştirme teknikleri çalışmıştı. Şu son 3 günde Yao Lao'yu alaşağı edecek kadar hırpalayabilirdi.

Mu Lan'ın etrafını saran insanlar garip düşüncelerdeydiler "Sanki bir ağaç dalı önlerinden piste doğru yürüyordu. Bu narin ağaç dalı tek bir darbede kırılırdı. Yol yakınken özür dilemeli ve affedilmeliydi."

Mu Lan spor salonundaki piste çıkmıştı. Karşısında hemen Yao Lao duruyordu. Ve çok geçmeden Yao Lao dövüşün kurallarını açıkladı.

"Ağır darbeler almayı hatta ölüme kadar gitmeyi onaylıyor musun?"

Neden onaylamayayım. Sen cesaret ediyorsan bende cesaret ederim.

Sınıf arkadaşları Mu Lan'ın tavrını görünce tekrar şaşırmışlardı. Ama Beng Zeng ona tekrar hayran dolu gözlerle bakıyordu. "Yürü be Mu. Kim tutar seni. Göster ona gününü."

Bu şişmanla zayıf dingiller akıllarını mı kaybetmişlerdi. Nasıl böyle davranabiliyorlardı karşılarında Yao Lao vardı. Sabah gelmeden önce yürek mi yemişlerdi.

"O zaman başlayalım."

Spor salonunda ki insanlar git gide artarken. Sınıfından daha fazla insan spor salonuna doluşmuştu. Etraftaki insanların gelmesiyle tam bir dövüş müsabakası izliyorlarmış hissine kapılmışlardı. Ve geri sayıma başladılar.

3

2

1

....

Dövüş başlasın!

Dövüşün başlamasıyla beraber Yao Lao atağa geçmişti. Mu Lan'a tek bir darbesi onun ölümcül hasar almasına yol açacaktı. Sonuçta Mu Lan narin bir dal parçasıydı. Tek bir darbesi Mu Lan'ın hayatına son verecekti.

Mu Lan'a Yaklaşan Yao Lao elini yumruk yapıp Mu Lan'ın kafasına doğru savurmuştu. Yumruğun geldiğini gören Mu Lan kafasını 45 derece eğmişti, Yao Lao'nun yumruğu kafasının yanından teyet geçmişti. Yao Lao ve etraftaki insanlar şaşırmıştı. Yao Lao'nun yumruğu adeta havaya isabet etmişti. Bugün iki dingil insanlara şok üzerine şok yaşatıyorlardı..

Saldırıdan sıyrılan Mu Lan Yao Lao'nın karın boşluğuna doğru bir tekme savurdu. Yao Lao daha deminki saldırısının işlememesi yüzünden ani bir şoktaydı. Tekmenin geldiğini görememişti.

Yao Lao'ya ilen tekme Yao Lao yu bir top gibi duvara uçurmuştu. İnsanlar Mu Lan'ın saldırısının zayıf olmasını bekliyordu. Sonuçta karşısında ki kişi Yao Lao'ydu. Ama Yao Lao'nun duvara doğru uçtuğunu görünce herkes tekrar şaşkınlıkla Mu Lan'a doğru bakıyordu.

Sonuçta Mu Lan bir tekmeyi 10,000 kez çalışıyordu. Tekmesinin etkisinin bu kadar büyük olacağını beklemiyordu. Böyle bir sonuç aldıktan sonra teknikten asla vazgeçmemeyi düşündü.

Mu Lan olduğu yerden duvara fırlattığı Yao Lao'ya doğru bakıyordu. Yao Lao şu anda baygın bir halde yerde yatıyordu. Etraftaki bir kaç insan onu alıp hemen revire doğru götürdüler.

Pistte duran Mu Lan, Yao Lao'nun götürüldüğünü gördükten sonra pistten inmeye ve dersin başlaması için Beng Zeng'in yanına gitmeye başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra ders başlayacaktı.

"Mu oradaki teknikte neydi öyle. Bana bunu neden öğretmedin. Hani ölümüne kankaydık."

Beng bu tekniğin bu kadar güçlü olacağını bende beklemiyordum. Sana aldırdığım kitapları biliyorsun oradan öğrendim. Senle beraber çalışıyorduk hatta seninde tekmen bu kadar güçlü olmalı. Ama sen bana karşı savaştığın için tekmenin gücünü tam göremedin. Sende bir başkası ile dövüşürsen büyük ihtimalle senin tekmende insanı bu şekilde uçuracak.

"Sanırım, haklısın. Demek bir kerede 10,000 kez tekmenin gücü bu ha. Ayrıca Tanrıya Meydan Okuyan da bugün ne yapıyoruz. Seviye mi kasıyoruz. Yoksa yeni eşyalar mı kazanacağız?"

Beng biraz sessiz konuşalım. Bizim konuştuklarımıza kulak misafiri olan sınıf arkadaşlarımız peşimizden gelebilir. Hele ki bugün ki performansımdan sonra artık göz önündeyiz. Ne yaptığımız herkesi ilgilendirir bir hale büründü artık.

Şu an 0 Seviyeyiz. Ve ölsek bile hiç bir cezaya maruz kalamayız. Ama seviye 1'e ulaşsak ve ölsek ceza alırız. Yani Seviye 1'e ulaşmadan önce biraz eşya yapmalıyız. Ve eşyalarda en iyilerin iyisi olması lazım. Seviye 0 bir olmak aslında bir avantaj. Ve bunu iyi değerlendirmeliyiz.

"Tamam Mu. Seni takip edeceğim, birlikte güçlenelim!"

Tabi ki. Oyunun kralları olacağız. Şimdi öğretmen gelmek üzeredir.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuDär berättelser lever. Upptäck nu