23 - Kırmızı İsim

355 44 2
                                    

Bir kullanımda yüzde 0.1 arttığına göre, her 5 dakikada bir kullandığını da varsayarsak. Yaklaşık 50 dakikada yüzde 1 olacak. 100 dakikada yüzde 2. 500 dakikada yüzde 10. Bu şekilde ilerler ise 5000 dakikada yeteneğine seviye atlattırmış olacaksın. Bu ise 83 saat ediyor yani 3 buçuk gün. Yani bekleme süresi bittiğinde kullanırsak bu kadar sürede yeteneği yükseltebiliriz.

Lakin patron canavarları avlarken, yeteneğin bekleme süresi olduğu için, sürekli kullanırsan patrona daha kolay ölürüz. Patron avlamazken yeteneği sürekli geliştirelim çünkü ileride bize çok lazım olacak. Hadi şimdi buradan çıkıp diğer patronu bulmaya gidelim. Ondan da edineceğimiz bayağı eşya var. Sende yoldayken patronu bulana kadar yeteneğini geliştir.

Mu Lan ile Beng Zeng Ayrık Vadiden ayrılıp bir başka patron canavar bulmaya yola koyulmuşlardı. Yaklaşık yarım saatte patronu bulmuşlardı. Patrona saldırmadan önce etraftaki çalıların oraya saklanıp grubu izlemeye başladılar. Ve izlediklerinde ise bir sorunla karşılaştılar. Patron canavarına saldıran bir grup insan vardı.

Hey Mu patrona saldırmayacak mıyız. Burada çalılardan izliyoruz. Saldıralım patrona öldürelim onu. Baksana patronun yüzde 50 canı falan var hem yardım etmiş oluruz.

Beng şimdi olmaz, hemde bu adamlara zerre güvenmiyorum. Gerçi şu an bizi öldüremezler ama az biraz olayları izleyelim bakalım hemde biraz sayıları eksilsin zaten ölen 5 dakika geçmeden yeniden canlanamıyor. Patronun canı yüzde 2 ye düştüğünde ise saldırıya geçeriz.

"Tamam izleyelim bakalım."

Mu lan ile Beng Zeng patrona saldıran grubu çalılıklardan sinsice izliyorlardı. Buraya geldiklerinde grupta yaklaşık 30 kişi vardı ama yarısından fazlası patronun ani bir saldırısı sonucunda ölmüştü.

Grupta şuan 10 kişi kalmıştı. Patronun canı ise şu an yüzde 25 kalmıştı. Yeniden doğup gelen adamların bile tekrar tekrar ölüyordu. Her ölmelerinde deneyim ile eşya kaybediyorlardı. Grubun ortalama seviyeleri 3 iken öldükleri için şu an ortalama seviyeleri 1 olmuştu.

7 kişi kaldıklarında ise canavarın canı yüzde 20 lere düşmüştü.

Ölen grup üyeleri patron canavara tekrar saldırmak için geldiklerinde. Üzerilerinde hiç bir eşya kalmadığı için çok fazla hasar yiyip ölmüşlerdi. Patronun canı ise yüzde 10'a düştüğünde 30 kişilik gruptan 4 kişi patrona saldırmaya devam ediyordu.

Aralarından biri, diğer arkadaşlarına ihanet edip patrona saldıracakken arkadaşlarına saldırıp diğer 3 ünü öldürüyor.

Mu Lan ile Beng Zeng henüz 0 seviye olduğu için kimseye saldırıp öldüremiyor ve onlara da saldırıp öldürülemiyor. Bu da demek oluyor ki oyunda çoktan 0.seviyeyi aşmışlar.

Grup üyelerini öldüren adam patron canavarı tek başına kesmek istemişti. "HAHAHAHAHA, siz çocuklar çok aptalsınız bu patron canavar benim."

Adamın kahkahası ovada yankılanırken. Mu Lan ile Beng Zeng çalılıklardan fırsat kollayıp konuşuyorlardı. "Patronun canı yüzde 2 olduğunda ikimiz birden canavara saldıracağız."

Bu adam zaten bizi öldüremeyecek ve neyin geldiğine şaşıracak. Patronu ondan çaldığımızda suratının alacağı ifadeyi görmek için sabırsızlanıyorum.

Çok geçmeden bu patrona saldıran adam. Canını yüzde 2'ye düşürmüştü. Mu Lan ile Beng Zeng "işte fırsat ayağımıza geldi" diyerek patrona doğru hücuma geçiyor.

Mu Lan okunu çıkarıp patrona fırlatmaya başlıyor.

-8

-5

-3

Ardından Beng Zeng gürzünü çıkarıp patrona sallarken bir yandanda kalkanını tutuyor.

-3

-3

-3

"Hey burada ne halt oluyor lan. Bu patron benim kaybolun! Öldürürüm lan sizi."

Sinirli adam kırmızı isimli olduğu için Mu Lan ile Beng Zeng'e gözdağı vermek istiyor. Hemen onlarıda öldürmek için atağa geçiyor ama bu ikisine saldırısı başarısız oluyor. Lakin patronun odağı bu adamda olduğu için patron adama saldırıyor.

-50

-30

-40

"Sizin isimlerinizi aldım olum. Buraları size zindan edeceğim."

Adam oracıkta ölüyor.

Patron Mu Lan ile Beng Zeng'e kaldığında ikisinin saldırısı sonucunda patron canavarı oracıkta paketliyorlar.

Patrondan muhteşem ödüller çıkıyor.

Patron'un 10 seviye olması. Bunlara bugün, çok iyi bir hasılat veriyor.

Ve son darbeyi vurdukları için bütün deneyim parçasını bizim ikisi alıyor.

1000 Deneyim.

Mu bu hızla devam edersek. Seviye atlayacağız.

"Haklısın gidip deneyimimizi 0'a indirelim."

Ama önce kazandığımız bu eşyaları depoya koyalım.

Ölünce eşya kaybedebiliyoruz sonuçta.

"Aynen iyi hatırlattın."

[Sistem Bildirimi - Patron Canavar "Gölge Kurdu" T********* ve K******** avcısı tarafından Öldürüldü.]

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWo Geschichten leben. Entdecke jetzt