37 - Colossus (2)

287 44 4
                                    


Beng zeng hiç vakit kaybetmeden pazar yerine ulaşmıştır. Pazar yerini açtığında ise cam şişelerin en düşüklerini 5 bakırdan satıldığını görmüştür.

"Mu bu şişelerin tanesi 5 bakırdan satılıyor çekeyim mi?"

"Tabii çek. Şu kalan iksirleri de yapıp satışa sunalım."

Mu Lan ise handa tezgahını ve 8 adet iksir üretmiştir. Ve ürettiği iksirlerin hepsi başlangıç aşama iksirlerdir ve hâlâ üretimine devam ediyordur. Çok geçmeden Beng Zeng cam şişeleri satıcıdan aldığı gibi han'a gelmiştir.

"İşte istediğin şişeler burada. Ne yapıyoruz şu an, sendeki iksirleri ben mi satışa koyayım yoksa hepsini birden mi sunacaksın satışa?"

"Eyvallah, şu an 8 adet başlangıç aşama iksirimiz var. Şu iksiri de üreteyim sana kaçtan koyacağını söylerim."

[Ding!]

Başlangıç Aşama Patron Koruması İksiri x2 ürettiniz.

"Biz ileri seviye patron iksirini 1.000.000 krediden satmıştık. Bunlar ise başlangıç aşama iksirler. Şu an 10 katı fiyattan satışa sunacağız için o iksirlerin de ederi 1.000.000 gümüş tutuyor. 10 Adet Başlangıç Aşama Patron iksiri. 10.000.000 kredi ediyor komisyonlarıda çıkarırsak. 9.000.000 al bakalım şu iksirleri satışa götür. Bende şu kalanları üreteyim geliyorum."

"Tamamdır."

Beng Zeng hızla ayrılıp pazar yerinin yolunu tutmuştur, tam o sırada.

[Dünya Hükümdarı Colossus'a kalan süre 15:00]

"Hey Mu bu kadar kredi adamı bozar lan. Ailemizden geçiniyorduk şimdiye kadar, kaşla göz arasında ne kadar kredi kazanır olduk. Ayrıyetten elini çabuk tut, Colossus'a 15 dakika kaldı."

Mu Lan Beng Zeng'in bu sözlerini duyunca yüzünde hafif bir tebessümle elindeki cam şişesini sallamaya devam ediyordu. "Merak etme bu kadar kredinin bizi bozmasına izin vermem."

Colossus'a 15 dakika kaldığını gören Beng Zeng hemencecik elindeki iksirleri Mu Lan'ın söylemiş olduğu fiyattan pazar yerine sallamıştı.

"Yapma ya, kredisi olmayan adamlar ölsün mü. Neden her şey kredi ile anlamıyorum ki. Biz şimdi bu iksirlere nasıl sahip olalım, anasını satim."

"Çok basit, sadece babanın kredi kartını çal. Ve onunla alışveriş yap. Babanın parası senin de parandır bunu unutma hahaha."

"Colossus için o iksirlerin hepsine sahip olmalıyım. Bu hükümdar çok iyi ödül verecek gibi hissediyorum bu onun için bir ön hazırlık."

[Ding!]

Banka hesabınıza 9.000.000 kredi yatmıştır.

"Mu, birisi tüm iksirleri çekti. Şu anda banka hesabımda 9.000.000 kredi bulunmakta. Senin işin bitti mi."

"Her şey planımıza uygun gidiyor şimdilik. 5 dakikaya oradayım."

Pazar yerinin orda duran Beng Zeng pazar yerine bir göz gerdirdi, ve satmış olduğu iksirlerin daha pahalıya satıldığını görmüştü. Birisi tüm iksirleri alıp daha fazla fiyattan satışa sunmuştu. Ve o fiyattan sattığını görünce hemen Mu Lan'a fısıltı yolladı.

"Hey Mu burada birisi iksirlerimizi bizden 5 kat fazla fiyattan satışa sundu. Bu konuda ne yapacaksın? Sende mi daha fazla fiyattan satışa sunacaksın?"

"Serbest piyasa, aslında bunun olması kaçınılmazdı, bu şekilde de para kazanan çok fazla insan var. Bir başka kişiden 3 e aldığını 5 e satan. O iksirler o fiyattan satılırsa haber et bendekileri de hazırlayıp satışa sunarım, merak etme 5 dakikaya oradayım."

"Tamamdır."

"Hadi ama, bu fiyatta ne, daha demin yine ucuza satılıyordu, birisi çok fazla uyanık değil mi sizce de."

"Serbest piyasa kardeşim, sende alıp 10 katı fiyattan satışa koyabilirsin. Şu anda piyasadaki tek iksirler bunlar olduğu için fiyatın bu kadar şişmesi sence de normal değil mi?"

"Colossus'a gidelim ben size yapacağımı biliyorum, aşağılıklar umarım iksir boğazınızda kalır da oracıkta can verirsiniz."

"Bu çocuk nerenin komedyeni la, hiç güleceğim yoktu. Umarım kalır boğazımızda kardeşim. Dualarının kabul olmasını içtenlikle diliyorum. Puhahaha, iksir boğazında kalsın mış."

"Nesi komik bunun, bu oyunda her şey olabilir. Burası yeni bir Dünya değil mi iksir boğazında da kalır, başına başka bir işte gelebilir. Senin yüzünü aldım oğlum Colossus'da görmeyeyim bu yüzü."

Beng Zeng bir yandan konuşmalara gülerken diğer yandan iksirler satılmış mı satılmamış mı diye kontrol ediyordu. Bütün iksirlerin 5 katı fiyatından satıldığını gördüğünde ise hemen Mu Lan'a söylemişti.

"Mu bu iksirler kapış kapış satıldı, lan. Bizim kazandığımız 9.000.000 krediyi herif 5 le çarptı resmen gözümüzün önünde."

"Yettim."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ