3 - İlk Hesaplar

534 71 3
                                    

Mu Lan ile Beng Zeng şu anda aşırı heyecanlıydılar. Hesap oluşturmak için tam 3 saatleri kalmıştı.

"Hey kanka şu anda 3 saat kaldı. Hesap oluşturmamız için. 3 saatte ne yapmak istersin. İnternette takılıp güzel kızlara bakmaya ne dersin?"

Mu Lan, kankasının sorusunu duyunca yüzünde bir tebessüm belirdi. Kankasının kızlara düşkün olduğunu çok iyi hatırlıyordu. Ama hiç bir kız Mu Lan ile kankasına bakmıyordu. Onlar zayıf ile şişko ikiliydi. Mu Lan kankasının sorusunu çok geçmeden yanıtladı.

"Kanka, sana aldırdığım kitaplar varya. Onlardan dövüş sanatları öğrenelim. Böylelikle internetten kızlara bakacağımıza gerçek kızlara bakarız ne dersin?"

Beng Zeng kankasına hemen cevap verdi. "Ben zaten gerçek kızlara da bakıyorum."

Mu Lan kankasını ikna etmeye çalıştı."Ama onlar bize bakmıyor be kanka. Biz zayıf ile şişkoyuz. Gittiğimiz yerlerde kızlar bizden kaçıyor. Bir tane bile sevgilimiz yok. Ve her kıza açılmamızda red yiyoruz. Sence de kızlar bize alayla bakmıyorlar mı?"

Beng Zeng üzgün bir şekilde "sanırım haklısın. Değişmemizin vakti geldi."

Mu Lan 40 kilo iken Beng Zeng 100 kiloydu. Kızlar gerçekten de onlarla ilgilenmiyordu. Biri çok şişkoydu biri çok zayıftı. Kızlar o yaşlarında gerçekten de acımasız olabiliyorlardı. Tek düşündükleri şey ise asi ve kaslı erkeklerdi. İstisna kızlar vardı. Ama onlar bile bakmıyordu.

Beng Zeng o zaman ilk hangi kitapla başlıyoruz diye sordu.

Mu Lan hiç düşünmeden yanıtlamıştı."Old Martial Arts." Günümüz yapay zeka teknolojisi gerçekten çok iyi bir şekilde oluşturmuştur o kitabı. Diğeri ise izlediğim eski bir dövüş sanatları filminde oynayan adamın sözleriydi. "Ben bir kerede 10.000 tekme çalışandan korkmam ama bir tekmeyi 10.000 kere çalışan adamdan korkarım." Günümüz yapay zekasıyla bu kitabı nasıl bir şey yapmışlardır. Bize ne gibi bir bilgi barındıracak asla kestiremiyorum.

Fazla vakit kaybetmeden "Old Martial Arts" kitabını açıp çalışmaya başladılar. Günümüz teknolojisiyle bu kitabı çok kolay bir şekilde anlayabilmişlerdi. Ama pratiğe dökmek işin meşakkatli kısmıydı. "Old Martial Arts" kitabının tamamını ezberleyince kankasına verdi. O da ezberlerken, "Bir kerede 10.000" tekme kitabını almıştı. Kitabın başındaki ilk kelime hemen dikkatini çekmişti. "Ben bir kerede 10.000 tekme çalışandan korkmam ama bir tekmeyi 10.000 kere çalışan adamdan korkarım." Gerçekten de yanlış hatırlamıyordu.

Fazla vakit kaybetmeden bu kitabıda ezberlemişti. Kankası ise diğer kitabı ezberliyordu. Mu Lan'ın deneyimi kankasından fazla olduğu için ezberlemesi daha kolay oluyordu. Onun için. Harcadıkları krediler gerçekten boşa değildi. Bu kitaplar daha fazla krediyi kesinlikle hak ediyorlardı. Şu anda Mu Lan her şeyi başarabilirmiş gibi hissediyordu ama vücudu buna izin veremezdi. Bu problemi de nasıl çözeceğini çok iyi bilen Mu Lan hemen işe koyulmaya başladı.

Beng Zeng ise ilk kitabını sonunda bitirmişti. Hemen kankasına diğer kitabı sordu. "Kanka ben bu kitabı ezberledim. Diğer kitabı versen, onuda ezberleyeyim. Bu kitaplar gerçekten paha biçilmez. Böyle bir şeyin olduğuna hâlâ şaşkınım. Bu yapay zekalar gerçekten bir harika ya."

Kitapta ki teknikleri uygulayan Mu Lan şu anda acayip terliydi. Ve nefes nefeseydi. Vücudu henüz tekniklere alışmamıştı. Kankasına döndü ve dedi ki. Masanın üzerinde al kanka bu teknikler gerçekten çok etkileyici.

Kitabı masanın üzerinden alan Beng Zeng, Mu Lan'a döndü bende birazdan başlayacam tekniklere, sen çalışmana devam et kanka dedi.

1 saat kadar çalıştıktan sonra. Mu Lan acayip hissediyordu. Önceki hayatı sayesinde vücudu biraz iyi çalışıyordu ama çok yorulmuştu, henüz vücudu tam eğitimli değildi. Ve onu eğitiyordu şu anda.

Beng Zeng Mu Lan'ın yanına gelip, "kanka 2 saat kaldı hesap oluşturmamıza. 1 saattir çalışıyorsun. Bende yeni ezberledim kitabı gerçektende bu kitaplara sahip olduğumuz için kutsanmışız. Artık önümüzde kimse duramayacak. Bende çalışmaya başlıyorum şimdi 1-2 saat çalışıp ardından banyo yapayım. Bende senin gibi terleyeceğim muhtemelen."

Huff, huff tamam huff kanka. Bende huff banyoya girerim huff.

1 buçuk saat kadar daha çalıştıktan sonra yorgun düşen Mu Lan. Banyo yoluna koyulmuştu. Banyoya giderken kankasını görmüştü. O da terler içerisindeydi. Zaman çok çabuk geçmişti. "Hey kanka, karakter oluşturmamıza 30 dakika kaldı. Banyo yapmayacak mısın."

Beng Zeng hemen yanıtladı."Oha kanka, ne çabuk geçti 1 buçuk saat. Bu teknikler gerçekten inanılmaz. Yarın sabah ilk işimiz kondisyonumuzu sağlamak. Yarın koşmaya başlıyoruz. Bizi kimse durduramayacak. Ardından da okula gideriz."

Tamam diyen Mu Lan. Banyoya girmişti. Evde 2 tane banyo olduğu için. Zamandan tasarruf yapabiliyorlardı. Şu anda paralarını ebeveynleri karşılıyordu. Har vurup harman savuruyorlardı. Onun için bu tarz bir ev kiralamışlardı.

-

25 dakika banyo yaptıktan sonra. Mu Lan dışarı çıktı. Ardından Beng Zeng'de çıktı. Oyunda karakter oluşturmaları için 5 dakika kalmıştı. Mu Lan ile Beng Zeng cihazları alıp yataklarına gittiler. Cihaz kask şeklindeydi. Ama cihazın diğer özelliği ise.uykudayken bile oyunla bağlantınız kesilmiyordu. Bu cihaz sayesinde geceleri normal rüya görmek yerine oyun oynayan milyonlarca insan vardı. Cihaz internete bile bağlanıyordu. Bu sayede oyunun içindeyken, internette gezebiliyordunuz. Hatta çeşitli haberlere hızlıca bakabiliyordunuz. Bu devrimsel bir buluştu.

Kaskları takıp oyuna giren Beng Zeng ile Mu Lan. Şu anda oyunun lobisinde bekliyorlardı.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 2 dakika.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 1 dakika.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 30 saniye.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 20 saniye.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 10 saniye.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 5 saniye.

Karakter Oluşturulması İçin Kalan Süre: 1 saniye.

Karakter oluşturması için kalan süre bittiği gibi oradaki butona tıkladılar. Karakter Oluşturma ekranına yönlendirilmişlerdi.

Oyundaki görüntünüzle gerçek hayatta ki görüntünüz birebirdi. Sadece ufak ayarlar yapabiliyordunuz. Saç rengi göz rengi gibi. Bu da tanınmanızı birazcık zorlaştırıyordu. Tabi tanınmak istemiyorsanız. Sonuçta bu oyun sayesinde herkes ün peşinde koşmaya başlamıştı.

Mu Lan ise 5 ana karakterden okçu olana tıkladı. Oyunda ki kullanacağı ismi yazdı. "Tanrı Katili" ardından onay tuşuna bastı.

Karakteri Başarıyla Oluşturdunuz.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now