8 - Sadak

436 54 1
                                    


Mu Lan sınırsız ok üreten sadak yapmak için gerekli malzemeleri toplayacak ama önce sınırsız ok sadağı yapmak için gerekli olan parşömeni alması gerekiyordu. Bu ise oyunda ki gizli bir görev sayesinde oluyordu.

Geçmiş hayatında gizli görevleri paylaşan oyunculardan çoğu görevin nasıl yapıldığını öğrenip paylaşmışlardı. Gizli görevleri paylaşan çoğu oyuncu ün peşinde koştukları için bütün server tarafından tanınıyorlardı. Mu Lan ise onlara imrenircesine bakıyordu.

Ama bu hayatında onlar Mu Lan'a ve Beng Zeng'e imrenircesine bakacaklar dı. Bu hayatında başarısızlığa yer yoktu.

Fazla vakit kaybetmeden yola koyulan Mu Lan. Görevin nasıl tetikleneceğini biliyordu.

Görevi tetiklemek için gerekli koşullar.

Sınıfın okçu olması

Eğitim Görevlerini Tamamlamış Olması

Çeviklik Statının 20 Puandan Yüksek Olması


Bütün bunlara sahip olan oyuncu, her şehrin merkezinde bulunan Okçu ustasına gidip gizli görevi ondan almaları gerekiyordu. Bu 3 koşulu tamamlayan oyuncular gizli görevi almaya hak kazanıyorlardı. Her sınıfın çeşitli gizli görevleri vardı. Gizli sınıfların bile çeşitli gizli görevleri vardı.

Görev koşullarını tamamlayan Mu Lan. Görev NPC'si ile konuşmaya yanına gelmişti. Konuşmayı başlattığında ise oradaki gizli görevi görmüştü. Şu anda acayip heyecanlıydı. Gizli göreve tıkladığında ise ekranda bir pencere belirdi.

Ding!

-Gizli Görev Okçunun Sadağı-

Bir çok okçu envanterlerinde gereğinden fazla ok bulunduruyordu. Bu onlara hem dezavantaj oluşturup hemde envanterindeki yerleri dolduruyordu. Bir okçunun savaşta oku bittiği zaman savaş alanındaki değerini yitirirdi. Bunun için okçulukta ustalaşmış kişiler, okların bitmemesi için gerekli büyülü sadağı yaptılar. Ve bunu nesilden nesile aktarmak için parşömene yazdılar. Parşömene sahip olan kimse büyülü sadağı yapabilirdi.

Görevi tamamlamak için Tao Gölünün oralardaki gizli geçide girip parşömeni alın. Ama unutmayın gittiğiniz yerler tehlikeyle dolu. Daima tetikte olmalısınız.

Görev Zorluğu: A

-Görev Ödülü-

Büyülü Sadak Parşömeni

Mu Lan gideceği yeri biliyordu. Daha önceki hayatında o yere çok gelmişti. Lakin şu anki seviyesiyle, oradan geçmesi için baya dikkatli ve hızlı olmalıydı. Bir an bile yavaşlarsa orada ölebilirdi. Bu da görevin zorluğunun A olduğunun kanıtıydı. Bu görevi genelde 20. Seviye okçular bile zorlanarak yapıyorlardı. Ama Mu Lan önceki hayatında onları defalarca izlemişti. Ve orayı çok iyi biliyordu. Şu anki seviyesiyle oradan başarılı bir şekilde geçebilirdi.

Gizli görevi alan Mu Lan, hemen Tao Gölüne doğru yola koyuldu. Şu anda 0 seviye olduğu için açlık susuzluk çekmiyordu. 1.Seviyeye ulaşan oyunculara yeni özellik açılıyordu. Bu özellik açlık ve susuzluktu. Açlık ve susuzluk 0 a düşünce ölüyordunuz. Ve öldüğünüzde ise 1 Seviye kaybediyordunuz ve envanterdeki herhangi bir eşyayı kaybediyordunuz bazen ise bir kaç eşyayı kaybediyordunuz. Neyse ki şu anda 0. Seviyedelerdi.

Tao Gölüne gelen Mu Lan, biraz nostaljik hissetmişti. Etrafta hiçbir insan yoktu. Çünkü şu anda burada canlı lokma olurlardı. Etraftaki canavarların seviyeleri 10-20 arasıydı. Mu Lan'a 1 darbe indirdiklerinde Mu Lan oracıkta hayatını kaybedebilirdi.

Mu Lan gölün dışındaki canavarların dikkatini çekmeden göle dalmıştı. Gölün derinlerine doğru yüzüyordu. Orada ki gizli geçidi bulup girecekti. Yaklaşık 5-10 metre daldıktan sonra, gizli geçidi görmüştü. Şu anda oyuncular bunu asla bilemezdi. Ve bunu bulmaları yaklaşık 2 yıllarını almıştı. Ama Mu Lan'ın bilgisi şu anda normal oyuncuların seviyesinden kat be kat daha üstündü.

Gizli geçidi bulup içerisine giren Mu Lan sorunsuz bir şekilde girmişti. Dışarıdaki canavarlar onun yüzme hızına yetişememişti. Gizli geçide giren Mu Lan. Gizli geçitteki lahiti gördü. Görevi henüz tam olarak tamamlanmamıştı. Lahit'e gidip parşömeni oradan alacaktı. Ama parşömeni aldığında tuzaklar etkinleşecekti. Ve hızlıca oradan çıkması gerekiyordu.

Mu Lan bütün bunları bir anda bitirmek istiyordu. Lahit'e doğru yavaşça yaklaştı. Lahitte duran parşömeni hızla aldığında ise koşmaya başladı. Arkasından gelen ok seslerini duyabiliyordu. Görevi tamamlama penceresini bile hızla kapatmıştı.

Tak! Tak! Tak!

Ama şu anda okları arkasında bırakmıştı. Önünde ise yeni bir tuzak çıkmıştı. Yerde çivileri olan bir tuzak. Bunu da bildiği için. Onun üzerinden atlayıp elindeki parşömeni envanterine koydu. Ardından göle girdi. Yüzeye doğru yüzmeye başladı. Yüzeye çıktığında ise. Etrafta ki canavarlar Mu Lan'ın gizli geçitten bir şey aldığını hissetmişlerdi. Ve Mu Lan'a doğru saldırmak için harekete geçtiler.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuOnde as histórias ganham vida. Descobre agora