19 - Ölüm

361 48 0
                                    


Beng hani biz canavar avladıkça deneyim kazanıyoruz ya. Canavarlarda bizi avlarsa kazandığımız deneyimin bir kısmını kaybediyoruz. Bu şekilde canavarlara ölürsek kazandığımız deneyimler 0'a düştüğünde tekrar patron canavarlar keseceğiz.

Ve üstelik avladığımız her patron canavar. Bize yeterli miktarda para ve eşya sunacak. Yetenek kitapları ise bu işin cilvesi. İstediğim bir yetenek kitabı var onu kazanırsak her şey çok mükemmel olacak. Ve senin içinde harika bir yetenek kitabı düşündüm.

"Yetenek kitabı mı? Bu harika? Sonuçta şu an hiç kimse yetenek kullanmıyor. En azından öyle biliyorum. Daha oyuna ikinci girişimiz olacak ama."

Bir kaç gün içinde yetenek kullanan insan sayısı çoğalacak gibi. Sonuçta milyarlarca oyuncu bu oyunu oynuyor. Yetenek kitabı düşürmemek olası değil. Her neyse yarın okula gitmiyoruz sabah antrenmanımızı yapıp akşam antrenmanına kadar oyundayız ve ardından tekrar oyuna giriyoruz. Ertesi gün ise zaten biliyorsun. Tatil günümüzü yine oyunda geçirebiliriz.

"Anlaşıldı! Bugün bütün patronları avlayalım. Ve yetenek kitapları kazanalım. Seviye 0 olmanın bu kadar avantajlı olacağını asla bilmiyordum. Bende düşünüyordum ki seviye atlayıp en güçlüsü biz olacağız."

Oyunda daha bilmediğimiz tonlarca gizem var. Zamanla her şeyi öğrenip güçleneceğiz. Hadi şimdi oyuna girelim.

"Tamam."

Mu Lan ile Beng Zeng oyuna girdiklerinde. Hızlı bir şekilde parti yapıp şehirden ayrıldılar. Ayrık Vadiye doğru yol almışlardı.

Ayrık Vadiye geldiklerinde ise canavarların seviyeleri 3 ile 6 arasında değişmekteydi. Canavarlar normal örümceklerden kat be kat büyüktü ve rengi de değişikti. Beyaz renkten kırmızı renge kadar çeşitli örümcekler vardı.

Canavarlara saldırmadan aralarından geçip gittiklerinde ise. Karşılarında diğer örümceklerden farklı bir örümcek gördüler. Sanki gördükleri bütün örümceklerin rengi onda vardı. Bu bir patron olmalıydı.

Beng sanırım patronu bulduk.

[Gökkuşağı Örümcek - Patron]

Seviye : 5

HP: 5000

Saldırı Değeri : 100 - 500

Ekstra Yetenek: ???

Beng bu Yeşil Kurta benzemez. En ufak bir hatamızda ölürüz ama bizim için bir şey fark etmez. Ölsek bile bu canavarı keseceğiz. Baksana Ekstra Yeteneği de var.

"Tamam Mu. Bana plandan bahset. Bu örümceği geldiği yere geri gönderiyoruz."

Yeşil Kurt'u öldürdüğümüz taktikle devam edelim. Bakalım Ekstra Yeteneğinin ne gibi özelliği var.

'Daha önceki hayatımda bu örümcekle hiç karşılaşmamıştım. Acaba ne gibi ekstra yeteneği var. Ve öldürürsek ne kazanacağız.'

Hadi bu kadar konuşma yeter işe koyulma zamanımız geldi diyen Mu Lan, eline yayını almıştı ve sırtındaki sadaktan oku çekip yerde yatan Gökkuşağı Örümceğine sallayıverdi.

Örümcek ne olduğunu anlayamamıştı. Ufak bir şey sanki onu gıdıklıyordu. Sağa sola baktı karşısında iki tane meymenetsiz insan müsveddesi vardı. Umursamazca ayağa kalktığında. Tekrar gıdıklanma hissetmişti. Ve bundan rahatsız olmuştu. Ona bunu yapanın Mu Lan olduğunu anlamıştı ve ayağa kalktığında ona doğru yol aldı.

Lakin unuttuğu bir şey vardı. İki tane insan görmüştü ama örümcek ona ok atan Mu Lan'a doğru saldırıya geçmişti Beng Zeng'den ise hiç rahatsız olmamıştı. Ta ki ona arkasından saldırana kadar.

-1

-1

-1

-1

-1

Örümcek daha Mu Lan'a yaklaşamamışken diğer insan müsveddesi ona saldırmıştı. Bir Gökkuşağı Örümceği olarak nasıl bu kadar aşağılanabilirdi. Arkasını dönüp Beng Zeng'e vuracakken Mu Lan uzaktan örümceğe sıkıyordu. Örümcek ne ileri gidiyordu ne de geri sanki olduğu yerde sıkışmıştı. Gökkuşağı Örümceği'nin odağı bir Mu Lan'a kayıyordu bir Beng Zeng'e.

Bu şekilde saldıran Beng Zeng ile Mu Lan örümceğin %10 canını götürmüşlerdi. Ama Mu Lan endişeliydi. Gökkuşağı Örümceğinin ekstra yeteneği neydi. Tüm bu endişelerine rağmen sadağından okları çıkarıp sallıyordu. Ta ki örümceğin canın %80'e düşene kadar.

Patron canavarının canı %80'e düştüğünde Mu Lan'ın korktuğu başına gelmişti. Ekstra Yeteneğini kullanmıştı. Olduğu yerden Mu Lan'a doğru yeşil bir şey püskürtmüştü. Mu Lan aradaki mesafeyi korusa da o saldırısından kaçamamıştı.

-100

Mu Lan'a 100 vurmuştu ama şu anda. Mu Lan kazandığı zırh sayesinde bu saldırıdan tek yememişti. Lakin zehirlenmişti her saniyede 10 can kaybediyordu. Bu gidişle 10 saniye içinde ölecekti. Zehir yaklaşık bir 30 saniye sürüyordu. Bu da ölümünü kaçınılmaz kılıyordu.

Mu Lan'ın canının azaldığını gören Beng Zeng hiç vakit kaybetmeden Gökkuşağı Örümceğine sürekli saldırıyordu. Ve karşısında ki Mu Lan son çaresizlikle oklarını savuruyordu.

Tam 10 saniye sonra Mu Lan hayata gözlerini yummuştu..

[Öldünüz]

250 Deneyim Kaybettiniz!

Ölüm sizi bulduğu için 5 Dakika Dirilemeyeceksiniz.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now