29 - İzdiham

290 47 3
                                    


"Hey mu şişeleri aldım ve üstüne üstlük Wayne'den alışverişimde artık %10 indirim kazanıyorum. Ama şu an 0 bakır 0 gümüşüm var. O kadar gümüşü bir anda harcamak kendimi iyi hissettirdi. İnsanın cebinde gümüş olacak abi ya."

"Hahahaha. Haklısın bunlar sadece başlangıç. Hele sana o gürzü alalım sen o zaman göreceksin. Hadi fazla vakit kaybetmeden gel buraya neredeyse tüm iksirleri ürettim sayılır."

"Yoldayım şu an."

Hiç vakit kaybetmeyen Beng Zeng çabucak Han'ın yolunu tutmuştu. Han'a geldiğinde ise hemen Mu Lan'ın bulunduğu odaya çıkmıştı ardından odaya girmişti.

"Mu ne yaptın bitirdin mi tüm şişeleri."

"Eveti. İçeri tam girdiğinde sonuncusunu yaptım. Her şeyin bu kadar dakik olması çok iyi hissettiriyor ya. Şu anda 30 iksirimiz var ve bunlardan 10 tanesi Orta seviye, 15 tanesi başlangıç seviye kalan 5 tane ise ileri seviye. Bunlarıda sana dediğim fiyattan koyarsak yaklaşık olarak. 44 gümüş 75 bakır alacağız. Pazar yerinin komisyonunu da düştüm. Eğer hepsi satılırsa 1 altına bize fazla uzak değil. Birde daha pazar yerindeki şu 2 tane ileri seviyeyi saymadım onlarıda sayarsak 9 gümüşte oradan gelecek. Toplamda 53 gümüş 75 bakır. Bugün 1 altını görecek gibiyiz."

"N..Ne ara hesapladın la bunları. Ciddi ciddi bakırsız insanlarken. Birde şu halimize bak gümüş az geliyor. Artık diyecek söz yok. Lafın bittiği yerdeyim şu an oradan el sallıyorum resmen."

"Şu iksirleri alda bana şu otları ver. Bu sefer sana fazladan malzeme aldırtmıştım hatırlıyor musun. İzleyecek misin o malzemeyle ne yapacağım. Gitmeden önce 1 el izle onu da satışa götürürsün."

"Tamam izleyeyim bakalım."

Malzemeleri alan Mu Lan ilk olarak Cam şişeye suyu doldurup kaynatmaya başlamıştı. Ardından su kaynadığında Yeşil Ot'u şişeye atıp bir sağa bir sola hafif bir ayarda sallıyordu. Suyun rengi değişip yeşil rengi aldığında ve cam şişesi soğuduğunda tekrar kaynatmaya başladı. Su tekrar kaynadığında ise Sarıciğer otunu atıp tekrar sağa sola hafif ayarda sallamıştı bu seferki aldığı renk Koyu bir yeşildi. Önceki renginden farklıydı. Beng Zeng'de ilk yaptığı iksiri hatırladığı için rengi garip gelmişti ona. Ama merakına henüz yenik düşmemişti. Suyu tekrar kaynattıktan sonra Pembeciğer otunu atıp bir sağa bir sola hafif ayarda çalkaladıktan sonra. Tüm işlemi bitirmişti.

[Ding!]

Başarı ile Başlangıç Seviye Patron Koruması Dakika İksiri ürettiniz. Normal iksirden 2 kat daha fazla etki süresi vardır.

Patron canavarlardan alınan hasarı %5 azaltır.

Kullanıldığında. 2 Dakika Boyunca etkilidir.

Üretici: T*********

"Hop al bakayım. Ne diyorsun buna."

"Hadi ya daha da neler. Önceki ürettiğin iksirin 2 katı verimlilikte bu. Birde üstüne üstlük 1 ot ekledin ekstradan. O zaman bu 1 gümüşten gidiyor. Haksız mıyım."

"Oooo. Bakıyorumda hesap kitap yapıyoruz. Aynen haklısın. O dakika olduğu için iksirin etki süresi artıyor. Normallerini 50 bakırdan koyduysan bunu 1 gümüşten koyuyoruz. Birde bakalım bugün haberlere çıkacak mıyız. Onları satışa koyduktan sonra gel de bende şu getirdiklerini bitireyim. Sonra bir plan yaparız."

"O zaman ben yola koyulayım."

Odadan çıkıp pazar yerine doğru ilerleyen Beng Zeng Han'ın alt katına indiğinde kendisi hakkında konuşan insanlara hiç aldırış etmiyordu. Onun hedefi şu anda 1 altını hızlı bir şekilde toplayıp Mu Lan'ın ona nasıl bir gürz alacağını görmekti.

"Bu eleman ne ayak la girip girip çıkıyor. Sanki bize gösteriş yapıyor. Birde artist artist yürümeler falan."

"Hey sesini alçalt seni duyacak adamım."

"Duyarsa duysun ne yapabilir ki, sanki beni burada öldürecek. Neyse bizde gidip biraz canavar falan kesip karı kız gözleyek."

"Hadi o zaman."

Pazar yerine ulaşan Beng Zeng oranın eskisine nazaran daha kalabalık olduğunu görmüştü. Sanki herkesin o iksirlerden haberi vardı ama çoğu kişi yalan mı gerçek mi diye bakmaya gelmişti. Hatta parayı toplayan bir kaç kişi iksirleri alabilmeyi bile başarabilmişti. Ve paralarını biriktirenler şu an daha fazla ucuza iksir görebilecekler miydi onu görmek için oracıkta eşyanın pazaryerinde sunulmasını bekliyorlardı.

Hiç vakit kaybetmeyen Beng Zeng elindeki bütün iksirleri Mu Lan'ın söylemiş olduğu fiyattan pazar yerinde satışa koydu ve ardından orada satılmış olan ileri seviye iksirlerin parasınıda çektikten sonra bir izdihama daha gözleriyle şahit olmuştu.

"Hey hey. İksircimiz sonunda bize yeni iksirler sunmaya gelmiş. Alıyoruz hepsini hadi loncam göreyim sizi bırakmayın bir tane bile bugün patron canavarlar bizim avımız."

"Hayır önce biz geldik. Burada bekliyoruz o iksirler bizim hakkımız."

"Paran varsa alırsın kardeş. Burada bakırlar konuşur. Bakırı olmayanlar bir zahmet gidip bakır kazansın da gelsin hadi kalabalık yapmayın. Kapamayın dükkanın önünü."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now