26 - Han

317 43 3
                                    


Hiç vakit kaybetmek istemeyen Mu Lan hemen satıcı NPC Wayne'nin yanına gelmişlerdi. Bu NPC'de tabak çanak cam şişe koltuk sandalye ne arıyorsan bunda da bulabilirdin. Ama bu NPC de günlük bir sınır vardı. Deposundaki malzemeler bitebiliyordu. Yeni malzeme tedarik edilene kadar aldın aldın. Yoksa pazaryeri satıcısına gitmek zorunda kalıyordun. Oradaki uyanık oyuncular 5 bakır gibi bir fiyattan satıyorlardı.

Wayne Mu Lan'ı görünce onu tebessümle karşılamıştı. Hoşgeldiniz maceracılar hangi rüzgar attı sizi buraya umarım aradığınız malzemeleri burada bulursunuz. Ve üstelik size özel indirim uygulayacağım.

"Beng Zeng Wayne'nin tuhaf davranışından biraz şaşırmıştı. Neden Mu Lan'a bu kadar kibar davranıyordu. Ve üstüne üstlük birde indirim teklifi sunmuştu. Hemen fısıltı ile Mu Lan ile konuşmaya başladı."

"Mu neler oluyor la neden sana karşı bu kadar kibar."

"Muhtemelen ünümden dolayı bu kadar kibardır. Bende şu an 6 ün varda."

"Hasss. Ne ara o kadar topladın lan. Bende anca 1 var."

Buraya cam şişe almaya geldik. Buradaki arkadaşım bir şey almayacak alımı ben yapacağım. Ona etrafı gezdiriyorum sizin marketinizi görünce uğrayıp bir şey almamak olmaz dedim.

"Ohohoh. Anlıyorum. Cam şişeler şu tarafta sorması ayıptır ne için kullanacaksınız. Pek fazla cam şişe alanımız yokta."

Oh öyle mi o zaman bundan sonra cam şişelerinizi ben alacağım elimden geldiğince. İksir yapımında kullanmak istiyordum. Şu anlık 20 tane alacağım ama indirimize göre 30 da olabilir çünkü kalan diğer parayla han'a gidip oda tutmamız lazım.

"Ohh anlıyorum. Handa bir oda tutmak yanılmıyorsam 20 bakırdı. O zaman şöyle yapalım. 20 Bakıra 30 şişe vereyim sana. Sonraki şişe alımlarında da indirim yapacağım için şimdilik ayağın alışsın."

"Tamamdır bana uyar."

Mu Lan Wayne'den 30 cam şişe aldıktan sonra han'ın yolunu tutmuştu.

"Bunları aldın iyi hoşta. Cam şişeye o otları koyunca iksir kendiliğinden mi olacak. Nerede kaynatıcan falan?"

"Merak etme o işde bende. Sen akışına bırak bak bugun nasıl 1 Altın kazanıyoruz. Ve sana o gürzü yapıyoruz her şeyi dikkatle izle tamam mı."

"Peki madem."

Han'a gelen Mu Lan ile Beng Zeng etrafta oturan bira içen insanları görmüşlerdi. Bazıları ise yemek yiyorlardı. Çok geçmeden resepsiyona yaklaşan ikili bir oda tutmak istiyoruz dediklerinde ise etraftaki insanlar şaşkına dönmüşlerdi. Bir oda tutmak nerden baksan 20 bakır ve üstüne üstlük 1 gün tutabiliyorsun. 1 Bakır kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilen insanlar karşılarında 20 bakırı hiçe sayan insanları görünce kıskanmadan edemediler.

"Ahhh tanrım keşke bende zengin doğsaydım. Şu anda bende 20 bakıra oda kiralıyor olurdum."

"Bu dünya çok adaletsiz be. Biz o kadar uğraşalım 1 bakırı zor bulalım. Adamlar çat 20 bakıra 1 oda kiraladılar."

Mu Lan ile Beng Zeng etraftakileri görmezden gelerek oda kiralamışlardı üstüne üstlük %10 indirimle 18 bakıra kiralamışlardı. Kalan paraya ise 1 kova su almışlardı.

Hemen odalarının yolunu tutan ikili hemen içeri girmişlerdi. Ve ardından Mu Lan hemen simyacı tezgahını çıkarıp odanın ortasına koymuştu. Ardından İleri Seviye Simyacı elbisesini taktı. Bu da yetmezmiş gibi İleri Seviye Simyacı başlığını da takınca Beng Zeng bir daha şok geçirmişti.

"Ahh, bana bir şeyler oluyor. Kankam bu kadar maharetli miydi ya tüm her şey bir yalandan mı ibaretti. Ben kesin bir rüyadayım."

"Yok yalan değil, bu da bir rüya değil şu anda bana gelen özelliklerle bakalım ne kadar iksir üreteceğim. Ve ürettiğim iksir ne olacak merak etmiyor musun sende."

"Yok artık merak etmiyorum. Yeter bugünlük bu kadar merak kotamı doldurdum. Hadi iksirini yap sen birde bu başlığın özellikleri neler şu anda bu başlıktan kimsede görmedim. Daha oyunun başlarındayız ve sen ileri seviye diyecek bir şey yok artık."

[Başlık: İleri Seviye Simyacı]

Simyada başarı oranı %20

Simyada üretiminde %10 ihtimalle daha fazla üretim.

Üretirken daha az malzeme harcanır.

Şu anda başarı oranım %40 fazladan ürün üretimim de %20 ne diyorsun buna Beng.

"Diyecek bir şey yok artık. Bana bütün bunları zamanla açıklasan iyi edersin tüm bu şeyleri nasıl biliyorsun falan. Sanki oyunu sen yapmışsın gibi. Ama hoşumada gitmiyor değil. Neyse hadi bakalım 1 altını nasıl kazanıyoruz."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuOù les histoires vivent. Découvrez maintenant