31 - Kredi

300 44 2
                                    

"Eeee ne diyorsun. Katılacak mısın bu gökler loncasına. Baksana sana istediğin eşyaları vericeklermiş."

"Yok be biz beraber en güçlüler olacağız. Demedik mi. Herkes bizi gördüğünde yol verecekti, diyecekler vay anasını şunlara bak. Keşke bizde onlar gibi olabilsek."

Beng Zeng ile Mu Lan aralarındaki konuşmayı sürdürüyorlardı. 10 dakika kadar bir süre sonra. Mu Lan elindeki tüm cam şişe ve otları kullanmıştı. 4 Tane İleri Seviye Dakika iksiri, 6 Tane Orta Seviye Dakika iksiri ve 40 Tane Başlangıç Seviyesi dakika iksiri üretmişti. Toplam 50 iksir. Her zamanki fiyattan satarsa 1 Altın çokta uzak değildi.

"Beng Toplam 50 İksirimiz daha oldu. 40 Tane Başlangıçtan 36 gümüş alacağız. 6 Tane Orta seviye iksirden ise 21 Gümüş 60 bakır alacağız. İleri seviyeye gelecek olursak. Onları kredi ile satalım diyorum. Hem ailemizden daha fazla para almayalım hem kendi ayaklarımız üzerinde duralım. Bu da bizim bir işe giriş memiz için ufak bir meblağ olsun. Zaten 1 altına ulaşmış olacağız tüm bunlar satılırsa."

"Bana uyar da kaç krediden satacaksın ki? 1000 Kredi 10000 Kredi? Piyasadaki değerini biliyor musun?"

"O zaman sana şöyle söyleyeyim. Hiç 1 bakırı 50 Krediye 100 krediye almak isteyenler oldu mu pazar yerinde? En fazla kaç kredi teklifi duydun?"

"He öyle demişken elemanın teki 1000 kredi teklif etmişti. Eğer 1 bakır 1000 krediden gidiyorsa kaç krediye koyacağız iksirleri var mı bir fikrin."

"İleri Seviye Patron İksirini 5 Gümüşten sattık. Bunu ise 10 gümüşten satacaktık. Eğer 1 altına yakın olmasaydık. Ama şu an 1 altınımız var gibi. 1 bakır 1000 kredi ediyorsa 1 gümüşün 100.000 kredi eder. Yani 1 iksirin şu anki fiyatı 1.000.000 kredi. %10 komisyon alındığı içinde 1 iksirden alacağımız fiyat 900.000 4 tane satacağımız içinse 3.600.000 kredi. İlk hasılatımız bayağı iyi oldu gibi."

"Bu bayağı çok bir para. Benim ailem bile yıllık 3 milyon kredi kazanmıyor. Ne yapıyorsun. Altı üstü 4 tane iksir satıyorsun. Eğer böyle giderse hem oyunda hem de dünyada en zenginler olacak gibiyiz."

"O zaman toparlanalım. İksirleri satışa sunalım ve oyundan çıkalım sana anlatmam gereken konular var."

Beng Zeng hafif kafa sallayarak onay verdikten sonra. Mu Lan Simyacı Tezgahını envanterine attıktan sonra. Pazar yerine hızlıca ulaştılar. İksirlerin hepsi Mu Lan'da olduğu için bütün hepsini kararlaştırdığı fiyattan koymuştu ve ileri seviye olanları ise 1 Milyon krediden satışa sunmuştu.

"Hey hey. Ne oluyor lan. 1 Milyon kredi 1 iksir için. Anne baba affedin beni sizin kredi kartınızı kullanıyorum. Bu iksire acilen ihtiyacım var çünkü. 4 tane iksirden biri kesinlikle benim."

"Oooo. Simyacı Tanrımız bize yeni iksirler sunmaya gelmiş. Çabuk alın çabuk."

[Ding!]

Banka hesabınıza 900.000 Kredi yatmıştır.

"Beng şu anda milyonerler arasına girmiş bulunmaktayız. Hadi oyundan çıkalımda sana anlatacaklarım var ve henüz sporumuzu da yapmadık. Sonra tekrar oyuna gireriz."

"Tamam."

[Sistem Bildirimi - Oyun 10 dakika sonra 2 saatliğine bakıma girecektir. Bu süreçte karakterinizi güvenli bölgede çıkış yapmış olduğunuzdan emin olun. Bu bakım hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizde yayınlamış olduğumuz ayrıntıları okuyun. 2 saat sonra görüşmek üzere.]

Mu Lan Beng Zeng ile oyundan çıkmadan önce bildirimi gördüler. Mu Lan tam olarak neyi getireceklerini biliyordu ama Beng Zeng birdenbire güncelleme alacağını hiç tahmin etmiyordu.

"Mu bildirimi gördün mü? Tam oyundan çıkıyorduk."

"Evet gördüm. Oyundan çıkalım sporumuzu yapalım okuruz bildirimi. Zaten 10 dakika içinde bakıma girecek oyun."

"Mu noldu la sana hiç meraklı değilsin nasıl oldu da meraklı değilsin."

"Şu kafamdaki konuları sana anlatayım o zaman sonra merakım gelir. Hadi çıkalım şimdi."

"Tamam."

Mu Lan ile Beng Zeng oyundan çıktıktan sonra hemen yemek yemeye koyuldular. Ardından sporlarına devam edip Mu Lan Beng Zeng'e kafasındaki konudan bahsedecekti.

O kadar oyun oynamak onların vücutlarını çalıştırıp bir o kadarda acıktırmıştı.

Yemeklerini bitirdikten sonra hemen spor yapmak için dışarı çıktılar. Yapacakları ise 10 kilometre koşu ardından kendileri arasında değiş tokuş yapmak. Şınav ve mekik çekmek çömelme yapmak. Vücutlarını güçlendirmek için temel haraketleri hergün tekrarlıyorlardı.

Tüm bu işlemleri 1 saat gibi kısa bir sürede tamamlayan ikili şu anda terden sırılsıklam olmuşlardı. Hemen eve girip duşlarını almak için banyolarına girmişlerdi.

Banyodan çıktıklarında ise oturma odasına geçip. Mu Lan Konuşmaya başlamıştı.

"Nereden başlasam. Sana bunları açıklamak için. Tüm bu garipliklerden mi başlasam. Yoksa en başından mı anlatmaya başlasam. Nasıl her şeyi bildiğimi falan. Başımdan neler geçtiğini."

"En başından anlat bana. Sakın en ufak bir detayı atlayayım deme bak ona göre. Yoksa bozuşuruz."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now