12 - Yeşil Kurt

389 53 2
                                    


"Kanka bizim bunu keseceğimize emin misin? Bu canavar bize tek atar. Şunun gücüne bakar mısın. Benim zaten 160 Canım var. Tek atamazsa bile üç atar."

Tam o sırada Mu Lan envanterinde bulunan İleri Seviye Simyacı elbisesini donatmak üzere eşyayı eline almıştı.

[İleri Seviye Simyacı Elbisesi]

Seviye: 0

Defans: +50

Hareket Hızı: %5

Simya üretiminde %20 başarı oranı.

Simya üretiminde %10 ihtimalle daha fazla üretim.

Mu Lan İleri Seviye Simyacı Elbisesini direkt kuşanmıştı. Etkileri muazzam olmuştu. Eşya direkt olarak +50 defans vermişti. Mu Lan'ın canı 80 den 180'e çıkmıştı.

"Oooo kanka. Elbisen şekil. Hani bana, ben anca bu paçavralarla durayım sen git kuşan. Hiç beni düşünme zaten."

Kanka bu İleri Seviye Simyacı Elbisesi bunu almak için simyacı eğitiminden geçtim. Keşke buraya gelirken biraz malzeme alsaydım iksir üretirdim. Daha rahat avlanırdık. Neyse artık bir dahaki sefere üretirim.

Tamam şimdi kanka beni iyi dinle bunu yaklaşık 5 dakikada keseriz. Eğer söylediklerimi harfiyen yaparsan. İlk olarak gidip Yeşil Kurt'a gürzünle saldıracaksın. Ardından 10 adım geri çekileceksin. Kurt sana doğru geldiğinde ise ben saldıracağım odağı bana dönecek. Ardından tekrar sen saldıracaksın. Ve gine 10 adım geri çekileceksin bu şekilde canavarı kesmemiz 5 dakika sürecek gibime geliyor.

"Tamam kanka. Anladım. Ben saldıracağım 10 adım geriye doğru gideceğim. Sonra sen saldıracaksın. Tam senin olduğun yere geldiğinde ise tekrar ben saldıracağım. Ve geri 10 adım çekileceğim. Ve tekrar sen saldıracaksın. Doğru mu anladım."

Evet kanka. O zaman başlayalım?

"Tamam."

Beng Zeng bir elinde gürzüyle bir elinde Paladin kalkanıyla Yeşil Kurt'un olduğu yere doğru ilerleyip gürzünü Yeşil Kurt'a salladı.

-2

Kurt'a verdiği hasar 2 idi. Ve sakince geriye doğru çekilmeye başladı. 1 adım attı. Kurt'un saldırısı her adım attığında ıska oluyordu. O kadar dakikti ki her şey en ufak bir hatada Kurt'un saldırısı başarı ile hedefini vururdu. Tam onuncu adımı attığında Mu Lan saldırmaya başladı.

-7

Kurt'un odağı hâlâ Beng Zeng deydi. Ve tekrar saldırdı.

-5

-4

Odağı şu anda Mu Lan'a dönmüştü Mu Lan yavaş yavaş geriye çekilirken saldırmaya devam ediyordu.

-5

-7

-3

Yeşil Kurt Mu Lan'ın önüne geldiğinde ise Beng Zeng Yeşil Kurt'a doğru koştu. Ardından gürzünü çıkartıp odağı kendi üzerine çekmek için sürekli saldırmaya devam etti.

-2

-3

-1

-1

-2

Odağı tam Beng Zeng'e geçtiğinde ise tekrar geri çekildi. Yeşil Kurt'un 458 canı kalmıştı. Ve üstelik bunu 10 saniye gibi kısa bir sürede başarmışlardı. Bu gidişle 5 dakikadan daha erken kesecekler gibi görünüyordu.

Yeşil Kurt tekrar Beng Zeng'in önüne geldiğinde Mu Lan direkt saldırdı. Yeşil Kurt'un saldırısı bu iki insana hiç işlememişti. Her saldırıları o kadar uyum içerisindeydi ki dışarıdan biri izlese bu ikisinin performansını ayakta alkışlardı.

-7

-7

-3

-3

Mu Lan ile Beng Zeng yaklaşık 2 dakika kadar daha uyum içerisinde Yeşil Kurt'un canını götürüyorlardı. Canavarın tam 50 canı kalmıştı.

-5

-4

-2

Canavar tekrar Mu Lan'a döndüğünde Beng Zeng her zamanki gibi tekrar gürzünü alıp saldırmaya başladı. Bu şekilde canavarın tüm canlarını bitirmeden önce Mu Lan Beng Zeng'e söyledi son vuruşu sen yap.Paladin Ruhu görevin için canavarları senin öldürmen gerekiyor. Dedikten sonra son 1 kere daha canavara saldırdı. Ve canavarın tam 3 canı kalmıştı.

-7

Hadi kanka başarabilirsin. Tam 3 kere daha vuracaksın. Ve canavar ölmüş olacak.

Canavarın odağı Beng Zeng de iken gürzünü çıkarıp canavara saldırdı.

-2

Bu sefer canavar Beng Zeng'e karşılık verdi.

-80

Beng Zeng canavarın saldırısı karşısında şoka uğramıştı. Paladin olmasının verdiği avantaj ve verdiği efsunlar sayesinde. Canavarın saldırısının hasarının bir kısmını bloke etmişti. Ani bir şoku atlattıktan sonra. Son bir vuruş daha yaptı. Ve Yeşil Kurt oracıkta öldü. Ve ekrana bildirim penceresi geldi.

Ding!

[Yeşil Kurt Öldürdünüz.]

Seviyenizden yüksek bir canavar avladınız. Canavar sizden çok çok güçlü olduğu için mevcut deneyimden daha fazla bir deneyim kazandınız.

10 Deneyim kazandınız.


"Kanka 10 Deneyim kazandım. Sen ne kadar kazandın."

Bende aynı şekilde. Gördün mü bak canavarı kestik. Ama seviye atlamamıza daha çok var. Ve senin görevinin olması için en az bi 20 tane daha kesmemiz lazım.

Seviye barımın çok az bir miktarının dolduğunu görüyorum. Bu gidişle 500 tane kesince anca seviye atlarız gibime geliyor.

[Deneyim: 10/5000]

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now