35 - V 0.1 Güncellemesi

306 43 3
                                    


"Neler diyorsun öyle be. Oyun bizim dünyanın daha gelişmiş hali olmuş resmen. İnsanlar sabah akşam bunu oynar hele oyunda yediğin yemekler gerçekte yenirse o zaman kimse bu dünyadan çıkmak istemez. Sence de öyle değil mi."

"Haha gerçekten öyle ama, o şu an bizim teknolojimizle mümkün değil. Ama oyunda yediğin yemeklerden bile tat alabileceksin. Onu da söylemeden geçmeyeyim dedim."

"Öff o zaman bu güncelleme çok iyi lan. Başka güncelleme ne zaman yaparlar."

"Bu güncelleme bizi 1 yıl götürücek. Herhangi bir şey olmazsa 1 yıl sonra yeni bir güncelleme getirebilirler. Onun haricinde güncelleme getirmezler 1 yılda. Çünkü herkesin ortalaması 5 level ya var ya yok. Diğer eklenecek Hükümdarlar çok çok daha güçlü olacak bundan."

30 Dakika 10 Saniye.

"Mu 10 saniye kaldı."

"Hadi bakalım güncelleme ayrıntılarını paylaşsınlar. Yarım saat sonrada oyuna gireriz."

30 Dakika 5 Saniye.

30 Dakika 1 Saniye.

Tam 30 dakika kaldığında sitenin birden tasarımı değişmişti. 29 Dakika 55 saniye yazıyordu onun hemen altında ise.

[V 0.1 Güncellemesi.]

[Dünya Hükümdarı Colossus]

Ateş ve buz elementlerini kontrol edebilen Dünya Hükümdarı oyuna eklenecek. Bununla savaşmak isteyenlere bir uyarı ile davet atılacak bu Hükümdarla Savaşıp Dünyanın kurtuluşuna katılan Maceracılar cömert bir şekilde ödüllendirilecektir.

[NPC Güncellemesi]

Oyuna eklenmiş NPC lerin çok monoton olduğunu fark ettik. Artık çok daha akıllı ve insandan ayırt edilemez olacaklardır. Sadece size görev verirse ayırt edebileceksiniz. Ve üzerlerinde isimleri yazılmayacaktır. Bunu dünyamızdan farklı bir dünya olarak tasarladık ve onun için elimizden geleni yapmak istiyoruz bu da o adımlardan biri.

[Karakter Güncellemesi]

Oyunda oluşturmuş olduğunuz karakterlerin isimleri gizlenecektir. İsterseniz bu özelliği görünür yapabilirsiniz. "İsmimi Göster ya da İsmimi Gizle" diye kullandığınızda isminizi gösterip gizleyebilirsiniz. Bu şekilde hem insanların kimlikleri bir nebze olsa gizlenmiş olacak hem de daha iyi bir deneyim olacak.

[Arayüz Güncellemesi]

Oyundaki arayüzü güncelledik. Çünkü oyun dünyadan çok oyuna benzediği için bu kısımda bir çalışma yaptık. Artık can barınız ekranın köşesinde görünmek yerine kolunuzda gözükecektir. Bir insanla savaştığınızda ise o insanın aldığı hasarı anlık olarak görebilirsiniz. Tam iki saniye vurduğunuz hasar yüzünden kafasında bir bar çıkacak başka hasar vurmazsanız 2 saniye sonra o bar gizlenecek tekrardan. Böylelikle daha keyifli bir savaş yapabileceksiniz.

Beng Zeng içinden düşünürken gözleri dolmaya başladı 'Bundan sonra Kankam için ölüme bile giderim.'

"Demek her şey doğruydu ha. Bundan sonra ne dersen o. Sana ne gibi bir yardımım dokunur ben her zaman arkandayım."

"Eyvallah."

Oyunun açılmasına 25 dakika kalmıştı yapacak pek bir şey bulamamışlardı. Beng Zeng hemen diğer soruyu sordu.

"Peki şu an ne yapmayı düşünüyorsun. Xen Zu, Madin Yogra bunları nasıl alaşağı edeceksin. Sanırım beni de bu niyetle güçlendiriyordun yanılıyor muyum."

"Yanılmıyorsun. Senin ölümünü bir kez gördüm bir daha görmek istemiyorum. Bunun için ikimizinde güçlenmesi lazım. Onları alaşağı edeceğimiz vakit gelecek henüz şu an şirketleri kurulu değil. Bir kursunlar ona o zaman bakarız. Biz şu oyundan kazanabileceğimiz kadar para kazanmaya bakalım. Bunun içinde oyunda çok fazla güçlü olmamız lazım."

"Tamamdır ne dersen o. Masayı kaldıralım o zaman."

Önlerindeki çay içip püskevit yedikleri masayı toplayıp kaldırdıktan sonra. Oyunun açılmasına 5 dakika kaldığını görmüşlerdi. Zaman çok çabuk geçmişti.

"Hadi Mu ben Oyuna geçiyorum."

"Tamamdır. Bende geçeyim. Şu hasılatımızı toplayıp yolumuza bakalım."

Mu Lan ile Beng Zeng vakit kaybetmeden odalarına doğru gittiler. Ve ardından güncellemenin bittiğini gördükten sonra hemen oyuna giriş yaptılar. Güncelleme çok hızlı oluyordu. Oyuna gelen güncelleme direkt başlıktan indiği için 1 saniye sürmeden tonlarda GB güncellemeyi yapıyordu. Başlığın diğer bir özelliği ise size rüya göstermek yerine oyunu oynamanızı sağlıyordu böylelikle rüyaları ortadan kaldırmıştı. Artık hiçbir insan evladı rüya görmüyordu bunun yerine cihazlarını giyip kendilerini bu dünyaya atıyorlardı. Kimisi gerçek hayatta yapamayacağı şeylerin zevkini bunun sayesinde yaşıyordu.

Oyuna girdiklerinde ise pazar yerinde izdiham durdurak bilmiyordu. Sonuçta pazar yerinde çıkışlarını yapmıştı geri girdiklerinde ise herkes T******* kim olduğunu öğrenmek istiyordu. Ve güncellemeler hakkında konuşuyorlardı.

Mu Lan hiç aldırış etmeden pazar yerini açmıştı bütün iksirlerin satıldığını görmüştü. Hemen bütün gümüşleri topladı. Hatta banka hesabına bile para yatmıştı. Bu oyundan kazandıkları ilk kredilerdi.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now