5 - Lise

464 56 5
                                    


Okul yoluna koyulan Mu Lan ile Beng Zeng acayip yorgundular. Şu anda okula gidip derste uyumak istiyorlardı. Tek dinlenebilecekleri yer derslerdi.

10 dakika içinde okula gelen Mu Lan ile Beng Zeng. Teknik botanik dersinin başlamasına 5 dakika kaldığını gördüler. Direkt sınıfa doğru gittiler.

Sınıfa girip yerlerine oturmuşlardı. Etraftaki arkadaşları şu anda. Onlarla muhatap bile olmuyordu.

Mu Lan ise şu anda sınıftaki Xia Lei'ye bakıyordu. Endamlı beyaz saçları omuzuna kadar geliyordu. Saçlarını açığa çıkaran bir çift yeşil göz ile süslenmişti. Vücudu ise bütün erkeklerin rüyasına girecek şekildeydi. Mu Lan ona ilk görüşte aşık olmuştu ama önceki hayatında ona hiç açılmamıştı. Ve buna pişmandı. Bu hayatında bu hataları asla tekrarlamayacaktı. Ama şu anda açılmayı düşünmüyordu.

Öğretmen sınıfa girip çocuklarla selamlaştıktan sonra dersi işlemeye başladı. Mu Lan ile Beng Zeng şu anda uyku moduna geçmişlerdi. Acayip yorgun idiler.

Yaklaşık yarım saat sonra öğretmenin bağırış sesiyle uyanan Mu Lan. Öğretmen'e bakıp "Ne oldu?" diye cevap verdi. Sınıfta ki hiç kimse öğretmenle o şekilde konuşmaya cesaret edemezdi.

Sınıftaki diğer çocuklar. İçlerinden Mu Lan'a gülüyorlardı.

"Benim dersimde uyumaya nasıl cüret edersin."

Mu Lan önemsiz bir şekilde cevap vermeye devam ediyordu. "Senin dersin çokta önemli bir ders değil. Ve üstelik yorgunum, beni rahat bırak da uyuyayım. Üstelik kankamı da rahatsız etme. Sınıfta ki diğer çocuklarla işle dersini."

Peki sana müsaade edeceğim. Lakin sınıfımda uyuman için buna gerçekten uygun musun test etmem lazım. Yoksa seni dışarı atarım. Ve ailenle görüşürüm. Ama hak edersen sınıfta istediğin gibi uyuyabilirsin. Ve üstelik kankanda istediği gibi uyuyabilir.

Mu Lan bunun geleceğini biliyordu. Daha önceden birisi daha sınıfta uyumuştu. Ve hocaya karşı gelmişti. Ona da böyle seçenekler sunmuştu. Galiba öğretmenin tek eğlencesi buydu. Sonuçta kimse sorularını yanıtlayamıyordu. Bu nedenle asla kaybetmiyordu.

"Peki, sorunu bekliyorum."

Öğretmen Mu Lan'ın asla cevaplamayacağı düşündüğü bir soru sordu çünkü daha o konuyu işlememişlerdi "Teknik botanikte en önemli olay nedir? Hadi cevapla ve istediğin gibi uyu."

Mu Lan bu sorunun geleceğini tahmin ediyordu. Ve hemen yanıt verdi: "Teknik botanikteki en önemli olay bitkileri veya meyveleri kaynaştırmaktır, örnek veriyorum bir muz ile portakalı kaynaştırıp ikisinin de tadını tek bir meyvede toplamaktır. Portakal ve muz tadında bir elma kulağa çok harika gelmiyor mu? İşte teknik botanikteki en önemli olay işte budur."

Mu Lan soruyu ayrıntılı bir şekilde yanıtlayınca hem Öğretmen hem de sınıftaki çocuklar şaşırmıştı. Kimse Mu Lan'ın bu soruyu bileceğini zannetmiyordu.

Mu Lan sakin bir şekilde başka bir soru yoksa uyumaya geri dönüyorum. Öğlene kadar beni ve kankamı uyandırmayın. Dedikten sonra yatmaya geri döndü. Kankası ise gururlu bir şekilde yatmaya döndü. Sonuçta o da uyumaya hak kazanmıştı. Kankası sayesinde.

Mu Lan ile Beng Zeng uyumaya geri döndüler. Sınıftaki hiç kimse onlara karışmadı.

Öğlene kadar uyumuşlardı. Öğlen olduğunda ise yemekhaneye gidip yemek yiyeceklerdi. Harcadıkları enerjileri geri almaları gerekiyordu. Hemen birer tabak yemeklerini aldılar. Masaya doğru geçtiler.

Yemeklerini yemeye başladılar. Şu anda Mu Lan ile Beng Zengi 1 tabak kesmemişti. Gidip 2.tabaklarını almışlardı.

2. tabaklarını bitirdiklerinde ise yine kesmemişti.

3.tabak

4.tabak

5.tabaklarını yedikten sonra. Enerjilerini anca toparlanmış hissettiler. Yemekhanedeki diğer çocuklar bu ikisinin 5 er tabak yemek yediğini görünce şaşırmıştı. Beng Zeng'in yemesi normaldi ama zayıf olan Mu Lan'ın da 5 tabak yemesini beklemiyorlardı.

Yemeklerini bitiren Mu Lan ile Beng Zeng yemekhaneden ayrılmışlardı. Öğrendikleri teknikleri uygulamak için okulun çatı katına çıkmışlardı. Öğlenden sonraki dersler başlayana kadar vücutlarını geliştirmek istiyorlardı. Ne kadar çok çalışırlarsa o kadar iyi olurlardı.

Çatıda yarım saat kadar çalıştıktan sonra derslere girmek için sınıfa geri gittiler. Son 2 derslerini de bitirip eve gitmek ve çalışmalarına devam etmek istiyorlardı.

Kalan dersleri de işleyip ev yoluna koyulan Mu Lan ile Beng Zeng oyunun açılmasına kalan sürede vücutlarını en iyi şekilde eğiteceklerdi. Ve eğitmeye devam edeceklerdi.

Mu Lan ile Beng Zeng eve gelip çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyorlardı. Hatta birbirleri ile bir kaç darbe değiş tokuşu bile yapmışlardı. Sonuçta vücudu eğitmenin en iyi yolundan biri de savaşmaktı.

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now