21 - Hasar

334 45 2
                                    


Mu Lan ile Beng Zeng 5 dakika ölü bir şekilde yerde yatıyorlardı. Dakikaları bittiğinde. Direkt olarak dirilmişlerdi. Artık o lanet örümceğe haddini bildirmek için koşmaya başladılar. Örümceğin oraya geldiklerinde ise, örümcek sinirli bir şekilde bu iki dingile bakıyordu. Bu hadlerini bilmezler nasıl oldu da muhteşem örümceğin canını yakmıştı. Örümcek sinirli bir şekilde bu iki dingile doğru koşmaya başlamıştı.

Lakin Mu Lan hiçbir vakit kaybetmeden gelir gelmez sadaktan okunu çıkartıp yanına koymuştu. Artık tek yapması gereken yayı gerip o lanet örümceğe hasar çıkmaktı.

Oku bıraktığında ise Mu Lan'a doğru koşan örümcek, Mu Lan'ın gerdiği oktan kritik bir yere darbe almıştı. Bu nedenle ona doğru koşan örümceğe çok fazla hasar vermişti. İki hızlı nesnenin birbiriyle çarpışmasından bu kadar hasar alacağını asla bilmiyordu Mu Lan. Sonuçta geçmiş yaşamında sadece suikastçı oynamıştı. Ama şu anda okçuluğun hasarını gördükten sonra tarif edilemez bir şekilde mutlu olmuştu.

-100

"Ohaaaa. Mu ne yapıyorsun. Bu hasar da ney lan."

Beng Zeng Mu Lan'ın çıkardığı hasar yüzünden ufak çaplı bir şok yaşamıştı. 0 Seviye bir okçu 100 vurabilir miydi. Bu canı 100 olan bir canavara tek atmak değil de neydi? Ve üstelik hasarı Patron bir canavara çıkarmıştı.

Kritik bir hasar vurdum sadece. Bu kadar büyütülecek bir şey değil. Şu anda yeni bir plana geçiyoruz.

Beng Zeng'e fısıltıyla konuşan Mu Lan yeni planı açıkladı. "Beng bu canavara nasıl hasar çıkartacağımı biliyorum. Yeni planımız, ben bu patrondan kaçacağım. Ve örümcek benim gittiğimi zannedip sana dönecek böylelikle onu yemlemiş olacağız. Örümcek tam sana ulaşacakken ben geri geleceğim ve örümceği kışkırtacağım. Örümcek sinirli bir şekilde bana koşacakken okumu sallayacağım kritik vuramasam da büyük bir hasar çıkaracağıma inanıyorum."

"Tamam."

Beng Zeng onayladıktan sonra. Mu Lan var gücüyle örümcekten kaçmaya başladı. Örümcek bu iki dingilin ne yaptığını hâlâ çözememişti. Ve Mu Lan'ı kovalıyordu. Lakin Mu Lan'a yetişememişti. Mu Lan'ı gözden kaybetmişti. Neyse ki iki dingilden diğeri hâlâ oradaydı, hemen öbür dingile saldırmak için ona doğru koştu.

Örümcek Beng Zeng'in önüne geldiğinde ise Mu Lan arkadan yayını germiş bir biçimde örümceğe sataşmaya başlamıştı.

"Hey lanet olası. Sıkıyorsa gelde öldür beni. Aaaaa yoksa korktun mu? Seni öldüreceğimden."

Örümcek sinirli bir şekilde Mu Lan'a doğru koşuyordu. 'Lanet insan müsveddesine bak. Senden korkan kim lan. Şimdi seni bir öldüreyim de o zaman bu lafları söyleyebilecek misin?'

Örümceğin koşma hızı demin Mu Lan'a koştuğu hızla aynıydı. Muhtemelen daha hızlı koşamıyordu. Mu Lan yayını germiş bir şekilde bekliyordu. En iyi açıya geldiğinde örümceğe okunu vuracaktı.

Mu Lan okunu yaydan bıraktığında ise deminki hasarın yarısı kadar vurmuştu. Kritik bir hasara denk gelmemişti.

-50

Bu örümceği bu şekilde kışkırtarak öldürmeleri daha kısa sürecek gibi duruyordu. Mu Lan hızlı koşan hedeflere hasarını katlayarak vuruyordu.

"Mu deminki hasar kadar vuramasanda. Yine de fazla hasar vuruyorsun. Bu örümceği kesmemiz fazla uzun sürmeyecek ama unutmadan zehir saldırısını unutma."

Aynen, zehir saldırısı hep aklımda. Şimdilik geri çekiliyorum örümcek sana döndüğünde geleceğim.

"Tamam."

Mu Lan ile Beng Zeng bu şekilde saldırarak örümceğin canının büyük kısmını götürmüşlerdi. Örümceğin canı %30'a düşmüştü ama örümcek zehir saldırısını kullanmamıştı. Muhtemelen %20'ye düştüğünde kullanacaktı.

"Mu bu hâlâ zehir saldırısını kullanmadı bu. Sanırım %20 de kullanacak."

Aynen öyle görünüyor. Hadi ben tekrar geri çekiliyorum.

Mu Lan ile Beng Zeng örümceğe hiç fırsat vermeden kaç ve saldır yapıyorlardı. Çok vakit geçmeden örümceğin canı %20'ye düşmüştü.

Örümceğin zehir saldırısını öngören Mu Lan, o saldırıdan kaçmıştı. Örümcek olan biteni gördüğünde tekrar sinir küpüne dönmüştü. Zehir saldırısı bile o dingile vurmamıştı, bu saldırıdan nasıl kaçmıştı.

Mu Lan ile Beng Zeng saldırılarını aynı bu şekilde devam ettiriyorlardı. Örümceğin canı çok hızlı bir şekilde düşüyordu.

%15

%10

%5

%1

Örümceğe son bir darbeden sonra örümcek sonunda hayata gözlerini yumacaktı. Yayını germiş Mu Lan örümceğin ona koşmasını bekliyordu. Örümcek Mu Lan'a doğru koştuğunda Mu Lan okunu bıraktı.

-50

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now