13 - Partiyi Bozmak

389 54 1
                                    


"Kanka o zaman hiç vakit kaybetmeyelim. Seri bir şekilde canavarları avlayalım. Görevimin tamamlanmasına kalan süre 1:55:38. Vakit kaybetmeden şu Paladin Ruhu görevini yapmamız lazım."

Tamam kanka endişelenme görevini yapıcaz. Yalnız seri bir şekilde yapmaya çalışırsak. En ufak bir hatada ölebiliriz. Onun için seri bir şekilde değilde normal bir şekilde keselim. Zaten 3-4 Dakikada kesiyoruz canavarı. Senin görevini yaptıktan sonra seri bir şekilde keseriz. Neyi kesmemizi istiyorsan.

"Tamam kanka. Haklısın. Bir an kendimi heyecana kaptırdım. Acele edersek seninde dediğin gibi tahtalı köyü boylarız. O zaman sakince kaldığımız yerden devam ediyoruz."

Aynen kanka. İlk sen saldır.

"Tamam."

Beng Zeng hiç vakit kaybetmeden gürzünü çıkarıp saldırıya başladı.

-3

-3

-2

-2

Saldırıyı alan Yeşil Kurt odağını direkt Beng Zeng'e çevirdi. Ama Beng Zeng'e saldırmaya gelince. Her saldırısı ıska oluyordu. Beng Zeng geriye doğru 10 adım attığında ise. Mu Lan direkt olarak saldırmaya başlıyordu. En ufak bir hatada Beng Zeng ölüler diyarına giderdi. Ya da Mu Lan.

-7

-6

-5

-5

Kurt'un saldırı odağı Mu Lan'a dönmüştü. Ama Kurt'un saldırıları hep havayla buluşuyordu. Tek bir pençesi ikisinden birine değmemişti.

Yaklaşık 3 dakika sonra Kurt'un canı çok azalmıştı. 5 canı kalmıştı.

Kanka 5 canı kaldı son vuruş gine senin.

"Tamam kanka."

Mu Lan Beng Zeng'e son vuruşu bırakmıştı. Sonuçta onun görevini yapmaya gelmişlerdi. Acaba bu saldırısında Paladin Ruhunu başarı ile ele geçirecek miydi.

-1

-2

-2

Ding!

[Yeşil Kurt Öldürdünüz.]

Seviyenizden yüksek bir canavar avladınız. Canavar sizden çok çok güçlü olduğu için mevcut deneyimden daha fazla bir deneyim kazandınız.

10 Deneyim kazandınız.

1 Bakır kazandınız.


"Kanka 10 Deneyim ve 1 Bakır kazandım. Sende durum nasıl. Sende bakır kazandın mı?"

Yok kanka sadece deneyim kazandım. Eşya düşme oranı tamamen şansa bağlı. Para düşme oranı da tamamen şansa bağlı. Tek şansım deneyim kazanmak. Her neyse kanka Paladin Ruhundan ne haber.

"Hala kazanamadım kanka."

O zaman kaldığımız yerden devam ediyoruz?

"Aynen kanka."

Beng Zeng ile Mu Lan hiç durmaksızın 1 buçuk saattir canavar avlıyorlardı. Yaklaşık her 4 dakikada 1 canavar kesiyorlardı. Yaklaşık 22 canavar kesmişlerdi. Ve kazandıkları deneyim.

240 Deneyim kazanmışlardı. Ve bunun yanı sıra Mu Lan 5 bakır kazanmıştı. Beng Zeng de 11 bakır kazanmıştı ama hiç eşya kazanamamışlardı.

"Kanka bu görev olacak gibi değil. 22 tane Kurt kestik. Ama hâlâ Paladin Ruhunu kazanamadım. Ben en iyisi -50 ünümü alayım."

Kanka atladığımız bir şey var. 22 tane kesmemize rağmen. Paladin Ruhu alamıyoruz. Ama Paladin Ruhunu şimdiye almış olmalıydık.

"Ne dersen de kanka. Benim -50 ünüm yolda."

Dur kanka. Görevi sen aldın değil mi. Ama biz partideyiz. Görevi acaba solo yapmak zorunda olabilir misin acaba?

"Hiç bilmiyorum kanka. Denemekten zarar gelmez. Partiyi bozup canavarı benim kesmem lazım değil mi?"

Aynen öyle kanka. Aynı şekilde canavara saldıracağız ama ben partinde olmayacağım bu sefer. Son vuruşu sen yapacaksın gine. Bu sefer Paladin Ruhunu kazanacaksın gibi hissediyorum.

"Tamam kanka. Partiyi bozdum. Ben saldırmaya gidiyorum."

Tamam.

Beng Zeng partiyi bozup, canavara saldırmaya gitmişti. Gürzünü çıkarıp canavarın kafasına sallamıştı.

-3

-3

-2

-2

Etkili bir şekilde saldırdıktan sonra. Geri çekilmeye başlamıştı. Geriye tam 10.adımı attığında ise Mu Lan saldırmaya başladı.

-8

-5

-5

-2

Canavarın odağı Mu Lan'a dönmüştü. Yeşil Kurt Mu Lan'a doğru koşmuştu ama Yeşil Kurt'un arkasında Beng Zeng vardı. Canavar tam Mu Lan'a vuracağı sırada Beng Zeng arkasından saldırdı.

-2

-2

-3

-3

-5

Ve tekrar odağı Beng Zeng'e dönmüştü. Yaklaşık 3 dakika kadar bir süre sonra. Canavarın 10 canı kalmıştı.

Kanka bundan sonra 10 canını sen götüreceksin. Ben saldırmayacağım. Canavar sana 1 kere vursa zaten 100 canını götürüyor maksimum. Ondan sonra kesersin canavarı.

"Tamam kanka. Şans dile o Paladin Ruhunu ele geçirem."

İyi şanslar kanka. O ruhu ele geçir de senin kalkanını alalım. Ardından akalım.

Beng Zeng 10 canı kalmış Yeşil Kurt'a saldırmaya başladı.

-3

-4

-3

Yeşil Kurt saldırmaya fırsat bulamadan. Beng Zeng onu öldürmüştü.

Ding!

[Yeşil Kurt Öldürdünüz.]

Seviyenizden yüksek bir canavar avladınız. Canavar sizden çok çok güçlü olduğu için mevcut deneyimden daha fazla bir deneyim kazandınız.

5 Deneyim kazandınız.

1 Bakır kazandınız.

Paladin Ruhu kazandınız.


"Kanka sonunda kazandım Paladin Ruhunu. Ama 5 deneyim kazandım. Sanırım en fazla hasarı verene daha fazla deneyim veriyor. Partide olmazsak."

Aynen öyle kanka. Her neyse. Görevi vermeye gidelim ve senin kalkanını alalım.

"Aynen kanka."

Tanrıya Meydan Okuyan Okçunun DoğuşuWhere stories live. Discover now