•9•

1.1K 32 1
                                    

Seděla jsem u dlouhého stolu o deseti lidech. Holky z mé chatky seděli na jedné půlce a kluci z chatky jedenáct seděli na druhé půlce.

Bylo rizoto, nebylo nejlepší ale šlo to, bylo to první pořádný jídlo za celý pobyt tady, takže jsem ho do sebe nacpala celé. Byla jsem najedená a ostatní ještě jedli, odnesla jsem tedy svůj talíř a šla pomalu na chatku.

Na odpolední klid jsme nemuseli být přivázání takže jsem šla sama.

Otvírala jsem dveře od chatky, když najednou někdo dveře zase zavřel otočila jsem se na dotyčnou osobu a moje srdce se rychle rozbušelo.

Hnedovlasý kluk na mě hleděl svýma zelenýma očima. Byl skoro o hlavu vyšší než já, což mě znervózňovalo. "Předtím jsi mě to nenechala dopovědět" řekl a udělal krok ke mě, já na to zareagovala tak že jsem udělala krok vzad.

"Takže Isabello" řekl a přeměřil si mě pohledem. Zaskočilo mě, že ví moje jméno. "Odkud víš moje jméno?" Řekla jsem tedy otázku, na kterou jsem myslela a založila jsem si ruce na prsou, tím jsem mu alespon trochu dokázala, že se ho nebojím.

"Víš já když něco chci, tak to i dostanu" řekl docela nepříjemně a udělal zas krok ke mně. Neměla jsem už kam couvat zády jsem byla už u zdi chatky, ale zachovala jsem si svůj postoj. "Tím chci říct že by jsi si se mnou neměla zahrávat" pokračoval a položil jeho silnou ruku hned vedle mé hlavy.

"Takhle se chováš ke každý holce?" Zeptala jsem se, lišácky se usmála a tázavě nadzdvyhla obočí. "Ne, jen ty" odvětil a hlavu přiblížil hodně blízko k té mé.

"Jsi tady poprvé myslíš si bůhví co, nemysli si, že když jsi se chytla bandy, ty víš, populárních lidí, tak že jsi hned mezi nimi, nevidíme se naposledy kočičko" řekl a zmizel ve své chatce. Stála jsem přitisknutá zády ke stěně a přemýšlela nad tím vším co mi řekl.

Nemyslím si o sobě nic, ani to že jsem nějaká populární a mrzí mě že mě tak vidí, ale určitě tohle zkouší na každou, takže to nemá cenu řešit. Vešla jsem do chatky a vylezla na palandu. Vytáhla jsem svůj skicak a prohlížela si obrázky co jsem kreslila doma.

Nerada to říkám ale Matthew má strašně zajímavé oči. Velké, krásně zelené, barvu mají jako letní tráva. Už jsem věděla co kreslit.

Než přišla Nelly měla jsem hotovo. Odložila jsem tedy své dílo a rozhodla se zjistit nějaké informace.

Nelly vylezla na palandu a posadila se. "Hele Nello?" "Ano?" Odpověděla mi a obrátila všechnu svou pozornost ke mně.

"Víš, chtěla jsem se zeptat, jak to máš s Greyem? Jestli ti to je nějak nepříjemné téma tak je to v pohodě jen mě to zajímá."

Nella se usmála a spustila. "Je to složitý. Jezdím sem už od svých šesti let a Gray taky, znám ho jako svého bratra a už nějakou dobu se mi líbí a kdo ví jestli ne ještě něco víc. Grey ke mě nejspíš cítí to samé a nějak tak tady spolu chodíme. Jenže jakmile prázdniny skončí tak Grey mě vypustí z hlavy. Má své kamarády a ani se nevídáme. Já bych s ním klidně něco víc měla ale on mě nejspíš tak nebere, ale jsem ráda za to, co je" pověděla a svalila se na svou postel.

"Třeba to tak cítí ale neví jak ti to říct" snažila jsem se jí trochu povzbudit. "Možná, ale možná taky ne, ale teď se ptám já, jak to máš se Samem?" Řekla a zase se posadila.

"Nijak, jsme jen kamarádi, znám ho sotva dva dny" usmála jsem se a koukla se na ní. "Chápu to, ale třeba za nějakou dobu by z toho něco mohlo být?" Řekla šibalsky a šťouchla do mě, málem při tom spadla z palandy.

Zasmála jsem se a zakroutila hlavou na znamení nesouhlasu.

Chvíli mezi námi bylo ticho které jsem pak ale prolomila "Ještě jedna otázka, co je zač ten Matthew?" Má spolubydlící se na mě podívala a trochu znejistěla. Nadechla se a spustila.

"Je zvláštní, flirtuje se všema holkama v jeho věku, ale po tom co se s nimi vyspí je odkopne, tady to na nikoho moc nezkoušel, kromě Ashley, se kterou spal několikrát. Dělí lidi na dvě skupiny. Ty kamarády a ty který nemá rád a nikdo neví podle čeho usuzuje." Řekla a koukla se z okna.

"Aha."

"Proč?" Zeptala se a roztomile naklonila hlavu na stranu. "Jen tak" odpověděla jsem a začala zase listovat ve svém skicáku.

Ostatní holky vůbec nepřišly na chatku, tím pádem jsem měla možnost se víc poznat s Nelly.

Je to vážně hodná holka s velikým srdcem, zjistila jsem že se věnuje gymnastice, ale ne nějak pravidelně, čistě jako koníček. Prý má dva mladší sourozence, bráchu a sestru a jsou to dvojčata, je jim podobně jako Angee, takže se mnou soucítí, jaké je strašně záživné mít mladšího sourozence, nebo dokonce dva.

Já jí pověděla něco málo o svém životě. Nelly bydlí asi dvě města ode mě, takže ne moc daleko, ale ne zas nějak blízko.

Zrovna jsem vyprávěla o tom, jak jsem sem jela jen kvůli špatným známkám, když do chatky vlítla vážně hodně naštvaná Lea a třískla dveřmi.


Tak tady máme po vážně dlouhý době novou kapitolu! Doufám že se bude líbit🔥

Přes vodu až k toběKde žijí příběhy. Začni objevovat