•7•

1.2K 35 6
                                    

Oba jsme se na sebe nechápavě podívali a vyndali jsme modré lano ze sáčku.

"Každý máte ve svém sáčku lano, určitě jste už někdy slyšeli o tom, že se dva lidé spoutali k sobě pouty a celý den byli svázaní, přesně tohle dneska budeme dělat my.

Lanem si k sobě přivážete zápěstí a necháte si tam asi patnáct centimetrů od sebe.

Spoutaní dneska budete celý den, jediné dva důvody, kdy si můžete lano sundat je, když si budete potřebovat odskočit, nebo se převléct, když někdo uvidí někoho bez lana chodit kdekoliv v areálu přijdete mi to říct a dotyčný pak večer bude potrestán" dopověděl Lucas svůj monolog a většina dětí si začala něco šeptat.

"Tak to vypadá, že dneska mě budeš potkávat celý den" zazubil se na mě Sam a já mu úsměv oplatila.

O takovéhlech výzvách jsem slyšela, ale nikdy jsem to nezkoušela, ale řekla bych, že to bude vážně zábava.

"Teď vám ukážu jak obmotat lano okolo zápěstí, aby jste si tu ruku neuškrtili."

"Už zase?" Zeptala jsem se zoufale asi po desátým pokusu udělat na laně dvě kličky. "Ale vždyť to dělám dobře" bránil se Sam.

Nebyli jsme jediní, kterým to nešlo, ale většina byla malé děti, takže jsme byli jediní dva nad 15 let.

"Pozorujeme vás tady už nějakou tu minutku a je strašně vtipný jak vám to nejde" přišla k nám Thea s nějakým klukem a oba zadržovali smích.

"Jako vážně? A třeba nám přijít pomoct?" Snažil se Sam hrát naštvaného, ale cukaly mu koutky.

"V klidu Samueli, kdyby jsi byl na našem místě tak by jsi nám taky nepomohl" bránil se se smíchem nějaký vysoký tmavovlasý kluk.

"Sawyere, ja být na tvém místě tak by
jsem vám pomohl, protože jsem moc hodný kluk" zasmál se Sam.

"Hahahaha, dobrej vtip" řekla Thea. "Tak ukažte jak jste to celou dobu dělali" řekla Thea a sledovala, jak nám to nejde.

"Do oběda máte volno, sejdeme se ve dvě tady a řekněme si co bude dál" řekl Lucas a dal nám rozchod.

"Tak kam jdeme?" Zeptala jsem se a hned se mi dostavila odpověď "K vodě" a už jsme šli směrem k chatkám.

"Běž si se převléct, počkám tady před chatkou" mrkl na mě sundal mi lano z ruky. Kývla jsem a vešla jsem do chatky kde už byla Nelly.

"Taky jděte k vodě?" Zeptala jsem se a začala se přehrabovat ve skříni. "Že vaháš! Jdou tam všichni našeho věku" odpověděla už oblečená v rudých plavkách. Pousmála jsem se a rozhodovala jsem se jestli si vzít modré, růžové nebo snad oranžové plavky.

"Takže Sam jo?" Usmála se šibalsky a mně hned došlo na co naráží. "No tak hele, jsme jenom kamarádi!" Řekla jsem a hodila jsem oranžové plavky zpět do skříně. "Jo to vidím, od začátku se bavíš jen s ním, myslím z kluků" řekla a stále si udržovala svůj úšklebek. "Ale ne-" "A s kým ještě?" Nechtěla jsem zmiňovat toho hnědovlasého kluka, takže jsem jen pokrčila rameny a usmála se. "Tak vidíš, já už jdu" řekla a když byla u dveří tak se otočila a zašeptala "Ty modré" a vyšla z chatky.

Převlékla jsem se tedy do modrých plavek, popadla jsem růžový ručník a vyšla z chatky.

"Tadá" řekla jsem a zapózovala před Samem. "Myslel jsem že tady zestárnu, teď se jdu převléct já" a už jsem čekala před chatkou kluků a přemýšlela jestli tam bude i ten kluk z jídelny, každopádně bylo asi jasné že bude, když Nelly říkala že tam jdou všichni našeho věku.

"Bello?" Přišel ke mě Lucas a ihned mi připlácl ruku na čelo. "Ano?" Řekla jsem a Lucas konečně vrátil ruku, vzdechl a řekl "Víš že by jsi se neměla koupat, ještě v noci ti nebylo dobře" "Lucasiii, noták, už je mi vážně dobře a nechci jen sedět na břehu, je to první možnost se začít bavit i s ostatními prosím" žadonila jsem a čekala co Lucas řekne.

"Co se tady děje? Jé, Lucasi?" Vyšel z chatky Sam a automaticky šel ke mně, aby se zase přivázal k lanu. "Nevím jestli to je dobrý nápad Bello" řekl a ignoroval příchod Samuela.

"Lucasi, už mi je vážně dobře, přísahám, budu tam jen chvíli" prosila jsem dále a doufala že mi to povolí. "Postarám se o ní" řekl Sam a navázal s Lucasem oční kontakt.

"Tak fajn, ale tvoji rodiče se to nesmí dozvědět" mrkl na mě a šibalsky, i když s trochou nejistoty se na mě usmál a já vyskočila radostí. "Jasný, děkuju" křikla jsem po něm, když už mě osoba na druhém konci provazu táhla směrem k vodě.

Prošli jsme skoro celým areálem a už jsem viděla krásné obrovské jezero. "No konečně" křikl chlapec, který se jmenoval myslím že Sawyer a všichni se otočili naším směrem.

Blonďák odhodil ručník a sundal si boty a čekal než udělám to samé, já jsem to ale tak necítila, bylo tu strašně moc lidí a já nerada vystavovala svojí postavu takovému množství, proto také nemám ráda koupaliště.

Sam asi uviděl mojí nejistotu a jemně se usmál. "Je to v pohodě, vážně, jen se trochu uvolni" řekl, vzal mi ručník z rukou a hodil ho k tomu svému.

Prohlížela jsem si lidi v různě barevných plavkách a při tom jsem skopla žabky z mých nohou. Pomalým krokem jsme se vydali do vody. "Je to teplý, pojď" křikla po mně Lea a stříkla po mně vodu, takže už jsem byla celá mokrá.

Oplatila jsem ji to a začala vodní válka, dvojice proti dvojicím.

Vítám vás i další kapitoly!
Je sice malinko kratší, ale hlavně jsem chtěla vydat alespoň nějakou. Doufám že se líbí?
Myslíte že bude Bella se Samem vážně jen kamarádka nebo časem něco víc? To se uvidí v dalších kapitolách!😁

Přes vodu až k toběWhere stories live. Discover now