•8•

1.1K 39 0
                                    

Uběhlo asi půl hodiny a jsem ležela na ručníků a užívala si teplého sluníčka, s tím že jsem byla pořád připoutaná k Samovi.

"Nebylo to tak hrozný ne?" Slyšela jsem Sama, jak mluví směrem ke mně. "Nebylo, podle toho co jsem ti říkala, myslela jsem že tenhle pobyt bude horší, mnohem horší, ale je to fajn, mrzí mě, jak jsem se chovala k rodičům" odpověděla jsem Samovi a zavřela oči.

"Oni to určitě chápou, nedělej si starosti" jen jsem kývla, nemyslím si že to viděl.

Najednou jsem si na něco vzpomněla. Posadila jsem se a rozhlédla se kolem sebe. Ten hnedovlasý kluk tu nebyl, nevím proč si ho vlastně všímám, ale mohla bych mu už vrátit to tričko, pak už s ním v žádným případě nebudu dál komunikovat.

Sam se posadil taky, několikrát zamrkal aby si zvykl na světlo. "Musím si odskočit" řekl a podíval se na mě, úplně mi to nahrálo do karet.

"J-jo já půjdu taky" oba jsme se zvedli a vyšli směrem k umývárnám. Zahlédla jsem nějaké stíny v chatce číslo jedenáct, myslím že to byl právě ten koho hledám, byl tam sám, což je dobře.

Cítila jsem Samovi ruce na mojí ruce, ze začátku jsem vůbec nevěděla co dělá, takže jsem ucukla a koukla jsem na zmateného Samuela.

"J-jo p-promiň" řekla jsem a zazubila se na něj. On mi sundal lano z ruky, hned co se za ním zabouchly dveře, přišel můj čas, vyběhla jsem směrem k chatkám, nikdo tu nebyl, všichni byli u vody a menší děti hráli nějaké hry s Lucasem.

Popadla jsem tričko, které uschlé viselo na zábradlí naší chatky a už jsem stála přede dveřmi, zaklepala jsem a hned mi otevřel, rozcuchané vlasy, modré tílko a černé kraťasy.

"Co tu chceš?" Zeptal se vcelku otráveně. "To bys měl vědět, nesu ti tvoje tričko, doufám že už jsi spokojenej" podala jsem mu tričko a on si ho ode mne převzal.

Otočila jsem se a chystala se vykročit, abych ještě stihla Sama a on si ničeho nevšiml, kluk za mými zády ale spustil "Jsi tu pár dní a už se za tebou otáčí několik kluků" řekl a já se na něj s nechápavým výrazem otočila

"Hlavně Sam, chytla jsi se party holek, která je tady jedna z nejoblíbenějších, takže jsi dokonce i v té naší partě" řekl a udělal ke mně krok blíž.

Moje srdce se rozbušelo a on pokračoval. "Jestli si myslíš že zaujmeš místo nejoblíbenější holky, tak se pleteš kočičko" a zas udělal krok blíž.

"Nic takovýho si nemyslím, Sam je kamarád, přinesla jsem ti to tričko, musím jít" řekla jsme a odběhla směrem k umývárnám.

Sam už tam stál, nestihla jsem to "Kurňa" řekla jsem pro sebe a přišla k Samovi.

"Kde jsi byla, myslel jsem, že jsi taky šla na záchod?" Řekl a začal mi nandavat lano.

"J-jo b-byla jsem, ale p-pak jsem si skočila ještě d-do chatky" nadechla jsem a sklopila zrak.

"Dobře, tak jdeme zpátky" uvěřil mi to, výborně, jsem tady pár dní a už musím ostatním lhát, nevím jak Sam s tím klukem vychází, proto jsem mu to nemohla říct.

Došli jsme zpět k vodě a usoudili, že ještě chvíli zůstaneme na břehu, proto jsme si oba zase lehli na své ručníky a užívali si dál sluníčka.

Snažila jsem se odvést své myšlenky k něčemu jinému než byla ta věta co jsem před několika minutami slyšela "Jsi tu pár dní a už se za tebou otáčí několik kluků, hlavně Sam" nevím jestli se se Samem bavil nebo si to jen vymýšlí aby mě měl čím otravovat, ale já Sama vidím jen jako kamaráda, dobrého kamaráda, nic víc, vždyť ho znám pár dní.

"Same?" Oslovila jsem blonďáka vedle mě. "Hm?" "S kým ty jsi vůbec na chatce?" Zeptala jsem se, byla to šance jak zjistit jak se ten hnedovlasý kluk se zelenýma očima jmenuje.

"Jsme tam čtyři, Matthew, Sawyer, Grey a já, ale hodně je u nás i Niko" řekl. "Proč?" "Jen tak" řekla jsem a zase zavřela oči.

Niko to nebyl, to je jasné, Sawyer to taky myslím nebyl, to byl ten kluk co nám pomáhal, když jsme měli uvázat lano. Takže buďto Gray, nebo Matthew. Nejsem si jistá, ale myslím že Matthew byl někdo jiný, tudíž to nejspíš byl Gray. Gray, zvláštní jméno.

Šli jsme směrem k chatkám, protože už byl čas na oběd. Se Samem jsme se odpoutali a šli se každý převléct.

Na chatce už byli holky. Otevřela jsem dveře a všechny pohledy padly na mě.
Zavřela jsem dveře a vzala jsem si věci co jsme měla ráno na sobě, holky se věnovali něčemu jinému takže jsem se převlékla a popošla blíže k nim.

"Co se tady děje?" Zeptala jsem se a Klaudia spustila "Snažíme se nějak přijít na to, co budem hrát po obědě, popřípadě jestli budeme mít volno" k tomuhle tématu jsem se nemohla nějak zapojit, protože jsem nevěděla co se tady tak hraje za hry.

"Jinak Nello, co ty a Gray" zeptala se Lea. Začala jsem poslouchat. "Nic, jdeme na oběd?" snažila se odbočit od tématu.

Vyšli jsme z chatky a před námi stála skupinka kluků. Hnedovlasý kluk se na mě s úšklebkem díval. Černovlasý kluk, kterého jsem tady ještě neviděla přišel k Nelly a začal se s ní bavit. "Awww těm to spolu tak sluší, Gray by měl už něco začít dělat" řekla Lea, jak že mu to řekla? Gray? To znamená, že kluk na kterého jsem převrhla dvou horkou čokoládu je Matthew! Koukla jsem se směrem k němu a on na mě vyplázl jazyk. Ještě že jsem to zjistila dřív, než jsem ho tam třeba oslovila.

Máme tady další kapitolu!
Moc se omlouvám že už dlouho kapitola nevyšla, ale nemám teď vůbec čas a náladu, takže je tady alespoň tahle. Doufám že se bude líbit 💖

Přes vodu až k toběWhere stories live. Discover now