-200-

745 46 10
                                    

Azalea pov.

~ ~ ~ Po kelių dienų ~ ~ ~

- Kaip sekėsi? – pasiteiravau vaikino, kai jis tik sugrįžo namo ir atėjo į svetainę, kurioje aš sėdėjau ir žiūrėjau tv, gerdama arbatą.

Šiandien Niall buvo pas advokatus pasitarti dėl galimybės prisiteisti Matthew globą. Prieš porą dienų berniukas buvo pas mus svečiuose. Iš tikro Horan sūnus labai paaugęs ir toks panašus į Niall, kad negalėjau atsižiūrėti. Jei mėlynakis prisiteistų vaiko priežiūrą, viskas apsiverstų aukštyn kojom...

- Ai, jie ten trielina per daug, dar šventinės nuotaikos galvoj visiems. Ale negali, paskui jau gali. Spėju, kad teks pinigų į tai nemažai įkišt, o tai be kyšio ten niekaip.

- Blogai. Korupcija visgi. – žiūrėjau į šviesiaplaukį, kai jis atsisėdo šalia manęs ir, paėmęs iš mano rankos puodelį, atsigėrė iš jo. – Ei, ei! – surikau ir norėjau pasiimt tą savo puodelį iš jo rankų atgal, bet Niall jį tik traukė nuo manęs ir kėlė kaip tik viršun. Idiotas...

- Negailėk tik. Kitą pasidarysi. – nusijuokė ir dar specialiai godžiai gėrė tą mano arbatą, kas privertė mane nuslėpti vis tik šypseną.

- Nesąžininga. – sukryžiavau rankas ties krūtine ir toliau žiūrėjau tą šou per tv, o į Horan stengiausi jau nebereaguoti.

- Sąžininga, nes faktas, kad aš tavęs ilgiausiai lauksiu vakare, kol princesytė susiruoš vykimui pas Zayn ir Gigi. – menkai truktelėjo pečiais mėlynakis, toliau begerdamas tą mano arbatą, o aš į jį tik pažiūrėjau prisimerkusi.

- Specas mat atsirado, kuris žino, kiek aš ten ruošiuosi, kai net aš pati nežinau. – pakomentavau, kiek norėdama pašiepti blondiną.

- Tai aišku. – pasididžiuodamas šnekėjo čia man Niall. Nebūtų jis Horan, tačiau kartais vis vien prie to būnu nepripratusi.

~ ~ ~ Vakaras ~ ~ ~

- Supistai juokauji! – su nuostaba pasakė Zayn, trenkdamas į stalą savo gėrimo taurelę kiek stipriau, kai Horan pranešė, kad persikelia iš 'Reva'os komandos į 'Barcelona'ą.

- Deja, jis nejuokauja. – patvirtinau, prieš atsigerdama dar nealkoholinio savo gėrimo, nes mes jau visi laukėm vidurnakčio, kad sutikt naujuosius metus, tad sėdėjom prie stalo šnekučiuodamiesi. – Nes išvyktu ir aš. – po gurkšnio pridūriau.

- Ir tu, Aza?! – išpūtusi akis iš nuostabos taip pat, pažiūrėjo į mane Hadid. – Dar gražiau...

- Taip, ji vyksta su manim. Nejaugi manei, kad ją čia paliksiu? – nusijuokė Niall. - Dar kas nuvilios, o man jos reikia šalia. – apsikabino mano liemenį vaikinas, nes mudu sėdėjom šalia vienas kito, ir prisitraukė mane prie pat savęs.

- Nu, joo... Ir žinios čia naujametinės. – nebuvo labai patenkintas Malik dėl šios naujienos, tad užsivertė savo gėrimo taurelę darsyk.

- Džiaukis, gausi daugiau laiko žaist, kai aš išvyksiu. – mėgino gerinti situaciją Horan, bet abejoju, ar tai kažką tą minutę pagerino.

- Tokia čia ir paguoda... – prunkštelėjo vaikinas.

- Bet rimtai siūlau ieškotis kokio stipresnio klubo irgi. Gal į tą pačią 'Barca'ą persikeltum... – svarstė mėlynakis pasiūlydamas, o tada taip pat išgėrė savo gėrimo.

- Persikelsiu į 'Real'ą. – nusišypsojo su fake smile'u Zayn mano vaikinui. – Specialiai! – kaip pikčiausią planą suplanavęs, pareiškė Malik ir dar nusijuokė tokiu piktadarišku juoku.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAKde žijí příběhy. Začni objevovat