-127-

1K 109 6
                                    

Aha, dar viena dalytė šiandien ^^

Azalea pov.

Diena prasidėjo puikiai, nes gavau skambutį dėl darbo pasiūlymo dėl ko aš vos neklykiau, būdama namie. Mama dar to nežino, bet spėju, jog pakels didžiausią skandalą, kad kam man dirbt ir panašiai, tačiau aš noriu jau ištrūkt iš šių namų, nes jie mane tiesiog dusina.

Iškart po pusryčių ėjau ruoštis. Nežinau, ką turėčiau apsirengt į darbo pokalbį, tačiau, manau, turėčiau atrodyt tvarkingai ir solidžiai, nes, jei mane priims, tvarkysiu įmonėj visokius popierius. Na, tikiuos, kad susigaudysiu greit visur ir nebus sunku.

Kuičiausi savo drabužinėj ilgiausiai bei derinau kažkokį drabužių derinį. Apsirengusi puoliau darytis paprasta makiažą, tad šiek tiek pamaskavau problemines vietas, pasiryškinau antakius, vazelinu patepiau lūpas ir tušu perbraukiau per blakstienas.

Išsikviečiau taksi, tad, kol laukiau vairuotojo, virtuvėj suvalgiau mangą. Šiek tiek jaudinuosi, nes dar niekad gyvenime nebuvau darbo pokalby, bet tikiuos, kad vadovas ir visas personalas bus draugiškas, o svarbiausia labai noriu, kad mane priimtų.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Stipau treniruotėj tiesiogine ta žodžio prasme, nes buvo karšta treniruotis vidury dienos, kai saulė buvo ypač kaitri. Treneris mus čia varinėjo ir liepė daryt daugiau įvairių pratimų, nes mums varžybos ne už kalnų, o jis nori, kad mes jose pasirodytume puikiai, nes prasidės Airijos lygos atidarymas, tad ten turim būt iškart favoritai užimt 1 vietą.

Nors varžybos dar tik poryt, tačiau visas taktikas ir kitus dalykus treneris susako mus ankščiau, o paskui tik viską kartoja po milijonus kartų, tad jau atrodo, kad net mintinai viską žinau. Kadangi Aza prisidėjo prie to, kad mažai žaidžiu, tad dabar turiu įrodyt vyriškiui, kad dar esu vertas 'Reva'os klubo marškinėlių.

Pyktelėjau, kad ji kišosi į šiuos reikalus, nes galėjau pats pakalbėt su treneriu ir viską susitvarkyt, bet ta mažutė - mėgėja įkišt savo snapą visur. Na, ji rūpestinga, bet tai taip lėkšta, kad net nežinau, ką manyt. Dabar dėl to esu neutralios nuomonės.

- Tai kaip tau su Aza? – pasidomėjo Thom, nes mes dabar darėm įvairius pratimus po 2 su kamuoliu, o su juo aš sutariu turbūt vos negeriausiai iš visos komandos.

- Lyg ir gerai. – trumpai atsakiau, nes nenorėjau nuklyst į pačias mažiausias daleles apie tai.

- O su Freya kas bus? Su ja kalbėjai jau? – mane erzino, kad jis kišasi ne į savo reikalus ir klausinėja manęs tokių dalykų. Aš net pats į tai atsakymo nežinau ir dar neapgalvojau visko. Iš kur aš turėčiau po velnių žinot tuomet?!

- Žadu pakalbėt su ja. Vis vien ji ankščiau ar vėliau sužinotų tai, o galbūt netgi ir dabar įtaria, nes šiuo metu daug laiko praleidžiu su Aza. – paspyriau jam kamuolį.

- Abejoju, nes tu toks alfa, kuris retai būna namie. Gi kiek laiko su manim ir kitais prabūni po treniruočių tai klubuose, tai tūsuose visokiuose ar pavalgyt, kur nors nueinam bei išgert. – nusijuokė, o mes pradėjom daryt kitą pratimą, tad dabar be kamuolio.

- Galbūt. – pasvarsčiau. – Šįryt susiskambinau dėl buto, tai planuoju eit apžiūrėt po trefkės. – pranešiau ir mes darėm tempimo pratimus su tokiom lazdom. Ir kokio velnio? Juk čia bobiškas pratimas.

Girdėjau, kad kiti kaušai, esantys kiek toliau nuo manęs ir Thom, mane apkalbinėjo ir dar žvengė, tačiau šįkart tai tik ignoravau, nes, jei vėl įsivelsiu į muštynes, manęs treneris tikrai pradės nekęst ir baigsis mano norėjimas grįžt į startinį 11-tuką. Dar išvis būsiu nušalintas kokiam mėnesiui nuo futbolo...

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAحيث تعيش القصص. اكتشف الآن