-149-

772 63 1
                                    

Azalea pov.

Jau buvau su Niall atvažiavusi čia į tą sodybą, tad kartu su mumis važiavo ir Zigi. Zayn vis dar neatsigavo po vakarykščio gėrimo, nes per daug psichozių buvo dėl marškinėlių numerio. Vis dėlto jis nusprendė pasiimt 32 numerį ir sakė vis vien pasikeis, kai vos atsilaisvins jo tas 23.

Vietą radom gan lengvai, o nuo čia visai arti yra miestelis, kuriame vyks šventė ir kur mes eisim pėsčiomis vakare. Niall šiandien kaip niekad buvo geros nuotaikos ir vis skeldavo kokį bariuką, kuris pakeldavo nuotaiką visiems aplinkui. Keista jį matyti tokį, bet man patiko.

Jau darbe šįkart tai prisigyriau, kad varysiu su draugais į sodybą, nes visos ten tik giriasi, kad bus savaitgalį ten ar ten, tad nepraleidau progos ir aš. O šiaip darbe laikas prabėgo greitai, nes visus darbus atlikau ir galiu tuščia galva ilsėtis visą savaitgalį. Nereiks nerimaut, kad kažko nepadariau.

- Aza, gersi kažką? – pasiteiravo Niall, kai jis buvo mūsų išnuomotos sodybos namelio mini virtuvėj. Mes dar tik susinešėm čia daiktus ir laukiam kitų, tad dairiausi aplink, kai jis to manęs paklausė.

Kiek žinau, tai čia atvažiuos dar dvi poros, nes čia išviso gali tilpt viso labo 8 žmonės, tačiau netoli yra taip pat namelių, kur rinksis visi kiti. Horan man pasakė, kad čia atvažiuos dauguma jo klubo žaidėjų su antrom pusėm arba vieni, tad turėtų būt visai smagu, o žmonių ir pašalinių bus prisirinkę, nes visgi šventė.

- Taip, būtų gerai. – priėjau arčiau jo.

Mačiau, jog rudaplaukis įpylė man limonado, nes pats prisiminė šį sykį, kad alkoholio aš negaliu gerti. Pasisekė, kad nereikėjo man vargint burnos, vėl sakant tą patį.

- Ačiū. – padėkojau, kai jis man padavė stiklinę mirkteldamas.

- Kada gi jie atvažiuos? – zyzė Gigi. – Aš mirštu iš alkio.

- Ištversi! Tu gali, Gigi! Aš tavim tikiu! – laidė gerklę mano brunetas.

Kaip ir minėjau jam gera nuotaika šiandien ir jis nėra mulkis ir nevaidina kažko, kaip dažniausiai, o toks man jis patinka labiausiai, nes jis toks mielas.

- Pasijaučiau, kaip per jūsų treniruotę. – nusijuokė Hadid.

Kol mes laukėm tų kitų, aš nusitempiau Niall viršun, nors tiksliau jis pats rovėsi eit viršun. Vaikinas norėjo man užnešt tašytę, kurioje įsidėjau kelis rūbus, vaistus ir dar kelis dalykėlius, o daugiau nieko. Ryt vis vien vakare išvažiuosim iš čia.

Mes užsiėmėm vieną kambariuką antrame aukšte, nes čia 3 kambariai viršuj ir vienas yra apačioje jungtas ale su svetainę, kurios galima sakyt čia net nėra. Apsižiūrėjau, kur čia kas yra, tad radau dušą, tualetą bei apsižiūrėjau kambarį, kurį užsiėmėm. Lova buvo pakankamai minkšta, nes išsidrėbiau trumpam ant jos.

- Tai tu dar kraujuoji ar jau nebe? – paklausė Horan, o aš pažiūrėjau į jį, kur jis randasi šitam kambarį, nes vis dar gulėjau toj lovoj. Na, ir klausimas...

- Labai į temą, Niall. – nusijuokiau, atsisėsdama lovoj, tad nebegulėjau išdribusi.

- Nu, man tik įdomu. – jis pabrėžė tą savo 'tik'.

Brunetas priėjo arčiau manęs, visas išsišiepęs, ir dar pakilnojo antakius, kai atsisėdo visai šalia manęs. Aš sutrikau, nes jo ranka staigiai atsirado ant mano dešinės kojos.

- Mažiūti, vis tiek nieko nebus, apie ką tu galvoji, nes aš nesijaučiu pakankamai gerai. – sudaužiau čia vaikino norus ir svajones su savo šiais žodžiais. Upsss... „Netyčia".

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now