-107-

1.3K 157 34
                                    

Daina <3 Siūlau ją įsijungti ^^

Azalea pov.

Mes turėjom tiesiog dar vieną tobulai gerą seksą, kurio metu aš buvau euforijoj. Nežinau, ar Niall pas mane tik dėl šito ir atėjo, kad mes pasismagintume lovoj, bet tada jam pavyko. Tiesiog nesugebu jam atsispirti. Jis šįkart buvo tam pasiruošęs, nes turėjo prezervatyvų. Nejau Horan žinojo, kad aš vis vien jam atsiduosiu, kad ir kaip jis su manim blogai besielgtų?

Gulėjau ant jo krūtinės, kai mudu jau buvom nurimę nuo hormonų sukilimo bei kai mūsų kvėpavimai buvo ramūs, tolygūs. Niall glostė mano nuogą petį, o aš bučiavau jo krūtinę, kas mačiau, kad jam tikrai patiko. Mėgavausi jo prisilietimais, kurie buvo tokie nuostabūs, tad aš lydžiausi, tačiau tai netruko ilgai.

Mėlynakis šiek tiek pasimuistė, tad aš pasitraukiau nuo jo krūtinės, kai supratau, kad jis ketina lipti iš mano lovos. Nejaugi jis vėl ketina išeiti kaip ir praeitą kartą? Ir dabar, kai aš dar net nemiegu? Ta prasme, atėjo, gavo, ko nori, ir dabar tiesiog išeina? Ką? Jis tik naudojasi manimi, kaip kokiu krušimui skirtu daiktu...

- Tu kur? – paklausiau, o tuomet prisidengiau savo nuogą kūną su antklode, ir stebėjau, kaip jis užsideda savo trumpikes, kai jas pasikėlė nuo žemės.

- Parūkyt. – nusijuokė ir pažvelgė į mane. – Jau galvoji, kad išeinu? – kilstelėjo antakį, žiūrėdamas į mane ir toliau, o tada susirado savo džinsus, kurie buvo taip pat numesti ant žemės. Pakėlė juos ir iš kišenės išsiėmė cigarečių pakelį bei žiebtuvėlį.

- Kadangi praeitą kartą mane irgi palikai, tad dabar jau nebežinau, ko ir tikėtis iš tavęs. – prasitariau.

- Niekur aš neisiu. Nebent pati to nori, bet ar nori? – pasiėmė iš pakelio vieną cigaretę jis, o pakelį įdėjo atgal į džinsų kišenę. Džinsus pasidėjo ant lovos krašto.

- Ne, aš noriu, kad tu pasiliktum šiąnakt su manim. – atsakiau tyliau, kai nurijau seiles, susikaupusias burnoje. Nežinau, kodėl išsigandau ir bijojau jam pasakyt tai, nes tai tik paprastas dalykas, kurio Niall tikrai nesureikšmins niekada.

- Gerai. – ištarė, o tada jis priėjo prie mano kambario lango, kurį plačiai atidarė.

Aš atsiguliau atgal patogiai į lovą, kai pasitvarkiau savo pagalvę, tad gulėjau ant šono į tą pusę, kurioje geriau matyčiau šį vaikiną. Stebėjau jį, kaip jis prisidega cigaretę, kaip ją prideda prie lūpų, kaip įtraukia nikotiną į plaučius ir kaip tie dūmai pabėga iš jo lūpų. Net tai man atrodo itin seksualu, nors tai ir kenkia jo sveikatai.

O dar tas vaizdelis, kad jis vienom trumpikėm stovi vos ne priešais mane, mane jaudino dar labiau, nes turėjau į kur paganyt akis. Jo ištreniruotas kūnas... Jėzau, aš rimtai lydausi. Manau, sugebėčiau, vien žiūrėdama į šį rudaplaukį, patirt orgazmą. Jis tikrai pavertė mane į tikrą ištvirkėlę. Nebesu ta naivi, baili, be sekso patirties mergelė, kokia buvau prieš 4 metus.

~ ~ ~ Rytas ~ ~ ~

Šis rytas buvo vienas iš geriausių. Tikrai. Prabudau ankščiau už Niall ir radau jį, miegantį savo lovoj, tad, kaip ir jis man žadėjo, niekur neišėjo ir nepaliko manęs. Buvo nuostabu vėl atsibusti prie jo, stebėti, kaip jis miega, matyti jo veido bruožus, justi jo atsimušantį kvėpavimą į mano veidą ir jausti jo ranką ant savo liemens, kuri tiesiog ten ilsėjosi.

Nejudėjau nei kiek, o tik spoksojau į jį, nes nenorėjau, kad jis prabustų. Buvo gera būti šalia jo. Aplamai su juo yra tobula kiekviena mano gyvenimo sekundė, kad ir koks jis kiaulė būna retkarčiais. Pagaliau buvo puikus rytas, kada aš nuo ankstyvo ryto esu laiminga, nes tokių rytų per tuos 4 metus praktiškai nebuvo...

&quot;Ice, Fire & Desire 2&quot; (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now