-160-

642 50 8
                                    

Azalea pov.

Gigi su Zayn važiuos iki jos tėvų namų, kuriuose ji turi kažkokį labai jau gerą plaukų garbanojimo įrenginį, kurį man ryt nori panaudot. Žinoma, dėl to Malik dejavo, kad dabar jam reikės važiuot toliausiai tik dėl vieno daikto, tačiau šviesiaplaukė jį tik nukilino, tad Zayn užsičiaupė.

- Koks dar čiau? Mes pasimatysim labai greitai. Netgi už maždaug 15 valandų. – čiauškėjo. – Net nemėgini pramigt. – įspėjo mane, kai aš pasileidau nuo jos, o vaikinai dar šnekėjo tarpusavy apie varžybas, kiek išgirdau, stovėdama netoli. – Ei, aš rimtai paskambinsiu paklaust, ar tu atsikėlus, ir, ne duok dieve, išgirsiu tą tavo apsimiegojusį balsiuką. – netgi pagrasino.

- Gerai, gerai. Aš atsikelsiu! – sutikau.

- Na, va, ir šaunu. – šyptelėjo man. – Zayn, važiuojam! Nejau tu nori pas mano mamą naktį tik atvažiuot? Juk žinai, kad jai nepatinka, jog mes vėlai paskui važiuojam namo. – tempėsi Gigi savo juodaplaukį nuo mūsų, tad aš vos spėjau jiems dar pamojuot.

Aš ir Niall važiavom iki mano namų, nes vis dėlto aš turiu viską susidėt ir pasiruošt, nes, jei dar ką pamiršau, spėsiu nusipirkti. Mano tėvų nėra, tad rudaplaukis galėjo laisvai sustoti prie namo, o man nereikėjo jo prašyt sustot kiek toliau.

- Taigi... – nutęsiau ir pasisukau jau į savo vaikiną, kai išlipau iš mašinos, o Niall jau žiopsojo į mane. – Šiandien pasistengei per varžybas. Man tai patinka, o dar labiau man patinka matyti tave tokį, užsidegusį žaisti ir įmušti įvartį.

- Man tave patinka matyti visada. – nusijuokė Horan.

Paėmęs mane už rankos, prisitraukė arčiau savęs vaikinas, tad aš atsitrenkiau į jo krūtinę ir pajaučiau jo lūpas ant savųjų.

- O kokią labiausiai? – kilstelėjau antakį, stovėdama visiškai prie pat jo.

Jaučiau, kaip jo kvėpavimas atsimušė švelniai man į veidą. Galėjau jausti tą tobulai tinkantį mėtos ir jo cigarečių derinio kvapą, kad ir kaip tai kenkia jam.

- Nuogą. – ištarė vos vieną žodį rudaplaukis, palinkęs link mano ausies, kai patvarkė dar su savo kaire ranka mano plaukus, kurie šiandien tiesiog neklausė manęs.

Po tokių ištartų mėlynakio žodžio aš net susijaudinau. Jaučiausi tokia jau drėgna 'ten', o mes vis dar stovėjom lauke, prie jo mašinos. Jis daro pernelyg didelę įtaką man... Uždėjau savo delnus ant jo skruostų, o tada jį pabučiavau, palinkusi artyn.

Nusprendėm mudu eiti vidun, nes namuose vis vien nieko nėra. Tėvai išvažiavę pas kažkokius tuos žmones, kurie turi sūnelį, kuris greičiausiai - tragedija. Niekas neprilygtų Horan, kad ir kaip stengtųsi ar mėgintų. Jis yra jis, o aš myliu jį būtent tokį, o ne kitokį.

- Ar aš sugebėjau tave sujaudint taip greitai? – susmalsavo vaikinas, stovėdamas šalia manęs. - Nes dabar tu tiesiog puoli į namus. Netgi leki. – pareiškė įsitikinęs, kai aš rakinau duris skubėdama.

- Iš dalies tu teisus. – pripažinau ir išėmiau raktus iš namų durų spynos.

- Tik iš dalies? Abejoju, ar tik iš dalies. – nusijuokė, keistai pažiūrėjęs į mane, o mes įžengėm vidun, kai aš atidariau plačiai duris. – O tu žinojai, kad kai kurios merginos bučinio metu netgi sugeba patirt orgazmą?

- Niall, nuo kada tu domiesi moterų orgazmais? Jau ką buvai suteikęs ir tokį kokiai nors šliundrai? – nusiaviau batus, tad tai padarė ir vaikinas, kai uždarė paskui save lauko duris, o aš pakabinau savo namų raktus ant kabliuko.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now