-147-

789 67 4
                                    

Azalea pov.

Niall manęs atvažiavo, nes gavau žinutę, kad jis manęs laukia ir kad ilgiausiai nelauks. Nežinau, kam jis vis tai priduria. Aš žinau, kad jis nekantrus jau seniai, tad Horan man be reikalo tai vis primena. Susirinkau savo daiktus, o tada išėjau iš savo kabineto ir iš pastato, kai atsisveikinau su Lexi, kurią sutikau dar lauke, vos išėjusi.

Nupėdinau prie vaikino automobilio, nors sau galvoje pripažinau, kad pasiilgau jo motociklo. Važiuoti motociklu ir liesti Niall yra kažkas tobulo. Išvis Niall – tobulas ir to niekas nenuneigs, nors kartais jis yra mėgėjas pabūt didžiausiu mulkiu žemėj.

Atsidariau dureles ir mano akis pasitiko išsišiepęs rudaplaukis, tad aš įlipusi jam šyptelėjau, kai pasakiau 'labukas'. Numečiau savo tašę prie kojų, o tada, palinkusi link jo, pabučiavo lūpas. Buvau jo pasiilgusi. Po bučinio užsisegiau diržą ir tik tada pastebėjau, kad automobilyje grojo muzika.

- Tai kaip sekėsi? – pasiteiravo. – Jau galvojau kažkas nutiko, kad taip staigiai užsimanei mane pamatyt. – šnekėjo, kai išsuko iš stovėjimo aikštelės.

- Gerai. Darbe tai viskas super. Tik netikėtumų buvo šiandien. – atsakiau ir perjungiau radijo stotį, tad sulaukiau nepatenkinto Niall žvilgsnio, bet tik tiek, tačiau nekreipiau į tai per daug dėmesio.

- Jei ne paslaptis, tai kokių? – smalsavo, vairuodamas ir žiūrėdamas į kelią, o aš galėjau tiesiog spoksot į jį.

- Niall, aš turiu sužinot kai ką. – prasitariau atsargiai, tačiau vis vien sulaukiau jo keisto žvilgsnio.

Maldavau savo galvoj, kad jo nuotaika šiandien būtų gera ir jis man būtų atviras. Noriu sužinot bent dalį dalykų, kurių iš seniau nesužinojau. O ir šiaip noriu su juo pakalbėt apie daugelį dalykų, nes kartais man atrodo, kad apie jį nieko beveik nežinau.

- Ką? Ką sužinot? – pasidomėjo, sukdamas į kitą gatvę sankryžoj.

- Tau tai nepatiks, nes tau niekada nepatinka, kai aš kažkuo domiuosi apie tave. – sumurmėjau ir jau buvau nusukusi nuo jo savo akis į kelią iškart po savo žodžių. – Vis slepi kažką, nusuki kalbą į kitą temą arba dar geriau būna, kai užsiputoji ir pradedi burbuliuot dėl visko.

- Ei, šįkart man svarbu, kas tau įdomu ir ką nori sužinot. – išgirdau. Ką? Nuo kada Niall yra toks?.. Kur dingo mano Niall ir kas yra šitas?..

- Niall, tau kažkas gal nutiko per treniruotę ar kas? Nes rimtai dabar galvoju, kad gal sergi? Nuo kada tu nori, kad aš žinočiau atsakymus į man rūpimus klausimus, kurie galiu pasakyt jau dabar, kad tau nepatiks ir tu susierzinsi dėl to, o bus dar baisiau, jei užsišiksi, kaip visąlaik.

- Ką? – nusijuokė, trumpai pažiūrėdamas į mane. - Neužsišiksiu. Juk žinai, kad galiu pabūt ir atviras su tavim.

- Gerai, bet dabar sakyk, kur mes važiuojam? – paklausiau ir šįkart aš nukreipiau temą, nes apie tai kalbėt mašinoj nenorėjau.

- Pas mane, nes aš ką tik po treniruotės, tad noriu pailsėt bent kiek. Pabūsim ten, o po to galėsim kur nors nueit, jei norėsi.

~ ~ ~ Horan namuose ~ ~ ~

Jau buvau Niall bute, tad kol jis prausėsi, aš aptvarkiau minimaliai jo butą, kadangi čia betvarkė kažkokia ir viskas išmėtyta. Labai primena man tą laiką, kai gyvenau su juo ir rasdavau jo įvairius daiktus vietose, kur net jų neturėtų būti.

- Niall, o tu žinai apie savo brolį ką nors? – paklausiau, kai stovėjau koridoriuj, šiek tiek pasirėmusi į sieną, ir spoksojau į vonią, kur buvo mėlynakis ir jis skutosi barzdą. Aš galėjau stebėti jį, nes vonios durys buvo paliktos atidarytos.

- Nelabai šiaip, nes su juo nebendrauju beveik, o kodėl klausi? – pažiūrėjo trumpai į mane, kai pasuko galvą į mano pusę, o tuomet toliau skutosi.

- Ar gali būt toks dalykas, kad aš dirbu tavo brolio įmonėj? – tyliai ir atsargiai prasitariau, o jis trumpam nustojo skustis ir tik žiūrėjo į save veidrody, kas privertė mane pačią sunerimti.

- Ką? Iš kur ištraukei? – susiraukęs pažiūrėjo į mane ir, pasidėjęs skutimosi peiliuką, plovė veidą su vandeniu, kai įjungė čiaupą.

- Tiesiog šiandien mane pasikvietė direktorius pasikalbėti, o, kai buvau pas jį kabinete, pamačiau kortelę padėtą ant jo stalo su užrašu Greg Horan, tad dėl to ir klausiu. – paaiškinau, išsiplėsdama labiau, kai mačiau, kad vaikinas, paėmęs rankšluostį, nusišluostė veidą, o tada jį pakabino atgal.

- Jis bent panašus į mane? – paklausė, kai tepė veidą su kremu po skutimosi. Jis kvepia dieviškai.

- Gal? – susimąsčiau prisimindama. - Šiek tiek. Nelabai ir spoksojau aš į jį, nes žinau, kad tu mane nudėsi kitaip, kai aš tik tavo. – nusijuokiau, tad gavau bučinį iš Niall, kai jis tik išėjo iš vonios, išjungęs šviesą patalpoje.

- Mažute, tavęs aš nenudėčiau, bet užtat jį galiu. – išsakė po bučinio. – Aš paklausiu mamos dėl to, gerai? Manau, ji turėtų žinoti apie mano brolį daugiau, kadangi jie kažkiek bendrauja, nes esu girdėjęs, kaip kalbėjo telu. – pabučiavo mano kaktą, o tokį Niall aš mėgstu, dievinu ir myliu labiausiai.

- Gerai. – linktelėjau menkai, o tada šyptelėjau jam. – Geriau pasakok, kaip Zayn sekėsi pirmoj treniruotėj?

- Oi, tas tai sugeba prisidirbt pačią pirmą sugrįžimo dieną. Vos nenusimušė su Mark dėl marškinėlių numerio. – pasakojo, o tada rudaplaukis pats nusijuokė.

~ ~ ~ Kiek vėliau ~ ~ ~

Su Niall visgi ėjom į klubą, nes jis per daug moka mane paveikt ir pakeist mano nuomonę. Žinoma, aš jam sakiau, kad man ryt dar reikia į darbą, tačiau rudaplaukis mane vis tiek ten tempėsi, tad pasidaviau, tačiau jis prisižadėjo mane nuvežt namo iki 11PM.

Mes atvažiavom iki klubo, kur turėtų būt Gigi su Zayn, nes Horan jiems paskambino ir paklausė, ką jie veikia. Taigi, kadangi Malik piktas, kad negavo savo numerio marškinių, tad sėdėjo klube ir gėrė, nes šiek tiek girdėjau, kaip nerišliai jis kalbėjo. Žinoma, išgirdau ir merginos šūkavimus, kad užteks gert.

Mes klube susiradom šitą porelę, prie kurių sėdėjo dar kažkokia pora, kurią lygtais buvau mačiusi prieš 4 metus. Niall mane pasisodino prie pat savęs, netgi liepdamas tiems kitiems pasislinkt. Pasiėmiau nealkoholinį gėrimą dėl ko gavau prisimerkusi žvilgsnį iš savo vaikino.

- Nealkoholinis. – patikinau jį.

- Aš visą gyvenimą žaidžiu 23 numeriu. Tai kaip man dabar imt kitą? – verkšleno juodaplaukis, sėdėdamas prie pat Gigi, kuri naršė po telą jau pasidavusi su mėginimais prašyt jo nebegert. Visiškai suprantu ją.

- Po velnių, pasiimk 32, 13 ar 12, ar 5 ir viskas. – siūlė jam Niall. – Pats kaltas, kad sutikai keltis į kitą klubą ir praradai savo numerį.

- Nu, neskamba gražiai! – pareiškė garsiau Malik, o man tai atrodė tiesiog juokinga, nes ale čia labai didžiulė problema dėl to.

- Apsiverk dabar dėl to. – nusijuokė prunkštelėdamas Horan, o tada vėl atsigėrė savo gėrimo, tad aš tiesiog sunėriau mūsų rankų pirštus tarpusavyje, nes toks man jų ginčas visiškai nekėlė jokių emocijų. Tai juokinga ir tiek.

- Apsispręsk iki ateinančių varžybų, nes kitaip negalėsi žaist. – pasakė tas kitas vaikinas, kuris sėdėjo priešais mane ir Niall.

- Aza, kaip tau darbe? – paklausė Gigi, kai pažiūrėjo į mane.

- Puikiai. Šiandien gavau pagyrimą, tai skraidau iš laimės. – nusijuokiau.

- Varysi su mumis ryt vakare, taip? – pasitikslino šviesiaplaukė.

- Tai, jeigu šitas. – parodžiau į Niall, kuris ir toliau ten kalbėjo su Zayn dėl to numerio. – Mane pasiims, tada aišku.

- Pasiims. – mirktelėjo man panelė Hadid. – O, jei ne, tai suveiksiu, kad pasiimtų, nes ta sodyba bus amazing! Pasiimk kažką gražaus apsirengt ir nepamiršk aksesuarų, nes varysim fotkintis. – vis plepėjo mergina, o tai tikrai priminė tą Gigi, kurią aš pažįstu. 




"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now