-145-

777 63 6
                                    

Azalea pov.

Vakar Niall tiesiog atvažiavo po darbo manęs pasiimt ir mes nuvažiavom į kavinę pavalgyt, kur sutikom ir Zayn su Gigi valgančius, tad visai linksmai pavakarojom. Rudaplaukis visą tą laiką atrodė kažkoks išplaukęs ir užsisvajojęs, o tai kėlė man nerimą.

Jis ne itin juokėsi ar įsiterpdavo į mūsų pokalbius. Sužinojau, kad Zayn pradės nuo rytojaus treniruotis kartu su 'Reva'os visa komanda, tad galbūt, ką nors sužinosiu iš Gigi apie Niall, kuriai tikiuos papasakos kažką Zayn.

Juk Niall ir Zayn draugai, o aš žinau, kad juodaplaukis dažnai dalindavo patarimus ir Horan, kas reiškia, kad brunetas jam daug ką pasakoja. Vis dar nežinau, ką jis slepia nuo manęs, o mane tas mąstymas tiesiog slegia. Taip pat vakar sužinojau, kad bus šį savaitgalį kažkokia čia šventė.

Ten eis Zigi, tad, manau, Niall mane irgi ten vesis, nors kol kas apie tai kalbos net nebuvo. Matėsi, kad jo mintys vakar ne apie tai buvo. Apie ką jis mąstė? Šiandien sukausi darbe ir atlikau jau visus darbus, tad pagaliau nebeatsilieku ir nėra jokių atidėtų darbų.

Dar Caroline paskui užpyktų ant manęs. Visgi šįryt pasistengiau ir atlikau viską, ką reikėjo. Nuėjau per pertrauką pietaut su Meredith ir Lexi. Vakar irgi sužinojau iš Meredith, kad Eden grįžo labai jau laimingas, kai mane tąkart parvežė namo.

Aš tiesiog reagavau dėl to neutraliai, nes žinau, kad nieko nebus su juo, kadangi aš jam nieko nejaučiu išvis. Mano meilė yra tik Niall, kuris, man atrodo, viską slepia nuo manęs kas tik įmanoma. Ši diena pralėkė itin greitai, nes dar dirbau tik iki 3PM.

Grįžau namo ir iškart nusiprausiau, nes norėjau praskaidrinti mintis su vėsiu dušo vandeniu ir atsigauti, tad tą ir padariau. Prie to paties dar ir išsiploviau plaukus. Kiek vėliau nulipau žemyn, kad nueičiau iki virtuvės pasiimt kažko pavalgyt ir ten pamačiau mamą, kuri mane užsipuolė su savo klausimais... Ech...

- Tu man kada nors papasakosi, kas tave parvežė tądien, kai palikai raktus namuose? – kamantinėjo mane ji, kai aš kepiau blynus, nes jų užsimaniau, o mama niekaip neišėjo iš virtuvės.

- Juk aš tau pasakojau apie jį. Eden - jis. – apvertusi blynus keptuvėje, priminiau, nes tikrai esu jau kalbėjusi apie jį su mama ne vienąkart.

- Tai čia jis? – su nuostaba paklausė, kuri girdėjo net jos balse, bet ir matėsi veide, kai pažvelgiau į ją.

- Tas pats, o kas? – pasidomėjau.

- Aš galvojau, koks kitas čia, nes šitas tai toks patrauklus, išsilavinęs, gerai uždirbantis atrodo. Negalvojau, kad turi visai neblogą skonį vaikinams, Aza, nes Niall tai aukščiausios klasės tragedija. – klausiausi, ką ji sako, bet, kai išgirdau sakinio galą, nustačiau pokerface'ą, kai išėminėjau iškepusius blynus iš keptuvės. Ji vis tiek nekenčia Niall... – Nežadi su juo susitikt?

- Ne, kiek žinau, jis užsiėmęs darbais, nes jo sesė sakė šiandien. Aš ją pažįstu, kadangi mes kartu dirbam toj pačioj įmonėj. Ji gerai sutaria su Eden. – pridūriau, kai pasisukau į mamą, pasirėmusi į spintelę, esančią šalia dujinės.

- Tai galėtum padėt jam prasiblaškyt nuo darbų ir išeit su juo į miestą ar dar kur. – siūlė man mama.

Viskas aišku. Ji nori, kad aš draugaučiau su Eden ir dabar man jį kiš be perstojo, nes jai jis patiko, kaip vaikinas.

- Nenoriu jam per daug įkyrėt ir trukdyt, o ir šiaip eisiu savo romaną pabaigt skaityt, kai išsikepsiu blynų.

- Galėtum ne vien namuose sėdėt ir matyt savo knygas. – vis neatstojo mano mama nuo tos minties, kad aš išeičiau kur nors iš namų ir, žinoma, su Eden.

- Jėzau... Juk kuo puikiausiai tiek aš, tiek tu žinom, kad tau nepatiktų, jei aš šlaistyčiausi visur vakarais ar vėlai naktį, o galbūt tuomet net paryčiais tik grįžčiau.

- Jei būtum su juo, aš tau nieko nesakyčiau, nes nujaučiu, kad jis tave ir išlaikytų, tad tau nereiktų dabar diena iš dienos anksti keltis ir eit į darbą.

- Aš tiesiog patylėsiu. – iškėliau rankas aukštyn, nes man jau pradeda labai nebepatikt tokios mamos kalbos, kurios pernelyg daug išsiplėtė.

Išsikepiau blynų, o tada tiesiog, prisidėjusi jų į lėkštę ir apsipylusi sirupu, ėjau į savo kambarį. Nenoriu daugiau girdėt kalbos apie Eden ir kaip aš galiu su juo draugaut pagal mano mamą. Prisivalgiau blynų, o tada tiesiog ilsėjausi, skaitydama savo knygą, kurią žadėjau paskaityti.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Buvau mieste, nes Zayn paskambino ir pasiūlė susitikt, tad kodėl ne? Atsisveikinau su sūnumi, su kuriuo šiandien ir taip visą dieną buvau namuose ir skyriau jam laiko, kadangi Freya šiandien trankėsi parduotuvėse. Neturi, ką veikt ji tikrai.

Turėtų greitu metu Matthew pradėt vaikščiot, tad bus vargelio paskui jį vaikštinėt. Su Malik sėdėjom kavinėj ir gėrėm alų, valgydami bei kalbėdami apie šį bei tą. Valgiau kepsnį ir vis dairiausi aplink, nes čia buvo merginų.

Panos demonstravo čia savo kojas su trumpais sijonais, o dar kai kurios itin žiūrėjo į mane ir mirksėjo man su savo akytėm, tačiau nereagavau į tai. Mirksi, tai mirksi. Čia gal koks sutrikimas ar kas.

- Kaip Matthew? – pasiteiravo juodaplaukis.

- Gerai, kas gali būt blogai? – nusijuokiau menkai. – Auga valandom, o ne parom. Išties jis jau toks didelis, kad turėtų greitu metu pradėt vaikščiot, nes jau sugeba pats atsistot kartais. Tik nešneka dar, bet viskam savas laikas.

- Aza, žino? – kilstelėjo antakį Zayn, pažiūrėdamas į mane, kai atsigėrė alaus.

Yeah, Zayn viską žino, nes jis vienas iš pirmųjų, kuris ir sužinojo, kad tapsiu tėvu, net mamai vėliau tik pasakyt sugebėjau. Su Malik mes kalbėdavomės telu, nes jis gi žaidė Airijoj, bet kitam klube, tad paskambini ar parašai ir gali bendraut.

Taip, retkarčiais mūsų komandos susitikdavo žaist, tad po to mes nueidavom pasėdėt kur nors, pakalbėt, tad jis viską čia maždaug žino, kaip man sekėsi, ar ką veikiau, kol jo nebuvo šitam mieste. Išties gerai, kad jis grįžo, nes galiu jam dabar viską gyvai sakyt.

- Juokauji tu gal? Žinoma, ne. – sumurmėjau. – Neįsivaizduoju, net kaip ji reaguotų į tai, jei pasakyčiau. Kažkodėl nujaučiu, kad sugalvotų mane palikt, kad negadintų šeimos, kurią sukūriau su Freya. Juk žinai šeima – vertybė pagal ją ir bla bla bla. O realiai tai man nei ta Freya patinka jau nei ką, o ypač, kai čia yra Azalea dabar.

- Duodu galvą, kad ji vis tiek užpyks ant tavęs ir nustos bendraut bent dienai, kai sužinos, kad nuo jos slėpei savo vaiką. – leptelėjo Malik, priversdamas mane vėl susimąstyt. Ar turėčiau jai tai išvis pasakyt?

- Nu, nekerasink čia man! Mažiausiai noriu nesąmonių su tu mažute dabar. Ankščiau ir taip pridirbdavau per daug šūdo visokio, o dabar kaip ir geresnis esu. – gurkštelėjau ir vėl alaus.

- Jo, tikrai geresnis gyveni 2 frontais. – pažiūrėjo į mane su pokerface'u jis, o balse girdėjosi sarkazmas. - Žinai, aš vis dar stebiuosi, kad nepabėgai nuo atsakomybės dėl to vaiko. Tau tai ne itin būdinga būt atsakingam ir aš, kuo puikiausiai, žinau, kaip ten būdavo su visom tom merginom. – reiškėsi čia man Malik, primindamas koks lengvabūdis buvau.

Matosi, kad proto neturėjau. Krušdavau, kas tik skėsdavo kojas...

- Aha, ir būt kaip mano tėvas, kuris paliko nėščią mano mamą? Na, jau neee! – papurčiau galvą į šalis. – Jau geriau taip negu išvis nematyt vaiko. Visgi sūnus dar. Mano kraujas ir siela. – pridūriau.

- Jo, sperma irgi. – pasakė tyliau juodaplaukis, paspoksodamas į stalą, prie kurio mes sėdėjom.

- Idiotas rimtai... – numojau ranka, o jis tik žvengė, kai aš taip padariau.



Šioje dalyje kažkaip čia visko po truputį, tiek Niall pov., tiek Azalea'os ^^ Šiek tiek atskiro gyvenimo tarp Nazos :)) Laukiu žodelių! <3



&quot;Ice, Fire & Desire 2&quot; (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now