-121-

977 104 19
                                    

Azalea pov.

Galiausiai atėjo neįdomių Tim filmukų metas, tad tiesiog įjungiau kažkokį animacinį filmą, kurio jis užsiprašė, bet, kai pamačiau, kaip Niall žiūri į tą filmą... Galvoj pradėjau lūžt rimtai. Horan, labiau įsitempęs ir net nemirksėdamas, žiūrėjo vaikišką filmą, kai tuo tarpu Tim tiesiog žiūrėjo.

- Kažko laukei? – pažiūrėjo į mane vaikinas, kai suskambo durų skambutis.

- Taip. – trumpai atsakiau, nieko jam neaiškindama.

Durų skambutis skambėjo ir toliau, o rudaplaukis smalsiai pažiūrėjo į mane, tačiau nieko daugiau nesakė. Pakilau nuo sofos ir vėl ėjau durų link. Atidariau duris ir už jų stovėjo jauna mergina. Na, jei lyginsiu su mano išvaizdos amžiumi, greičiausiai net jaunesnė šiek tiek. Ji užėjo vidun ir pasakė, kad viską žino, tad pasisekė, nes man mama nieko nesakė, ką turėtų ji padaryt ir panašiai.

- Kas ten? – vos man grįžus į svetainę, pasidomėjo Niall, kuris labai jau stebėjo mane, tad atsisėdau vėl šalia jo.

- Tvarkytoja. – sumurmėjau ir atsirėmiau patogiau į sofą.

- Tai Rosie čia nebedirba? – žiūrėdamas vėl į tą filmą, paklausė.

- Kaip matai, tai ne.

Girdėjau, kaip tvarkytoja tvarko viską, nes girdėjau siurblio garsus viršuje ir panašiai, o dar, žinoma, ji atėjo čia plaut grindų, kai nuvalė visur dulkes. Man labai nepatiko, kaip ji pasilenkusi viską čia valė, nes šluota tai yra, tai kam tiek lenktis? Mėlynakio akys nulėkė jau į ją, o nebe į teliką, kas mane tiesiog suerzino.

Jis atsivilko pas mane, nes jam rūpėjo patikrint, ką aš prižiūriu, ir jis greičiausiai prisigalvojo nesąmonių dėl to, tačiau dabar žiūri į valytojos užpakalį. Ehhh... Aš rimtai nebesuprantu, ar jam patinku. Tokia užknisanti dilema. Žinant rudaplaukį, kad ir aš jam vis dar patikčiau, jis vis tiek žiūrėtų į visas kitas bobas, kas mane viduje tiesiog erzina ir pykdo.

- Niall? – prasitariau, kai jis nuo jos vis vien nenuleido akių.

Man pradėjo rimtai atrodyt, kad ta tvarkytoja dar specialiai čia išsiriečia ir lankstosi, kad labiau sužavėtų šį brunetą. Kekšė. O Horan tai dar, aišku, net iškruštų ją, nes pagal jį čia nieko tokio. Nors kokio velnio aš imu į galvą, kai jis net nėra mano? Yeah, bet mano jausmai jam niekur nedingo.

- Niall! – pasakiau garsiau ir trenkiau jam į ranką iš savo kumščio.

- Ouch! – suinkštė. – Kas? – pagaliau pažiūrėjo į mane ir dar su nepatenkinta veido išraiška. Žinoma, juk sutrukdžiau grožėtis tokiu vaizdeliu.

- Akys ne ten. – prasitariau, o jis pažiūrėjo į mane su žvilgsniu 'Ar tu rimtai?', o aš tik papūčiau savo lūpas, o tada žiūrėjau toliau į tą filmą, kai nusukau veidą nuo jo.

Nežinau, ar Niall paskui jau specialiai pradėjo mane erzint, kai aš jam tai pasakiau, bet prisiekiu, jis žiūrėjo į tą tvarkytoją taip lyg ją išpistų, o tas mane pykdė, tad jau buvau suirzusi. Ne duok dieve, Niall dabar pasakys kažką ne taip, tai aš tikrai jį užsipulsiu, kad ir iš visiškos lempos.

Sukryžiavau rankas ties krūtine, bet jam nieko nesakiau. Jei jis sugebėjo permiegot su boba, kai mes buvom santykiuose, tad nenustebčiau, jei ją padarytų čia ir dabar mano namuose.

Galiausiai ta valytoja po kažkur 3 valandų čia vaikščiojimo ratais išėjo. Gerai, kad ji nebuvo apsirengusi vulgariai, nes rimtai būčiau ją išvijus lauk. Padariau karštų sumuštinių, kuriuos mes valgėm, o tada gavau žinutę iš Chris, kad jis jau atvažiuoja pasiimti Tim.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now