-198-

364 33 2
                                    

Azalea pov.

~ ~ ~ Kitą rytą ~ ~ ~

Šiandien buvo Kalėdų rytas, o aš visą naktį beveik nesudėjau akių. Vis mąsčiau apie vakarykščią žinią, kuri mane tikrai sukrėtė. Nesijaučiau šįryt gerai, norėjau tik gulėt lovoj visą dieną ir nieko neveikti. Visgi tai negalėjo išsipildyt, nes prižadėjau, kad su Niall eisim pas jo mamą.

Horan vis neatkibo nuo manęs ir klausinėjo absurdiškų dalykų. Neturėjau noro net nupėdinti iki eglutės ir išpakuoti dovanas. Gavau šventinį sveikinimą iš Chris šeimos, tad jam taip pat sumaigiau gražią žinutę, kad juos sveikinu irgi. Žinoma, parašiau trumpą sms ir 'tėvams'.

- Tikrai nenori išpakuot dovanų? – pasiteiravo manęs vaikinas, kai atnešė puodelį su mėtų arbata ir man jį įdavė, o pats įsirangė šalia manęs lovoj.

- Neturiu tam noro šiandien... – atsidusau ir atsargiai gurkštelėjau arbatos. Pusryčiauti neturėjau noro taip pat, nes paprasčiausiai nesijaučiau alkana tuo metu.

- Jei nenori, galim neiti pas mano mamą šį vakarą. – pasiūlė, tad aš menkai šyptelėjau, kad jis visgi supranta, jog jaučiuosi viduje sumišusi ir šūdinai. Mielas toks šviesiaplaukio rūpestis.

- Aš prižadėjau, kad eisiu, tad tai nepasikeitė. – iš lėto gėriau tą Niall padarytą man arbatą. – Prasiblaškysiu, būdama ten kažkiek.

- Gerai... Kaip nori. Aš tik pasiūliau, kad galėtume ir namie kažką nuveikt smagaus, tau pakelti nuotaiką kažkaip. – šyptelėjo ir mane apsikabino per pečius su viena ranka. – Bent jau aš galiu išpakuot savo dovanas?

- Ei, nesąžininga taip! – pareiškiau ir pakėliau akis viršun, kad pamatyčiau Horan veidą.

- Oh, nagi! Tu, panelyte, čia nenori pamatyt, ką gavai dovanų iš manęs. – blondinas pažiūrėjo į mane ir papūtė savo lūpas. Tai atrodė vaikiška, bet tuo pačiu ir miela. - Tai žeidžia truputį iš tiesų.

- Gerai, gerai! – pasidaviau. – Eikim iki eglutės. – pakilau nuo lovos su puodeliu rankoje, kai patraukiau nuo savo kojų pleduką.

Nuėjusi į svetainę, pasidėjau savo arbatos puodelį ant staliuko, o tada, priėjusi prie eglutės, susirinkau savo visas dovanas. Na, jų buvo nemažai, tad jau matėsi, kad Niall tikrai pasistengė. Smalsiai prisimerkusi, pažiūrėjau į vaikiną, kai atsisėdau su dovanom ant sofos.

- Pradėk nuo didžiausios ir keliauk iki mažiausios. – davė man nurodymus blondinas, kai atsirėmė į lovos kraštą ir stebėjo mane.

Paklausiau jo ir padariau, kaip man liepė. Pradėjau pakuoti dovaną, kuri atrodė didžiausias iš visų. Kiek nustebau, pamačiusi, ką man šviesiaplaukis nupirko.

- Rimtai, Niall? – sukrizenau, atsukusi į jį vieną knygą iš trijų, o dėžutę padėjau ant staliuko.

- Kaip mataiii... – nutęsė ir su pošla šypsena dar pakilnojo savo antakius. Gavau visas dalis knygų ciklo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių". – Mačiau, kad skaitai vis knygas, tai bent skaityk erotines, kurios sukelia norą ir fantaziją. – nusijuokė. – Man naudos iš to gal bus daugiau irgi... – užsisvajojo jis.

- Nebūtum tu, mažuti. – nusijuokiau ir pati.

Kitos dovanos buvo kiek paprastesnės: šiltas megztukas su užrašu, kuris buvo išsiuvinėtas kita kalba, tačiau Horan patvirtino, kad jis nieko blogo, negražaus nereiškia. Dar gavau papuošalų, tai auskarus ir vėrinį, kurie kaip tik derės šį vakarą prie mano suknelės.

Paskutinė dovana ir buvo mažiausia, kaip ir liepė man Niall ją palikti pabaigai. Supratau, kad tai dėžutė, nors ji buvo taip pat supakuota šventiniame popieriuje. Viduje vis tiek kirbėjo jaudulys, nes nelabai galėjau įsivaizduot, kas čia jos viduje galėjo būti.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now