-183-

660 44 8
                                    

Azalea pov.

Nauja diena, o aš vėl sėdėjau šitoj įmonėj ir dirbau. Įpratau čia dirbt visiškai, o sekasi taip pat gerai. Kadangi aplinkui visi sužinojo, kad aš esu truputį pažįstama direktoriui, nors tiksliau tai įvyko per Niall, nuo to laiko su manim elgiasi maloniau visi aplink. Galbūt tai tik į naudą.

Žinojau, kad Niall šiandien turėjo ir vėl treniruotę, bet dėl to neėmiau per daug į galvą. Tegu mano futbolininkas treniruojasi. Per pietų pertrauką paskambinau savo gydytojui, nes esu susitariusi, kad, kas maždaug dvi savaites, jam skambinsiu ir pranešiu naujienas apie savo savijautą.

Pavalgiau pietus su merginomis, kurių kalbos nenutilo apie artėjančius išpardavimus savaitgalį. Praklausiau tai pro ausis, nes man kaip ir šiuo metu nieko nereikia. Na, nebent galėčiau ko nors užsimanyt ir išleist nemažai pinigų nesąmonėms, kurios gražios ir itin tinkančios atrodo tik parduotuvėj.

Turiu taupyt pinigus, nes ir taip begalę pinigų palieku taksistams. Aš vis dar nemėgstu, kai už mane visur moka Niall, tad negaliu prisipirkt dar daugiau rūbų, kai ir taip vos telpa viskas spintoj. Aš jau sakiau Horan, kad mums reikia dar vienos spintos namie, bet jis tik pašnekėjo ir tai tuo pasibaigė.

Žinoma, nėra kur statyt dar vienos spintos bute, tad, manau, teks jau man atsisveikint su drabužiais, kurių nebenešioju visiškai. Aišku, suveiks toks dėsnis, kad, kai kažką išmesiu, man vėliau to drabužio itin prireiks, bet nežadu laikyt visko nenešiojamo dar 5 metus.

Teks tvarkyt namus ir savo rūbus, nes rimtai jau baisu darosi, kai pagalvoju, kiek ten betvarkės. Dar šią savaitę nusimato šeimos pietūs. O ten man jau reikės daug jėgų ir netikros šypsenos, nes bus mano tėčio gimtadienis, tad visi rinksimės ten. Laukia ilgas vakaras...

Turėdama omeny 'visi', tai aš ir Niall bei dar mano brolis ir jo visa šeima. Pasisekė, kad nebūsiu vien aš ir Niall pas juos namuose. Mano mama tikrai rastų progą užsipult mane, tačiau, kai bus daugiau žmonių, galbūt vakaras praeis ramiai. Nors ar su mano šeima būna kas nors ramu? Abejoju...

Aš iškėliau sąlygą, kad būsiu nebent toj vakarienėj, jeigu galėsiu ateiti kartu su Horan, o ir šiaip mėginau savo tėvams paaiškint, kad mano blondinas pasikeitė per tuos 4 metus. Žinoma, jie manim netikėjo, tad galės tada įsitikinti dėl to savo akimis per tą vakarienę.

Buvau susitikusi savo tėvus atsitiktinai mieste, kai apsipirkinėjau prekybos centre, tad teko su jais pakalbėti. Tada ir sužinojau, kad išvis bus tokia ruošiama vakarienė ir atvažiuos Chris su šeima. Nežinau, ar turėčiau labai dėl to nerimaut, nes bet kuriuo metu galėsiu pakilti nuo stalo ir išeiti, jei tėvai peržengs ribas.

- Vėl apie Niall svajoji? Ką? – pasilabino Meredith, nusijuokdama kartu su Lexi.

- Eik tik! – susiraukiau pažiūrėjus į ją. – Galvoju apie betvarkę namie.

- Meluojiiii... – sugręžė pro dantis Meredith, paimdama dar vieną kąsnį maisto.

 - Man tiesiog reiktų truputėlį daugiau poilsio, nes jaučiuosi pavargusi šiomis dienomis kažkokia.

- Tai aišku Niall nukankina, tai kur nebūsi pavargusi. – šaipėsi iš manęs Lexi.

- Eikit jūs abi... – pradėjau sakyt, o jos tik sukikeno abidvi.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Pasitreniravau su komanda. Šįkart treniruotė praėjo visai greit, nes treneris nenorėjo mūsų nukankint prieš svarbius mačus. Reikės ir taip daug jėgų per ateinančias varžybas. Vakare su Azalea važiavom į kažkokio naujo prekinio ženklo pristatymą, nes mane ten pakvietė prieš kelias dienas.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now