-195-

475 33 4
                                    

Niall pov.

- Gerai, sutariam. Bet važiuosim anksti tik tokiu atveju, jei šiąnakt užjudėsim gerai lovoj. – derėjausi su iškrypėliška šypsena.

- O kada mes joje nejudam? – nusijuokė panelė, nepažiūrėjusi į mane.

- Būna kartais.

- Bet tikrai retai. – pridūrė šviesiaplaukė pasiginčydama.

- Tiesaa... Gal vėl man pačiulpsi šiąnakt..? – užsisvajojau garsiai. – Vis dar pamenu, kai tai darei pirmus kartus. Buvai tokia baikšti ir nedrąsi, bet dabar tai tikrai panteraaa! Kartais galvoju sekso metu, kad liksiu be koto. – iš Aza'os sulaukiau pikto žvilgsnio, tad tik iš to nusijuokiau.

- Dar pašnekėk ir rimtai liksi be kabančio. – subambėjo, o aš įsitempiau merginą į savo glėbį, kam ji paprasčiausiai leidosi. Mano rankos apsivijo jos liemenį.

- O kas tada tave patenkins?

- Tavo liežuvis. – atšovė tyliau, o jos skruostai nuraudo.

Žinojau, kad mano merginai vis dar nėra įprasta šnekėti tiek daug pošlai, tačiau specialiai taip kalbėjau, kad truputį išpeščiau tą jos susigėdinimą, kuris man be proto atrodo mielai.

- Ooo... Tai jau iškeiti mano penį į liežuvį? Ar aš teisingai supratau? Ar visgi tau patinka, kai aš tau tai darau pirštais? – paklausiau jos, bet mačiau, kad blondinės skruostai paraudo dar labiau nei prieš tai. Mano mažutė nusuko savo žvilgsnį nuo manęs. - Myliu tave, Azalea. – pridūriau, kai mergina man nieko neatsakė į tuos klausimus. Sugėdinau ją kaip reikiant, tad išsišiepiau laimingas.

- Aš tave taip pat, mažiūti. – Aza pabučiavo mano lūpas, tad mes apturėjome dar vieną bučinį. Mūsų liežuviai kovojo dėl vietos jos burnoje. – Bet rimtai važiuosim ryte. – pareiškė po mūsų bučkio, užtikrinta bei keisdama pokalbio temą. Nebuvau tam nusiteikęs priešiškai.

- Bet tas rytas bus jau dieną, spėju... – sumurmėjau.

- Niall! – surėkė pikčiau ir pakėlusi balsą.

- Kas? – paklausiau nekaltai ir pažiūrėjau į ją atidžiau.

- Važiuosim anksti!

- Taip, taip, būtinai. Nors pati žinai, kad anksti neišeis. – nusijuokiau, o ji tik giliai atsiduso. Aš Azalea'ą vedu iš kantrybės. Kartais.

~ ~ ~ Next day ~ ~ ~

Aza visgi nemelavo, sakydama, kad važiuosim anksti ryte. Na, tai nebuvo labai anksti, bet miego aš norėjau. Mudu papusryčiavom, susitvarkėm ir susiruošėm važiuoti į prekybos centrą. Ryt jau Kūčios, tad dar reikia nusipirkt maisto, nes mano mažutė ketina dar gamint šventinių patiekalų.

Šiandien dar turėjau reikalų dėl to dalykėlio, apie kurį aiškinuosi ir renku informaciją jau kurį laiką. Su Azalea atėjom į vaikų prekių parduotuvę, tad dairėmės, ką galėtume padovanot Matthew. Reiks susitarti su Freya, kad pasiimsiu po švenčių vaiką pabūt pas mus.

Nusprendėm nupirkt mašinyčių trasą, lego dėlionę bei kažkokią knygutę su gyvūnų paveiksliukais, nors tai buvo Aza'os mintis, nes, kaip ji teigė, reikia ugdyti vaiką nuo mažų dienų. Nupirkom tai, o dar pasisekė, kad viską iškart supakavo pardavėjos, nes tai buvo švenčių progą nemokamai.

Susitariau su savo mergina, kad nueisiu padėt dovanų į automobilį, o šviesiaplaukė iškart eis į maisto prekių parduotuvę. Išėjęs ir padėjęs dovanas į mašiną, dar ir parūkiau. Išties pradėjau mažiau rūkyt pastaruoju metu, nes vis dėlto tai gali pakenkt mano karjerai dėl fizinės formos.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now