-135-

911 84 9
                                    

Azalea pov.

- Tau patiks, tad geriau eikim.

- Lyg aš ten būčiau dar ko nemačius... – burbėjau sau po nosim, eidama šalia jo, kai mes perėjom per gatvę.

- Mažute, nebūk surūgus. – subarė, bet dar tokiu paprastu tonu ir nepakitusiu lyg jam net nerūpėtų mano nuotaika šiuo metu. Nu, ir gerai... – Pasitikėk manim.

- Galėjau geriau sėdėt namie. – vis dar murmėjau ir net neklausiau po to, ką jis ten šnekėjo, susitikęs kažkokį pažįstamą, prie klubo durų.

Jau geriau tegu būna smagu, nes kitaip tikrai išeisiu ir nežadu sėdėt su Niall, kad ir kaip jis ant manęs pyks po to. Mėlynakis žinojo, kad aš nesutiksiu čia eit, jei būtų pasakęs iš anksto, nes aš nesu klubų mergina, o mėgstu tiesiog leist laiką ramiai, o ne taip, kaip jis. Mes visiškos priešingybės. Kaip mes išvis galim būt kartu?..

Taigi, jis nieko man nesakė, kur mane vežėsi, nes žinojo, kad aš iškelčiau skandalą dėl to ir jis nepriverstų manęs čia eit. O dabar jau šaukštai po pietų, nes aš nežinojau ir sutikau važiuot. Bravo, nes jam pavyko įgyvendint savo planą ir dabar turiu čia eit, kadangi jau esu prie pat.

Galiausiai jis atsišnekėjo su tuo draugeliu, nors tiksliau aš jam beveik nepastebimai trenkiau į alkūnę. Man užkniso laukt ir stovėt čia tiesiog, spoksant į sieną, o ir taip į mane daug mergų visokių šnairavo savo žvilgsniais, kas man nepatiko... Kodėl jos tiesiog negali žiūrėt kitur?

Mes įėjom vidun, kai mums patikrino dokumentus. Pasisekė, kad visur nešiojuosi viską su savim, nors galėjau pamiršt, tai dar būtų neįleidę ir nereiktų čia man eit. Muzika trenkė per ausis iškart, cigarečių ir kaljanų dūmai buvo matomi vien aplink ir, žinoma, jautėsi kvapas jų ir alkoholio.

Žmonių čia buvo pilna, kaip niekad. Matosi, kad dauguma varo atsipalaiduot po darbo, kaip ir „aš". Čia pagrinde buvo jauni žmonės, o mane erzino, kai 18-metės mergos spoksojo į mano Niall, tad tai dar labiau pablogino situaciją. Ir kodėl jis sulaukia tiek daug dėmesio iš jų?

Horan paėmė mane už rankos, kad aš nepasimesčiau ir nedingčiau niekur nuo jo. Tai miela, bet jis vis vien dar neišpirko to, kad mane čia atsivedė. Mes nuėjom prie baro, kur vaikinas pasiėmė kažkokį gėrimą, o, kai paklausė, ar aš kažką gersiu, aš pažiūrėjau į jį su žvilgsniu 'Ar tu rimtai?'.

Toks vaizdas, kad rudaplaukis manęs visiškai nežinojo ir nepažįsta, o mato pirmąkart gyvenime. Atsitempė mane į klubą lyg aš dažnai eičiau čia, o dabar siūlo gėrimą, kai žino, kad aš geriu vaistus ir negaliu gert alkoholio. O kai prisiminiau, kuo baigėsi mano vienas kartas šampano gėrimu, tai atsidūriau ligoninėj tada.

Mėlynakis, atsigėręs to savo gėrimo, mane vedėsi prie kažkokio staliuko, nes mes jų apėjom jau daugiau nei tuziną, bet vis ne tas. Ko jis ieško? Ir po galais, kas man turėtų čia patikt? Nematau, kol kas jokios priežasties, kodėl man čia bent kažkas turėtų patikt.

Mane nužiūrinėjo bernai, nors aš net nesu išsirengusi. Na, esu tik apsirengusi palaidinę su didesne iškirpte, į kurią kartais užsispoksodavo Niall, ir viskas. Į mano vaikiną žiūrėjo visokios kekšės ir net aš mačiau, kad jį nurenginėjo akimis, tai kodėl man turėjo patikt ten būt?..

- Aza! – sucypė kažkokia mergina per visą šitą garsią muziką, tad aš akimis ieškojau žmogaus, kuris šaukė mano vardą.

Pamačiau merginą, mojuojančią man rankom, ir, kuo puikiausiai, atpažinau ją. Paleidau Niall ranką, o tada puoliau prie jos, visa išsišiepusi. Vis dėlto Horan nemelavo, kad man čia patiks, nes po perkūnais pagaliau sutikau Gigi. Va, su ja tai visada linksma ir aš pasiilgau jos, kaip savo draugės.

- O tu dieve! – surėkiau ir ją apsikabinau pripuolusi. – Kaip mes ilgai nesimatėm!

- Nedusink manęs, durne! – pradėjo mosuot rankom jį, kai aš ją per stipriai apsikabinau, tad atkibau nuo jos, o šalia merginos prie staliuko sėdėjo ir Zayn, kuris buvo nusikirpęs plaukus, bet jie ir taip jam tiko.

- Sveikas, Zayn! – pasisveikinau su juo, kai, palinkusi per merginą, daviau jam penkis, o prie mūsų prisijungė ir Niall, kuris atsisėdo prie manęs, kai pasisveikino su Zayn ir Gigi. – Niall, tu dievas! – pasakiau, kai apsikabinau jį, vos atsisėdusį prie manęs, o tada pabučiavau jo lūpas trumpai, nes tie 2 pradėjo rėkaut 'Ouuu' arba 'Porelė!', dėl ko man pasidarė nejauku kažkaip.

- Juk sakiau, kad pasitikėtum manim. – nusivaipė jis. Nebūtų juk kitaip jis, bet vis dėlto jis visiškai teisingai sakė ir neklydo nei kiek. Visgi šis vaikinas žino apie mane viską...

- Apie ką čia jūs? – paklausė Gigi, susiraukusi ir nieko nesupratusi, pažiūrėdama tai į mane, tai į Niall.

- Šita panelytė. – parodė į mane rudaplaukis, o mano skruostai užkaito. – Nenorėjo šiandien čia važiuot ir burbėjo man visą kelią, kad nepasakau, kur važiuojam, o aš norėjau jai padaryt siurprizą. Pala! – dar pridūrė garsiau Horan. – Ji dar netgi užpyko ant manęs dėl to.

- O damn... Kokie jūsų santykiai. – pasišaipė Malik.

- Niall! – užrėkiau, subardama jį, o tada trumpam užsidengiau su savo rankom veidą, tačiau vaikinas mane tik apsikabino per liemenį, kai prisitraukė arčiau savęs.

- Kas? – pažiūrėjo ale tuo savo nekaltu žvilgsniuku į mane. Lydausi, kaip lydytas sūris.

- Ačiū. – pasakiau tyliau, žiūrėdama į jo akis, o jis man šyptelėjo, tad aš patogiau atsirėmiau į jo petį. – Ir aš nepykstu, jei tau įdomu. – pridūriau. – Kaip čia ant tavęs pyksi, kai tu dievas. – šyptelėjau, o jis nusijuokė ir parodė tą savo briliantinę šypseną.

- Oi, kokie jūs mieliii... – nutęsdama pasakė Gigi.

- Gerai, gana apie mus. – leptelėjo mano vaikinas, nes tikriausiai pastebėjo, kokia aš išmušta raudonio. – Geriau pasakokit, kodėl grįžot? Juk buvot išvykę jau kurį laiką.

- Tai čia klausk šito. – parodė su savo smiliumi Gigi į Zayn.

- Bro, turiu gerų žinių. – išsišiepė pasigirdamas juodaplaukis, tad mūsų visų žvilgsniai buvo įsmeigti į jį, išskyrus Gigi, kuri, matyt, jau viską ir taip žino.

- Tik nesakyk, kad... – pradėjo Niall ir pažiūrėjo į vaikiną prisimerkęs.

- Aha. – linktelėjo Zayn, o aš vis vien dar nepagavau apie ką čia jie.

- Jėzau, galit pasakyt normaliai, nes yra ir nesuprantančių! – pareiškiau.

- Viskas paprasta: Zayn grįžta į 'Reva'ą po 4 metų. – paprastai pasakė mergina, trukteldama pačiais.

Vaikinai už tai pakėlė savo gėrimus. Tai buvo gera žinia, kas reiškia, jog čia gyvens ir Gigi, su kuria galėsiu matytis ir eit kartu stebėt 'Reva'os treniruočių ar rungtynių. Liuks!

~ ~ ~ Kiek vėliau ~ ~ ~

Mes prasėdėjom čia iki maždaug 10:30PM, o tada jau aš tempiau Niall iš čia, nes norėjau praleisti bent truputį laiko tik su juo. Tik mudu du kažkur. Jis padarė man šiandien tikrai džiugią staigmeną ir dabar aš laiminga. Jis daro mane laiminga. Mūsų santykiai yra tiesiog kažkas nesuprasto man...

Aš myliu jį. Galiu visiškai drąsiai tai teikt po šitiek laiko, nes dabar tai atgijo ir vėl jaučiu tą patį keistą jausmą savo viduje. Ilgai svarsčiau ir dvejojau, ar jaučiu jam tuos pačius šiltus jausmus ir ar tai tikrai yra meilė. Galvojau netgi kurį laiką, kad tai tik paprastas susižavėjimas.

- Važiuosi iki manęs? Galėsim užsisakyt, kokią picą ar dar ką, ir pažiūrėsit filmą. – siūlė, o tai man skambėjo tinkamai ir tobulai, tad aš sutikau.

Važiavom iki Niall namų. Aš pasimečiau, kai išlipusi pamačiau, kad mes esame ne prie jo buto namo, o prie kito. Ką? Tai jis persikraustė? Kodėl to nepasakė ankščiau? Šie ir daugybė kitų klausimų sukosi mano galvoje. Kaip suprasti visą tai?!.



Taigi, su naujų mokslo metų pradžia! Pasistenkit šiemet ir pavarykit su daug 10-tukų! <3 




&quot;Ice, Fire & Desire 2&quot; (N.H.) LTU BAIGTADonde viven las historias. Descúbrelo ahora