-155-

766 84 4
                                    

Azalea pov.

Vis dėlto Niall sugebėjo mane laiku atvežt į darbą. Na, kaip laiku, buvau prie pastato be kelių minučių 8:30AM, tad suspėjau vos. Ir per ką viskas? Ogi per Horan, kuriam sunku keltis anksti rytais. Keista, kad jis aplamai atsikėlė ir nuvežė, kaip žadėjęs.

Turėjau tokią mintį, kad pasakys: važiuok taksi, nes miego noriu, ir viskas, tačiau taip nebuvo. Darbe atlikinėjau, Caroline man atneštus, darbus, kurių išties buvo su kaupu. Mes su ja dar aptarėm, ką nuveikėm per savaitgalį gero, nes jos vakar nemačiau.

Ji labai maloni mano viršininkė, kad ir už mane vyresnė, bet mes randam bendrų pokalbio temų ir be darbo. Per pietų pertrauką nutariau paskambint Gigi. Man reikia jos pagalbos ir puikaus skonio drabužiams. Man atrodo, be jos aš būčiau pražuvus, tad sekasi, kad turiu tokią draugę.

Turiu susiruošt iki šeštadienio visiškai vestuvėms, nors tiksliau iki penktadienio, nes dar eisiu į Niall varžybas. Šiandien jau antradienis, tad vestuvės labai greit, o aš net nenutuokiu, ką turėčiau apsirengt. Žinau, kad Hazel visoms pamergėms liepė apsirengt mėlynom suknelėm.

Kokią rinktis suknią neįsivaizduoju... Galbūt ta blondinė man padės. Bent mažiau galvojimo, kai jau žinau spalvą. Gigi pradėjo ant manęs rėkt per ragelį, kai pasakiau, kad šeštadienį einu į vestuves ir dar nieko neturiu susiruošus.

Nebūtų ji. Mergina iškart sutiko man padėt, nes sakė čia ekstremali situacija. Ji dėl manęs net savo šiandienos planus atšaukė už ką aš ją myliu, kaip gerą draugę.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Išvažiavau 11AM su komanda iš Mullingar'o į kitą miestą. Vos 2 valandos kelio, todėl ir išvykom šiandien ryte, o ne vakar vakare. Jei keliaujam, kur nors toliau, tada išvykstam viena diena ankščiau, kad pailsėtume po kelionės, bet šiandien jokia čia ir kelionė, kai tuoj būsim vietoj.

Prie manęs sėdėjo autobuse Zayn, kuriam netyčia prasitariau apie tas vestuves, į kurias žadu eit su Azalea. Žinoma, juodaplaukis to vos nepaskelbė visam autobusui. Aišku, tai išgirdo treneris. Jis net atsivilko iki manęs, kad duotų savo legendinių patarimų, kaip nepadaugint alkoholio ir turėt prezervatyvų.

- Aš norėsiu vėl tave pamatyt su smokingu, tad galiu tave ir Aza nuvežt iki reikiamos vietos, jei reik. – siūlėsi Malik, tad ši mintis visai gera.

- Idiotas. – sumurmėjau po savo nosim, nes jis grynai šaipėsi tiesiog iš manęs, pabrėždamas tą žodį 'smokingas'. – Bet gerai. – sutikau su jo pasiūlymu. Jau geriau tegu veža draugas negu taksistas per visą miestą ir su nenormaliu vairavimu.

- Tikiuos, žinai, jog Gigi ruoš Aza'ą vestuvėm? – prasitarė, o aš pamirksėjau kelis kartus, kad susiprasčiau ką man sako.

Kuo svarbios taip tos vestuvės, kai net jos nėra mūsų? O mano mažutė čia dabinsis, kaip per didžiausią šventę. Ji - mergina ir jai tai rūpi kaip ir visas kitas mėšlas, tad tiesiog geriau nesikišiu, nes nenoriu pykčių.

- Ką?.. – nusistebėjau. – Ką tu čia man paistai? – suraukiau antakius, pažiūrėdamas į jį, kai pakėliau akis nuo savo telo.

- Sveikinu, sužinojai dabar. – patapšnojo man per petį vaikinas. - O ką tavo blondinukė tau nesakė nieko?

- Aš su ja dar šiandien nekalbėjau po to, kai nuvežiau į darbą. – pranešiau.

- Svarbiausia, nepridirbk nieko iki vestuvių, kad ji neužpyktų. – įspėjo.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now