-171-

694 65 10
                                    

Niall pov.

Azalea'i išvažiavus į darbą, prabuvau namie, nes dar turėjau pakankamai laiko iki treniruotės. Kokia nesąmonė savo gimtadienio dieną eit į treniruotę... Knisa. Gerai, kad bent šiandien varžybų nėra, o jos jau buvo vakar. Pragulėjau lovoj, pažiūrėjau teliką ir jau atrašinėjau į sveikinimus, kuriuos gavau.

Žinoma, dabar visur bus pilna prikelta mano nuotraukų, tad nieko kito nemes niekur. Aišku, kad legendinių fotkių bus visur. Pavalgiau blondinukės keptų blynų, kurių buvo prikeptas visas kalnas. Ji pasistengė ir žino, kad aš juos mėgstu. Vienas iš mėgstamiausių dalykų pusryčiams yra mano merginos kepti blynai.

Nusiprausiau, nusiskutau barzdą, kuri jau buvo šiek tiek užaugusi, apsirengiau švariais drabužiais, kai juos pats išsilyginau. Pažanga. Susirinkau reikalingus daiktus treniruotei, o paskui išėjau iš namų, kai užrakinau duris. Nulipau žemyn ir iškart nuėjau į garažą.

Šįkart norėjau važiuoti su motociklu, nes paskui prasidės vėsus lietingas oras, tad negalėsiu su juo važinėt. Taigi, pasinaudosiu proga, o dar šiandien plius mano gimtadienis, tad pagadinsiu kaimynams nervus su gazavimais. Įsidėjau daiktus į, motocikle esantį, specialų skyrių, o tada atsisėdau ant sėdynės ir užkūriau variklį.

Atsidarius vartams, pagazavau ir išvažiavau iš garažo. Pasisekė, kad šie vartai automatiški ir nereikia jų uždarinėt pačiam, o ir šiaip jokių mygtukų paspaust nereikia, nes paskaičiuota automatiškai, kada jiems užsidaryt, kai išvažiuoja mašina ar motociklas iš ten. Privilegija čia šitas garažas.

Nuvažiavau iš pradžių į kirpyklą, nes esu čia užsirašęs 12 valandai, tad kaip tik, o po to varysiu į trefkę 1PM. Pastačiau motociklą į laisvą vietą, kai ją radau. Nusiėmęs šalmą ir nulipęs nuo savo žvėriuko, įjungiau signalizaciją su rakteliu ir nuėjau į kirpyklos patalpą.

~ ~ ~ Treniruotėje ~ ~ ~

Treniruotė buvau jau beveik į pabaigą, o netgi čia aš sulaukiau sveikinimų, kas buvo visai kietai. Aišku, iš Zayn tai ilgiausių sveikinimų valandėlės sulaukiau. Daug kas dar dalinosi vakarykščio laimėjimo įspūdžiais, o treneris šiandien nerėkė ant mūsų beveik, nes ir jam buvo gera nuotaika.

- Horan! – pašaukė mane, kai aš jau buvau benueinantis su kitais į persirengimo rūbinę, nes treniruotė baigta.

- Taip, treneri? – pasiteiravau, sustojęs ir atsisukęs į vyriškį, kuris jau buvo atėjęs iki manęs.

- Užsuk po to į mano kabinetą. – pranešė, tad aš linktelėjau ir pasivijau Thom ir Zayn, kurie jau buvo kiek nuėję tolėliau.

Įdomu, ką treneris nori man pasakyt. Suintrigavo čia mane. Tikiuos, nebus kokių rėkimų ir staugimų ant manęs metas. Dauguma lazdavojosi ir klausė, kada gi kelsiu jubiliejaus šventę, tačiau nutariau atšvęst tai savaitgalį. Tikrai nežadu prisikviest kalno žmonių, o po to už juos visus mokėt.

Po dušo apsirengiau, susimečiau, kaip ir visąlaik, savo daiktus, o tada atsisveikinau su visais, kurie man linkėjo geros kloties trenerio kabinete bei šaipėsi dėl to. Idiotai. Užsimečiau savo sportinę tašę ant peties, o tada nuėjau į trenerio kabinetą, kuris visai šalia mūsų rūbinės.

Pradariau duris ir įvariau iškart į patalpos vidų, o tada dar uždariau duris paskui save. Kas žino, ką žada man sakyt šitas vyriškis. Dar išgirs paskui, kas nors, einantis pro šalį, tai pletkins visiems, kam tik sugebės iki padusimo.

- Horan, Horan... – kartojo mano pavardę vyras ir apsisuko su kėdę į mane. - Prisėsk. – paliepė, tad, atsitraukęs kėdę, atsisėdau.

- Tik nesakykit, kad mane aprėksit per gimtadienį? Nes rimtai galim tai atidėt ir rytdienai ar kuriai nors kitai dienai. Žinau, kad vakar pagailėjau papasuot kamuolį Mark, bet jis dar klišesnis už visus kitus kartu sudėjus. – šnekėjau, o tada treneris nusijuokė. Nepagavau, kodėl ir kas vyksta. Ką? Užsičiaupiau ir laukiau, ką man pasakys vyras.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now