-194-

466 31 4
                                    

Azalea pov.

- Pala, Gigi, o ką mes veiksim? – lyg iškritęs iš kosmoso, paklausė Zayn.

- Aza, o ką aš tau sakiau? Neklauso jis manęs visiškai, tad viską po minimum 5 kartus sakyti tenka iš naujo. – po Hadid žodžių nusijuokiau. – Brangusis, tu mano glušiukai, pas mano šeimą, o sekančią dieną pas tavo.

- Ai, jo tiksliai. – prisiminė lyg labiausiai pasaulyje pamirštą dalyką Zayn.

- Pasisekė, kad jis turi tave. – paguodė Niall merginą. – Nes jaučiu, kitaip viską išvis pamirštų, pavyzdžiui, treniruotes, varžybas ar kad apsirengti reikia vis dar. – pridūrė mano vaikinas, tad Zayn jį tik nukilino.

- Nereikia taip žiauriai perdėt. – suburbuliavo Malik, o prie mūsų priėjo padavėja, klausdama, ar mes jau išsirinkom.

~ ~ ~ Sekančią dieną ~ ~ ~

- Tai kaip čia tave Niall išleido? – pasiteiravo Noah, kol mudu jau buvom oro uoste ir laukėm jo skrydžio.

- Jis žinojo, kad ar sutiks, ar ne, vis vien aš važiuočiau išlydėt tavęs. - truktelėjau pečiais. – O ir jei atvirai, jis džiaugiasi, kad tu išvažiuoji, tad Niall tai tik pliusas. – pavarčiau akis nesivaržydama, nes Horan čia tai nėra, tad nebus kam burbuliuot dėl to.

- Davai, atvarykit aplankyt manęs su Niall į Ameriką kada. – pasiūlė Noah.

- Tu juokauji, taip? – sukrizenau ir stebėjau vaikiną.

- Visai ne! – pareiškė. - Aprodyčiau jums ten viską. Vis vien apart klinikos nesi labai daug ko mačiusi. Tik praneškit iš anksto, kad susitvarkyčiau ir nebūčiau išvykęs! – pridūrė nusijuokdamas.

- Gal kada, kai aš turėsiu atostogas bei Niall neturės įtempto varžybų grafiko, nes mačai vienas paskui kitą eina tiesiog, kad net sumirksėt tarp jų atrodo nespėju. – atsidusau.

- Oh, nagi! Juk jūs turit visą vienas kito egzistencijos laiką, tad spėsit atsiburkuosit dar.

Visgi atsisveikinau su Noah, kuris dar nusijuokė, kad netruks tas laikas ilgai ir mes pasimatysime visai greit. Iš tiesų šaunu turėt tokių draugų. Noah buvo šalia, kai man buvo sunku ir padėjo iškęst visą tą gydytojų mėsmalę bei nelaikė manęs visiška ligone.

Kalėdos buvo jau visai čia pat. Liko vos pora dienų iki jų. Manau, padariau klaidą, kad dar sugalvojau užsukti į drabužių parduotuvę, nes ten buvo pilna stresinių merginų, kurios nerado, ką tinkamo nusipirkti. Norėjau gražios suknelės pietums pas Niall mamą.

Abejoju, ar sveikinsiu savo tėvus realiai. Neturiu noro kelt savo kojas į jų namus, nes ir taip žinau, kad jiems neįtinka viskas, ką aš darau. Dar daugiau mėšlo man nereikia... Jiems tik paskambinsiu ir tiek, taip pat broliui ir jo šeimai. Būtų negražu išvis nepasveikint, tai bent žodžiu tai padarysiu.

Grįžusi namo taksi bei su tobula suknele maišely, kurią visgi radau šiaip ne taip tam vakarui su Horan šeima, neradau Niall. Radau virtuvėje tik paliktą raštelį priklijuotą ant šaldytuvo. Žinoma, kur kitur blondinas jį paliktų, jei ne čia.

Šviesiaplaukis tvarkė prieššventinius reikalus, o dar kažkas nutiko ir dėl klubo, nes apačioje popierėlio buvo parašyta 'Palinkėk sėkmės, nes šnekėsiu su treneriu'. Nesupratau nieko, nes nebuvau girdėjusi jokių blogų naujienų dėl jo, klubo ar varžybų, ar dar ko. Keista...

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~ 

- Kvietėt mane? – įsirovęs į trenerio kabinetą, iškart leptelėjau ir pažvelgiau į vyriškį, kuris sėdėjo prie savo stalo ir tvarkė kažkokius popierius.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAKde žijí příběhy. Začni objevovat