-184-

655 47 6
                                    

Azalea pov.

Niall per pietus išskrido, nes gavau iš jo žinutę, kad lėktuvas pakilo, į savo prakąstą obuolį. Buvo jau po pietų, o aš daugumą savo darbų jau buvau atlikusi, tad, kai darbų pilna, diena praėjo visai greit. Pas mane buvo užsukusi Caroline, kuri paėmė mėnesio ataskaitas, nes buvo laikas jau jas perduoti kitur.

Šį vakarą eisiu susitikt su Hazel, kurią man pavyko įkalbėt eit susitikt į miestą, nes ji po tų savo vestuvių ir atostogų su John visiškai pamiršo mane. Taigi, manau, laikas mus jau paplepėt, o tikrai turim temų, kurias mudviem privaloma tiesiog aptart.

Mano darbo diena praėjo greitai, tad iškart grįžau namo su taksi. Bute neužsibuvau ilgai. Persirengiau, šiek tiek pasidažiau ryškiau, nes norėjau įnešti spalvų į savo rutininį įvaizdį. Gavau iš Niall dar vieną žinutę, kad viskam jam gerai ir jie jau vietoj. Susiruošusi išsikviečiau taksi ir važiavau į susitikimo vietą pas Hazel.

- Jėzau, tu mane rimtai visiškai pamiršai! – pareiškiau, kiek garsiau, merginai, kai mes pasisveikinom.

Mudvi susitikom restorane, nes nusprendėm nueit pavalgyt, kadangi aš dabar viena namie, tad tingėjau gamint sau kažką vakarienei. Neturėjau motyvacijos, kai nėra šalia Niall, kuris nuolat valgyt nori. O mergina buvo taip pat išalkusi po darbo.

- Nepamiršau. Juk rašiau tau. – teisinosi, kai mes atsisėdom prie staliuko ir laukėm padavėjos, kol ji prieis ir atneš meniu.

- Aga, vieną kartą prieš 2 savaites. – nusijuokiau.

- Gerai, jau gerai. – pasidavė. – Kalta! – leptelėjo garsiau, iškeldama menkai rankas, kiek aukštyn, ties savo krūtine.

- Tai aš pilnai tikiu, kad tu ir John nesat dievo avinėliai ir ypač jau po vestuvių. – sumurmėjau, kiek tyliau.

Jau nuo pat savo sakinio pradžios mačiau tą Hazel žvilgsnį, kuris tikrai norėjo nudėt mane čia dabar pat. Ji rimtai nudėt mane norėjo. Dar kaip tyčia nėra Horan šalia, kuris mane apgintų nuo visų pavojų.

- Išgirdau iš tos, kuri draugauja su pačiu Niall Horan, apie kurį žino visi ir ypatingai jo situaciją su merginom lovoj. Ai, dar iš tos, kuri norėjo, kad jos pirmas kartas būtų prieš 4 metus būtent su juo. – čiauškėjo mergina, o mano skruostai tikrai pradėjo degti. - Aš to nepamiršau, nes juk tu man svajojai apie tai ir netgi ne vieną kartą! – sukikeno.

- Gerai, lygiosios! Tiesiog užtilk. – nukilinau merginą, kuri juokėsi tik iš manęs.

- Kad aš dar net nepradėjau. – nusijuokė, o prie mūsų tuo metu priėjo padavėja.

Šįkart ilgiausiai neišsirinkau, ko noriu valgyti, tad vis galvojau ir galvojau, tačiau galiausiai pavyko apsispręst. Žinoma, Hazel dėl to lūžo iš juoko, nes ji sėdėjo jau išsirinkusi savo patiekalą 15 minučių, kol aš rinkausi ir vis sakiau padavėjai, kad ne dar neišsirinkom.

 ~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Su visa komanda atskridom pagaliau į Švediją. Visą skrydį praklausiau muzikos, nes Zayn su Gigi, sėdėdami už manęs ir Nick, tiesiog neužsičiaupė. Jiedu nuolat apie kažką šnekėjo, nors tiksliau Hadid pliurpė, o Malik tik klausė jos ir retsykiais pritardavo, kad ale klauso.

Parašiau Aza'i žinutę, kad jau atskridom ir viskas gerai. Nenoriu, kad ji nerimautų. Gavau iš merginos žinutę po kiek laiko, kad šviesiaplaukė eis į miestą susitikt su Hazel, nes ją seniai ir bematė. Na, išties jos seniai besimatė, tad nebuvau prieš, nes visgi manęs nėra Mullingar'e, o nieko ir nepakeisčiau.

Pasisekė, kad, kai atvarėm į viešbutį, iškart gavom kambarių raktus. Šįkart kambaryje buvau visiškai vienas, tad sekasi kažkaip, bet vis tiek gaila, kad Azalea negali su manim visur skristi, kaip prieš 4 metus. Pasiilgau jos šypsenos, prisilietimų ir juoko jau dabar, o nepraėjo dar nė pusė paros, būnant mums atskirai.

 Po pietų viešbučio restorane su visais gulėjau lovoj apartamentuose ir, kol laukiau treniruotės, kuri bus tik už gerų poros valandų, žiūrėjau teliką. Dauguma išėjo apsižvalgyt po miestą, tačiau aš tam neturėjau noro visiškai. Kad ir kaip mane mėgino įkalbėt eit kartu Zayn su Gigi, vis tiek nėjau.

Azalea man daugiau nieko neatrašė, nors aš jai buvau parašęs daugiau nei keletą žinučių. Supratau, kad ji tiesiog smagiai leidžia laiką su Hazel. Norėjau, kad ji būtų čia dabar su manim. Pranaršiau prakąstam obuoly, nes per teliką visi kanalai vien švediški ir aš tikrai nesuvokiau, ką ten šneka.

Prisiminiau tą dieną, kai man su Zayn buvo varžybos kitam mieste Airijoj, o pas mus atvažiavo Gigi su Azalea. Tada dar nemylėjau jos. Blondinė tiesiog buvo man kaip pramoga ir laiko prastūmimas. Tuo metu tikrai buvau visiškai palaidas ir man išties nerūpėjo visiškai niekas.

Atsiminiau, kaip ji pasibaldė į mano kambario duris, kai aš buvau duše ir kaip jos akys klaidžiojo po mano nuogą kūną, kuris buvo pridengtas tik rankšluosčiu. Tąkart Azalea pirmą kartą mane patenkino, pačiulpdama man, o po to vis daugėjo šių intymių dalykėlių jos gyvenime mano dėka.

Tos varžybos buvo visai neprastos, o man netgi teko tartis su treneriu, kad tik Aza galėtų likt pas mane numery. Aš vis dar prisimenu, kaip šviesiaplaukė mane ankščiau nedrąsiai bučiuodavo ir vos atsakydavo į tuos visus bučinius. Tąkart mes žiūrėjom futbolą, gulėjom lovoj, valgėm guminukus, o aš žaidžiau su jos pirštais...

~ ~ ~Azalea pov. ~ ~ ~

- Aza, varom į klubą! – tempėsi mane ten Hazel, nes prie mūsų jau prisijungė ir jos vyras John, kuris mums ten ir pasiūlė nueit visiems kartu, nes jis teigė, kad kuo daugiau kompanijos, tuo linksmiau.

 - Ar tu juokauji? Man ryt į darbą! – nusijuokiau, garsiau pranešdama jai tai, nes žiūriu ji tikrai užsimiršo, kad ryt dar darbo diena ir net ne penktadienis.

- Taigi, nebūsim ten ilgai. – jau bandė mane paveikt ir John.

- Nagi, Aza! – ragino mane mergina.

- Galim eiti, bet nebūsiu aš ten ilgai. – pasidaviau, nes žinojau, kad jiedu manęs vis vien ramybėj nepaliks, kol neįkalbins.

- Jay! – sucypė. - O dar sakai, kad mes mažai bendraujam, tad reik eit dabar, kur siūlau. – tempėsi mane už rankos mergina iki John mašinos, o jos vyras tikrai juokėsi iš mudviejų ėjimo, nes aš vis vien truputį spyriojausi pėdindama.

Nuėjom iki mašinos ir aš įsiropščiau į galą, o jiedu sėdėjo priekyje. Hazel iškart pajungė muzikytės ir apsipyko su John, kurią dainą palikt, tad dėl to aš gardžiai prisijuokiau. Arba aš nepastebiu, arba ir aš su Niall taip pat juokingai atrodom iš šono kitiems žmonėms.

Mes per 15 minučių atvažiavom iki klubo, kuris vadinosi 'Venera'. Na, tikiuos, viduj nebus taip prasta, kaip iš išorės. Tie du praėjo pro apsauginius visiškai laisvai, o mane dar susistabdė. Vienintelis minusas atrodyt jaunai, nors realiai būt suaugusiai visiškai, tai, einant į klubus, rodyt visląlaik asmens dokumentą.

Sėdėjom klube jau apie kokį gerą pusvalandį, tad prisišokau su Hazel, kol John buvo nuėjęs mums paimt gėrimų. Žinoma, aš užsiprašiau nealkoholinio, nes nenorėjau, kad man pasidarytų negera po to ar sekančią dieną. Būtų blogai man tada ir nuo Niall, kai vaikinas tai sužinotų.

- O sveiki! Ką jūs čia veikiat? – išgirdau, tad pakėliau galvą aukštyn nuo savo gėrimo taurės.

 ~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Buvo jau gerokai po 7PM, tad mes tik dabar pradėjom savo treniruotę, nes prieš tai ilgiausiai apšilinėjo tie gaidžiai priešininkai. Teko ilgiausiai laukt, tad dūsavau tiek aš, tiek visa komanda. Nesupratau, kaip ankščiau treneris nesuderino šitų visų dalykų.

Apšilinėjom iš pradžių, po to darėm pratimus skirtus labiau tempimui, kuriuos mums rodė trenerio asistentas. Šįkart išties turėjom normalią treniruotę, nes negalėjom visko daryt ant durniaus, kadangi ryt mūsų laukė svarbios varžybos...



Geros ateinančios savaitės!




"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now