-187-

501 40 0
                                    

Niall pov.

Nematytas kažkoks tipas. Bent jau ji ne su tuo apsišikusiu Eden, kuris mane vimdo, vos jį pamačius. Bet šis mane irgi jau nervuoja dabar pat... Atsiranda visokių idiotų čia prie mano merginos. Skaitosi, vos tik palik ją vieną trumpam laikui.

- Susipažinkit. – leptelėjo Aza, kai aš su ja priėjau arčiau sofos ir staliuko bei to bičo. - Niall, čia Noah. Noah, čia Niall, mano vaikinas. – pristatė mus, tad tas Noah atsistojo nuo sofos ir ištiesė į mane ranką, tad ją paspaudžiau.

- Pagaliau oficialiai pažįstu tavo vaikiną, Lea, nes rimtai užkniso vien apie jį girdėt. – sėsdamasis leptelėjo jis.

Ir po velnių Lea? What? Mintyse susiraukiau, bet realybėj to neparodžiau. Kas per Lea, jei ji Aza?

- Aha, man ir malonu pažinot daugiau Aza'os draugų. – pabrėžiau sakinyje savo merginos vardą.

- Norit kavos ar arbatos? – įsikišo į pokalbį šviesiaplaukė, pakildama nuo sofos, kur mudu jau sėdėjom.

- Joa, žinai gi kaip mėgstu. – nusijuokė tas Noah. Kas per šūdas? Mane rimtai ėmė siutas.

- Tai ir man padaryk, mažute. – specialiai taip šnekėjau ir naudojau įvairesnius, meilesnius žodžius, kuriais vadinu Aza. Tegu šitas mulkis nesikiša į mūsų santykius.

- Gerai. Tuojau. – mergina paliko šią patalpą ir mačiau, kaip nupėdino mūsų virtuvės link.

- Iš kur pažįsti mano merginą? – tiesiais šviesiai paklausiau, nes suvokiau, kad lengviau gauti atsakymą iš jo, o ne iš blondinės.

- Mudu susipažinom Amerikoj prieš beveik 4 metus. Ten bendravom daug iki tol, kol ji išvyko. Turiu reikalų čia, Airijoj, tad nutariau pažiūrėt, kaip sekasi mano Lea'i. – jis pamatė, kokį aš piktą žvilgsnį nustačiau, kai vos jis ištarė žodį 'mano', tad iškart prasižiojo. – Nepyk, bro, bet ji man kaip sesė.

- Ir apie ką jau šnekat? – sugrįžo į svetainę Aza, nešina 2 puodeliais.

- Pasakojau, kaip mudu susipažinom. – paaiškino Noah.

- Ohh... Nagi nereikia. Tie laikai nėra tokie jau geri. – sumurmėjo Azalea.

- Ką nereikia? Juk aš puikiai tave prižiūrėjau. – gyrėsi tas bičas.

O kuo toliau, tuo mažiau aš aplamai supratau, apie ką jie čia šneka išvis. Po galais, ko aš nežinau dar apie ją?

- Ta prasme? – įsikišau.

- Jis mane prižiūrėjo ligoninėj, kol mane gydė. – ištarė šviesiaplaukė ir vėl dingo koridoriuj.

- Mano tėvas vyriausiasis daktaras toj klinikoj, kur ją gydė, o aš ten esu savanoris, tad rūpinuosi sergančiais tuo metu, kai nedirbu savo tikrojo darbo. – šiek tiek pasakojo. – O tu futbolininkas? Kažką esu girdėjęs apie tave, nes nuolat ji pasakojo. – jo žvilgsnis atsirado ties mano mergina, kuri grįžo su savo puodeliu vienoje rankoje, o kitoje padėklu, kuriame buvo saldumynai.

- Taip, nuo paauglystės jau žaidžiu, tad dabar 'Reva'os komandai atstovauju. – kiek pasakojau, o Aza atsisėdo šalia manęs ir man šyptelėjo. – O pats kuo užsiimi? – pabuvau mandagus.

- Iš tiesų esu modelis, tad turiu čia mados savaites. – pasakojo ir toliau tas Noah, bet aš tiesiog nebeklausiau, o išplaukiau su savo mintim. – Taigi, dėl to susiradau Lea čia, nors nebuvo sunku ją rasti.

Taip, žinoma, kurgi Aza susidės su prastesniu. Vis vien aplink ją vien sukiojasi visokie turčiai, pasiturintys, gerai atrodantys, džentelmenai, o dabar dar kažkokie suknisti modeliai. Mane erzino tuo metu absoliučiai viskas. Galėjau jau geriau negrįžt taip greit.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now