-139-

821 80 14
                                    

Azalea pov.

- Hazel, o kvietimą gaus ir Niall, taip? – pasitikslinau.

- O tau jo ten reiks? Nes, žinok, bus ir Eden. – pakilnojo antakius, o aš į ją pažiūrėjau su pokerface'u.

Ar ji rimtai? Juk ji žino, kad aš vos nemirštu dėl Niall, o su Eden galiu būt tik draugė, nes nieko jam nejaučiu ir nepajausčiau, kad ir kaip norėčiau, kad tai įvyktų. Aš šiai rudaplaukei nuolat šneku apie Horan, o ji man Eden kiša. Kaip tai po velnių suprast?! Ką?

- Tu žinai, kas yra mano meilė, taigi... – nutęsiau, primindama jai, nes rimtai sutrikau, kai ji tai pasakė.

- Pagalvosiu, nors tu pas mane pastatyta, kaip pagrindinė pamergė, o jis pastatytas poroj su tavim. Aplamai judu sutariat ir visai gražiai atrodysit drauge. – fantazavo Hazel, kažkokia išplaukus ir užsisvajojus, kad net su rankom kažką pradėjo rodyt vaizdžiai. Kas per mėšlas..?

- Eww, Hazel. – susiraukiau ir nusipurčiau. – Ko tu čia prisigalvoji? Aš eisiu, jei eis ir Niall. – derėjausi. – O jį aš galiu mėgint įkalbėt, jei jau pavyko į Vanessa'os ir Kian vestuves atsitempt, o jis jų abiejų nekentė, tai pavyks ir į tavo, manau.

- Nenori tu nuo jo pailsėt nors biškutį? – atsiduso mergina, pažiūrėdama į mane, užjaučiančiu žvilgsniu. Kodėl ji turėtų mane užjaust, kad esu su Niall, kai aš dievinu aplamai visą būvimą su juo?

- Nee... – nutęsiau lėtai. – Jis paprasčiausiai pakels po to skandalą, jei eisiu viena. Juolab, jei stovėsiu su Eden kartu, tai dar nudės jį per tą šventę ir aš nebūsiu kalta, kad bus sugadinta tada tavo didžioji šventė. – aiškinau, nes rimtai taip gali nutikt. Kas čia žino rudaplaukio galimybes padaryt kažką dėl manęs...

- Gerai, gerai. Sugalvosiu kažką. – pasidavė atsidusdama.

- Myliu! – nusiunčiau jai oro bučkį, o ji tik pavartė akis. – Man tik įdomu, ar prie mūsų pagaliau prieis kas nors? Mes jau čia sėdim ir laukiam visą amžinybę! – pasakiau, garsiau sudejuodama iš nepasitenkinimo, kad turiu laukti.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Buvau po treniruotės, kurioj dar nebuvo Zayn, nes jis dar nesusitvarkė visų ten dokumentų su klubu. Džiaugiuosi iš esmės, kad jis bus vėl čia, tad turėsiu su kuo normaliai bendraut, nes visi kiti aplinkui tik stumia ant manęs. Vienas, kitas tik nesirauna ir žino savo vietą.

Arba man tik taip atrodė, arba rimtai mane šiandien treneris kankino, nes vis liepė daryt kažkokius pratimus, prabėgimus, o aš nesupratau, kokio velnio? Toks vaizdas, kad jis trokšta, jog aš vos pasivilkčiau po treniruotės, o dar šiandien vakare turiu pasiimt Aza'ą.

Šiuo metu darau visiškai durnus ir bukus dalykus. Kaip ir draugauju su Azalea, nors noriu būt su ja visąlaik. Šviesiaplaukės grįžimas tai turbūt didžiausias stebuklas, kuris nutiko man per gyvenimą. Jei ji grįžo pas mane, reiškia aš esu jos vertas, nors ir praėjo daug laiko.

Turiu vaiką, kurį myliu be galo, ir noriu su juo būt taip pat dažnai bei rūpintis, tačiau gyvenu su Freya, kuri manęs netraukia. Išvis net neįsivaizduoju, kokio velnio su ja miegojau ir mėginau turėt santykius. Ji atsirado vėliau po Aza'os ir bent kažkiek prablaškydavo mano mintis nuo Azalea'os, tačiau ilgainiui tai pabodo.

Galvos skausmas viską suderint ir tik laiko klausimas, kada jos sužinos viena apie kitą. Nežinau tiksliai, bet galbūt Freya jau dabar nutuokia, kad aš turiu kitą, nes dažnai nebūnu namuose dieną ar net per naktį, nes tuomet būnu su Aza. Žaidžiu lyg dvigubą gyvenimą.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWo Geschichten leben. Entdecke jetzt