§ Mini-Özel Seri 5 §

1.4K 76 22
                                    

Herkese merhabaa!!!

Oy verip satır arası yorum yapmayı unutmayınn 🙏❤️

İyi Okumalar

Bedenim havalanırken tek kelime dahi etmeden başımı Yavuzun omzuna yasladım.

Yorgun bedenimin bu sefer gerçekten ayakta duracak hali yoktu.

Yavuz küçük adımlarla banyodan çıktı. Yatağa gelince beni yatağa bıraktı. Saçlarımı öptü. "Hasta olmadan giyinip güzel bir uyku çekelim canım."

Yavuzu başımla onayladığımda gülümseyip sırtını bana döndü. Sırtındaki tırnak izlerine alt dudağımı dişleyip bakarken elinde paketlerle geri döndü bana Yavuz.

"Onlar ne? " diye sordum dudağımı dişlemeyi bırakıp.

"Kıyafet canım," dedi. "Oteli ayarladıktan sonra aldım. Giyecek bir şeyler lazımdı."

"İyi düşünmüşsün," dedim.

Renkli poşetleri yanıma bıraktı. İlk poşetten yeni alınmış çamaşırları çıkarttığında şaşkınlıkla baktım Yavuzun mavilerine. "Sen çamaşır mı aldın bir de? "

Dudağını büzüp "Alamaz mıyım ki? " dedi.

"Alırsın da," dedim. Kendimi tutamayıp güldüm. "Sen ya, sen. Teröristlerin korktuğu sarı komutan karısına iç çamaşırı seçmiş." Küçük bir kahkaha attım. "Seçmesi zor oldu mu bari? "

Kaşlarını çatıp baktı yüzüme. "Ben seçmedim hayatım. Satıcıya söyledim o verdi bir tane işte. Hem bunda gülecek ne var bu kadar? "

Gözümün önüne Yavuzun çamaşır alırken ki görüntüsü geldiğinde karnımı tutarak gülmeye başladım. "Ay, Yavuz seni çamaşırcı da hayal etmesi bile..." Gür bir kahkaha daha attım. "Ben buna on yıl gülerim artık."

Gülmekten karnıma ağrılar girmeye başlarken "Bahar kızıyorum ama," dedi Yavuz.

Gülmemek için kendimi tutmaya çalıştım. "Tamam gülmedim," dedim ciddi olmaya çalışarak. Ciddi duruşum çok sürmedi, saliseler sonra tekrardan gülmeye başladım.

Yavuz göz devirip sakinleşmemi bekledi. Gülmekten gözlerim buğulanmıştı, sıcak basmıştı. Elimi yüzüme yelpaze yapıp gülmeyi kestim.

"Sonunda," dedi Yavuz.

"Ya Yavuz ama ben bunu rüyamda görsem inanmazdım. Sonuçta sen koskoca Yavuz Karasusun. Yavuz Karasu dışarıda karısına asker arkadaşı gibi davranır, çamaşır almaz," dedim. Alttan alttan laf sokmazsam olmazdı. Sonuçta az çekmedim ben bu adamın bu huyundan. Bi' bugün dışarıda gerçekten karısıymışım gibi davrandı.

"O eski Yavuzdu," dedi bedenimdeki havluyu çözüp. "Artık yeni Yavuz var," dedi.

Sütyenin askılarını kolumdan geçirdim. Yavuz kopçasını bağlamak için yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Gözlerimiz birbirini bulduğunda gülümseyip dudaklarımı öptü. Kısa ama tutkulu bir öpücükten sonra geri çekildi.

Bedeni tam olan sütyene kısa bir bakış attım. "Vay be, bedenimi tam tutturmuşsun," dedim bravo der gibi başımı sallayarak.

Çapkınca sırıttı. "Göğüslerinin her milimini dudaklarımla ölçüm ben. Bırak da bedenini tam tutturayım hayatım."

"Pislik," dedim elindeki tişörtü sertçe alıp. Tişörtü başımdan geçirdim.

"Senin şimdi pislik dediğini bir gün belki unuturum doktor hanım ama az önce kulaklarımın duyduklarını asla unutmam," dedi imayla. Kalleş.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin