❀ 25'ten devam 2 ❀

2.2K 133 42
                                    

Lütfen satır arası yorum yapın. Sizin yorum ve oylarınız benim için çok değerli. Lütfen 🙏

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Genç kadın elindeki anahtarı yuvasına sokup bir tur çevirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın elindeki anahtarı yuvasına sokup bir tur çevirdi. Kapı küçük bir 'tık' sesiyle açıldı. Anahtarı yuvasından çıkartıp içeriye girdi ve kapıyı kapattı.

Genç kadın sessiz adımlarla salona girdiğinde gördüğü manzarayla yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu.

Telefonunu çantasından çıkartıp sevdiği adamın göğsünde uyuyan arkadaşının ve abisi bildiği adamın resmini çekti.

Aklına gelen şeyle kenarda masanın üzerinde duran kağıt ve kalemi alıp bir şeyler yazdı. Ardından elindeki anahtarla beraber kanepenin önündeki sehpanın üstüne, görebilecekleri bir şekilde koyup evden çıktı.

Kısa bir süre sonra göğsündeki ağırlıkla gözlerini yavaşça araladı Yavuz. Bulanık gören gözlerini kırpıştırıp göğsündeki ağırlığın nedenine baktı.

Masum masum uyuyan kadınını görünce yüzünde bir gülümseme oluştu. Sevdiği kadının saçlarını öpüp onu izlemeye başladı. Yüzünü ezberler gibi uzun uzun izledi onu.

Bahar huzurla yumduğu gözlerini, huzurla araladı. Hala Yavuzun göğsünde olduğunu anlayınca başını kaldırıp adamına baktı. Yüzünde gülümsemeyle ona bakan mavilerle karşılaşınca yüzünde oluşan tebessümle,

"Günaydın" dedi

"Günaydın birtanem" dedi Yavuz ve Baharın saçına bir öpücük kondurdu.

"Güne seninle başlamak çok güzel" dedi Bahar

"Bundan sonra güne hep benimle başlayacaksın" dedi Yavuz

"Güne seninle başlamak her şeye değer" dedi Bahar

Yavuz yüzündeki gülümsemeyle Baharın dudaklarına minik bir öpücük kondurdu. Bahar gülümseyerek başını Yavuzun göğsüne tekrar koydu.

Birden aklına gelen şeyle yattığı yerde doğrulup,

"Saat kaç oldu? İşe geç kalmayalım birde" dedi. Sehpanın üzerindeki telefonunu almak için uzandığında, kağıdı ve anahtarı gördü. Telefonu almayı es geçip kağıdı eline aldı.

Yavuzda yattığı yerden doğrulup Baharla beraber kağıtta yazılanları okudu.

'Günaydın teyzekızım ve Yavuz abicim. Sabah geldim sizi görünce uyandırmaya kıyamadım. Çok tatlı uyuyordunuz. Teyzekızım bu arada artık evinizin anahtarının kopyasının bende kalmasına gerek yok. Sonuçta siz evlisiniz. Anahtarın bende olması uygun olmaz. Yavuz abime verirsin bunu.'

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin