✧ 66'dan devam 1 ✧

2.5K 157 115
                                    

Öncelikle bu bölümü yazmaya o iğrenç fragmanı gördükten sonra yazma kararı aldım. Aslında biraz ara verecektim. Ama, buradan daha fazla uzak kalamadım.

Hala çok kırgınım.

Bu seride Yavuza olan öfkemi kusacağım. Ama bunu yaparken benim değer verdiğim ve shiplediğim tek çifte kıymayacağım. O iğrenç, aptal ve salak senaristin boktan senaryosu için çiftime kıymayacağım. Ben mutsuz sonlardan nefret ederim. Bu da benden size spoi olsun.

✧ Ben bu seride Güleri öldürmedim. Bir de Ateş'e ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Sadece esir alındığını biliyorum. Ve bu seride Ateş kurtulmuş, hastanede tedavi görüyor olacak.

✧ Yavuz da Deryayı ö*medi.[onu yapmaları benim için o kadar iğrenç ki kendi sansürümü yaptım 😂] Yavuz onu sadece kendine çekti. Sonra yaptığı hatayı fark edip geri çekildi.

Yeni bölüm;

80 Oy

70 Yorum, geldiğinde gelecek.

Hadi bölüme geçelim

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Elini ritmik bir şekilde direksiyona vurmayı bırakıp silecekleri çalıştırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elini ritmik bir şekilde direksiyona vurmayı bırakıp silecekleri çalıştırdı. Hafif hafif çiseleyen yağmur camın üzerine düşmeye devam ederken siyah silecek camı temizledi.

Yaptığı hatanın farkındaydı. Yapmaması gereken bir şey yaptığının... Nefesi boğazına düğüm olup kalırken camını yarıya kadar açtı. Yüzüne çarpan rüzgarla gözlerini kapatıp derince nefes aldı.

Camını kapattı. Yeşil ışığın yerini kırmızıya bıraktığını görünce frene bastı. Araba durunca içini yakıp kül eden pişmanlık duygusuyla gözlerini yumdu. Derin bir nefes daha aldı.

"Asla ama asla yapmamam gereken bir şeyi yaptım. Yapmamalıydım. Bak ben çok fazla hata yaptım. Bunun en bütünü de demin yaptım. Ben ihanet ettim."

"Hala seviyorsun onu. Bunu görebiliyorum"

"Bugün birden sen gittin, o geldi. Kahvelerini dikti mavilerime. Bana tebessüm etti. Özlediğim dudaklarının tadını almak istedim. Ama, olmadı. Ben o anda seni görmedim, kalbimin sahibini gördüm sandım. Seni öpmek istemedim, kalbimin sahibini öpmek istedim. Baharımı görüp, onu öpmem istedim. Sen, benim kalbimdeki kadın değilsin. Kalbim sadece Baharın"

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin