❈ 23'ten devam 13 ❈

1.5K 143 281
                                    

Dün verdiğim sözü tutuyorum. Sınır doldu ve okulum biter bitmez yeni bölümü düzenleyip atıyorummm 🎉

Yeni bölüm sınırı 230 yorum.

Satır arası yorum yapmayı unutmayın

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Bahar derin bir nefes alıp, aldığı nefesi sesli bir şekilde dışarıya verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bahar derin bir nefes alıp, aldığı nefesi sesli bir şekilde dışarıya verdi. Ağlamaktan yorgun düşüp göğsünde dinlenen adamının saçlarına minik bir öpücük kondurdu.

Elini kocasının saçlarından çekip yüzünü kavradı. Kocasının ona bakmasını sağladı. "Canım," dedi. Devamında ne diyeceğini bilemedi. Buna karar veremedi. Kocasını tekrar üzmemek için bir şey olmamış gibi davransa umursamaz birisi gibi görünecekti. Nasıl olduğunu öğrenmek için sorsa, bir şey dese kocasının belki de unuttuğu şeyi hatırlatıp yarasına tuz basacaktı. En sonunda susmaya karar verdi.

Yavuz bir elini Baharın yanağına koydu. Diğer eliyle de Baharın karnını okşayarak "İyi ki yanımdasınız," dedi.

Bahar yanağındaki eli tuttu. Dudaklarına götürüp avuç içini öptü. "Sen de iyiki yanımızdasın."

Yavuzun yorgun mavileri Baharın kahvelerine bakarken odanın kapısı tıklatıldı. Ardından da açıldı.

Erdem içeriye girince Yavuz ayağa kalktı.

"Seninle Ankaraya gitmemiz gerek Yavuz. Bir saat içinde hazırlanıp yanıma gel." Erdemin bakışları Bahara kaydı. Tekrar Yavuza döndü. "Günü birlik gidip geleceğiz. Ama Baharı bize bırak, senin de aklın kalmasın karında."

"Emredersiniz komutanım"

Yavuz anahtarı yuvasından çıkarttı. Karısının eve önden girmesi için kenara çekildi. Bahar içeriye girip spor ayakkabılarını çıkartırken Yavuz da içeriye girdi.

Bahar çantasını portmantoya bırakıp kocasına döndü. Yavuzun iki elini de sıkıca tuttu. "Sevgilim," dedi çatlak sesiyle. Kocasının kırmızı gözlerini görmek bile canını yakıyordu.

"Bir şey demene gerek yok Bahar. Ben senin varlığını ve bana desteğini hissediyorum. Benim hissetmem için konuşmana gerek yok."

Bahar boğuk çıkan sesiyle "Hep yanındayım," dedi. Parmak uçlarında yükselip kocasının dudaklarına minik bir öpücük kondurdu.

Yavuz elini Baharın ensesine koyup okşarken karısına yaklaşıp minik bir öpücük de o kondurdu dudaklarına.

"Gitmeden duşa girip kendimi toparlasam iyi olacak."

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin