❁ 41'den devam 5 ❁

2.8K 194 247
                                    

Ya ben hala bölümleri telefondan atamıyorum. Atabilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Bugüne kadar hep telefondan atarken şimdi atamıyorum :((

Yeni bölümün sınırı 150 oy, 150 yorum

Hadi bölüme geçelim ↴

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Ölmekten korkuyordu, yaşarken ölmekten

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ölmekten korkuyordu, yaşarken ölmekten. Eğer Baharı koruyamazsa yaşarken ölecekti. Bugüne kadar hep yara almıştı ve bu yaraları Bahar sevgisiyle iyileştirmişti. Ama, eğer Baharını şimdi kaybederse bu sefer aldığı yara onu yaşarken öldürecekti.

Yavuz, hayatının anlamı olan kadını o herifin tuttuğu silahın ucunda görünce vücudunu delip geçen korkuyla silahını belinden çıkartıp Dragana doğrulttu.

Baharın gözünden akan bir damla yaş Draganın eline çarparak durarken Dragan, alayla güldü ve "Hadi ama Yavuz, senin bunu yapamayacağını ikimizde biliyoruz. Şu anda içini kaplayan o korkuyla asla o silahı ateşleyemezsin. Hele ki karın elimdeyken" dedi

"Seni gebertirim Dragan, bırak onu" dedi Yavuz öfkeyle

Kulaklığından çıkıp kulağını dolduran sesler umurunda bile değildi. Şu anda tek düşündüğü şey karısıydı. Gözünden akan bir damla yaş için ölebilecek kadar çok sevdiği karısı...

Salondakiler korkuyla dışarıya doğru kaçışırken tim üyeleri kulaklıktan duydukları şeyle hemen ana salona geçiş yaptılar. Hepsi gördükleriyle şok olurken silahlarını çıkartıp aynı Yavuz gibi silahlarını Dragana doğrulttular.

Etraftaki insanlar salonu korkuyla boşaltırken Fundanın feryadı koca salonu kapladı. Tüm ailesi korkuyla dolarken Baharın gözünden bir damla yaş daha süzüldü. Dragan bakışlarını Bahara çevirip "Ne sulu göz çıktın sende Baharcım" dedi.

Baharın gözünden bir damla yaş daha süzülürken Dragan bakışlarını Yavuza çevirdi. "Sulu gözlü kadınlarda ne buluyorsunuz anlamıyorum. Ama itiraf etmek gerekirse güzel kadınmış karın. Yazık olacak bu güzelliğe" dedi silahın namlusunu Baharın boynuna doğru sürterek indirirken.

Bahar gözlerini sıkıca kapattı. Ağzını kapatan ele rağmen hıçkırıkları duyuldu.

"Seni geberteceğim" dedi Yavuz öfkeyle dişleri arasından

"İnşallah Yavuzcum" dedi Dragan ve silahı Baharın boynundan çekip havaya üç el ateş etti. Etrafta çığlık koparken Dragan, Baharı bırakıp kalabalığın içine karışıp hızla dışarıya çıktı.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin