❅ 12'den devam 1 ❅

3.1K 142 56
                                    

Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum sizden. Bence güzel bir bölüm oldu.

Neyse konuşmayı sona bıraktım. Bu arada bölüm geç geldiği için üzgünüm😔

Hadi o zaman biz bölüme geçelim

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Bahar diplomasını kaybedeli, tim ise üniformalarını kaybedeli tam iki ay olmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bahar diplomasını kaybedeli, tim ise üniformalarını kaybedeli tam iki ay olmuştu.

Bu iki ayda Yavuz İstanbula gelmişti. Annesiyle güzel anılarını dolu olduğu o eve girmesi ne kadar zor olsa da orada kalmaya başlamıştı. Timle ise neredeyse hiç görüşmemişti.

Nazlı okuluna devam etmek için İstanbula gelmişti fakat Erdem ve Güler Karabayırda kalmaya devam ediyorlardı.

Nazlı Ateşin ondan ayrılma sebebini öğrenince Ateşe olan öfkesi dinmişti. Aniden gelen cesaretle de babasıyla konuşmuştu. Erdem ise Ateşin artık askeri olmayışından dolayı fazla abartmamak şartıyla ilişkilerine onay vermişti.

Fethi eski zengin hayatına geri dönerken kalbinde hala Eylem vardı. Onun gitmeden önce onu öpüşü...

Bahar ise kalbinde koca bir yangınla dönmüştü İstanbula. Diplomasını almak için babasından yardım istemişti ama babası etmemişti. Zaten ne zaman Bahara iyi bir baba olmuştu ki..

Bahar annesine ne kadar kızgın olsa da o, onun annesiydi. Ve eskisi kadar sık olmasa da görüşüyordu onunla.

İstanbula döndüğü ilk zamanlar annesinin zoruyla gittiği bir partide şans eseri Fethiyle karşılaşmıştı.

İkisi de bu süslü hayattan nefret eden iki gençti. Birbirlerini bulmaları onlara ilaç gibi gelmişti. İkisinin de kalbi yaralıydı.

Az sohbet etmemişlerdi beraber. Fethi Eylemi, Bahar ise Yavuzu anlatmıştı. Ne kadar birbirlerinin yaralarına merhem olmaya çalışsalarda olmamıştı. Bir sevdikleri olamamışlardı birbirlerine.

Artık o kadar iyi anlaşır olmuşlardı ki birbirlerinin evine girip çıkarken müsade istemelerine bile gerek yoktu. İkisinde de birbirlerinin evlerinin anahtarı vardı.

Bahar ve Fethi yaklaşık bir ay yalnız dertleşmişlerdi. Sonra Nazlı ve Ateş barışmış ve kalbi yaralı iki arkadaşlarına destek olmak için hep onların yanında olmuşlardı.

Bahar diplomasını geri alabilmek için çok çabalıyordu. Eski bir avukat arkadaşı olan Melisayla beraber çok güzel iş çıkartıyorlardı. Ve sonunda bir sonuca varmışlardı. Bahar diplomasını almıştı.

Bahar büyük bir sevinçle arabasından indi. Güneşin kavurucu ışınları siyah şortunun ve siyah askılı bluzunun açıkta bıraktığı yerlerin karıncalanmasına neden olurken elindeki kırmızı şarap şişesini düşürmeden küçük çantasının içinde Fethinin evinin anahtarını aramaya başladı.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin