✮ 45'ten devam 1 ✮

3.2K 136 175
                                    

Bölüm başında fazla konuşmayacağım. Sadece sizden birşey isteyeceğim. Lütfen bol bol satır arası yorum yapın 🙏

Yavuza küfür serbest 😂

 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Baharın sevdiği adama romantik bir akşam yemeği hazırladığı ve yine sevdiği adamın o romantizmi bozmasın üzerinden bir gece geçmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Baharın sevdiği adama romantik bir akşam yemeği hazırladığı ve yine sevdiği adamın o romantizmi bozmasın üzerinden bir gece geçmişti.

Dün akşam Yavuz babasını kurtarmak için bir operasyona çıkmıştı ve hala gelmemişti.

Bahar içindeki öfkeyle tarağın dişlerini sertçe saçına geçirdi. Saç diplerindeki acıyı öfkesinden hissetmezken Yavuza atması gereken tribin büyüklüğüne karar veriyordu.

Bugüne kadar Yavuzla hiç romantik bir akşam yemeği yememişlerde. Ondan ayrı Yavuzun hiç romantik olduğunu görmemişti. Ama hakkını da yiyemezdi. Yavuz istediği zaman gerçekten romantik birisi olabiliyordu ama bu çok nadir oluyordu. Dün gece ise Bahar bir adım atmıştı ama Yavuz arkasını dönüp koşar adım kaçmıştı.

Bahar sinirle saçlarını tarayarak onlara işkence yapmayı bıraktı. Zaten saç taramak onun için yeterince sıkıcıydı. Birde sinirli olunca...

Bahar oflayarak başını saç havlusu tekrar sardı ve ayaklarını kanepenin önünde olan masaya uzatarak gül kurusu rengindeki ojesini eline aldı.

Normalde fazla makyaj yapan veya oje süren birisi değildi Bahar. Şu anda sadece kafasını meşgul etmek için oje sürüyordu.

Her bir tırnağını boyadıkça Yavuzun hödüklüğüne söylenirken sonunda tüm tırnaklarını boyamıştı. Ojenin kapağını kapatıp tırnağındakilerin kuruması için üflemeye başladı.

Evin kapısı açılınca Yavuzun geldiğini anlamak zor olmamıştı Bahar için. Bahar Yavuzun gelmesini umursamadan tırnaklarına üflemeye devam etti.

Yavuz salona girince Bahara baktı. Belki bir tepki verir diye biraz bekledi ama Bahar hiçbir şey demeyip yapmamıştı.

"Kocana 'Hoşgeldin' demekte mi yok ? " dedi Yavuz Baharın bu haline şaşırarak

Bahar Yavuzun yüzüne bile bakmadan omuz silkti.

Yavuzun şaşkınlığı bir kat daha artarken Baharın ona trip attığını anlayıp başını yavaşça iki yana salladı.

Baharın ona trip atma nedeni aklının ucuna bile gelmezken Baharın yanına geldi. Elini Baharın masaya uzattığı bacaklarının altına koydu. Bir elini de Baharın beline koydu.

Bahar Yavuzun ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken, Yavuz Baharı kucakladı. Ardından kanepeye oturdu ve Baharı da kucağına oturttu.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin