❈ 23'ten devam 8 ❈

2.3K 204 177
                                    

Bir önceki bölümden bir yorum gördüm Yavuz Baharın yanında durmak istemiyor zorla duruyor gibi diye. O bölümde belirtmek aklımdan çıkmış. Başka yere odaklanırken o kısmı unutmuşum. Ve şimdi eklemek istiyorum: Yavuz tecavüze uğramaktan yeni kurtulan kadına çok yakın olup onun travmasını tetiklememek istediği için, Baharı incitmekten korktuğu için biraz uzak durdu😊

Bölüm bugüne özel sınır dolmadan geldiii.

Yeni bölüm sınırı 160 oy, 160 yorum

Hadi bölüme geçelimm ↴

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

3 HAFTA SONRA

Bahar Yavuzun yanına oturup mısır tabağını kucağına koydu. Yavuz Baharın boynuna derin bir öpücük kondurdu. Kolunu açarak Bahar için yer açtı. Bahar gülüp başını Yavuzun omzuna yasladı ve filmi izlemeye başladı.

Kocasıyla beraber film izlerken Bahar ağırlaşan gözlerini kapatmamak için direndi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kocasıyla beraber film izlerken Bahar ağırlaşan gözlerini kapatmamak için direndi. Yavuz omzunda gözleri kapanan kadına çevirdi bakışlarını. Saçına bir öpücük kondurup elini yanağına koydu. "Hadi canım yatalım artık."

"Hıhı," dedi Bahar uykulu uykulu

Yavuz Baharın kucağındaki mısır tabağını orta sehpaya koydu. Televizyonu kapatıp karısını kucağına aldı. Yatak odasına gelince Baharı yatağa bırakmak için eğildi.

Baharı bırakınca geri çekilmek istedi. Ama Baharın boynundan çözmediği kolları buna engel oldu.

Bahar başını yastıktan ayırdı. Alnını Yavuzun alnına yasladı. Burnunu kocasının burnuna sürterek "Artık senin olmak istiyorum" dedi.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin