❁ 41'den devam 7 ❁

2.3K 158 86
                                    

Bahar gülerek ellerini Yavuzun boynuna koyup Yavuzun dudaklarına yanağından ayırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bahar gülerek ellerini Yavuzun boynuna koyup Yavuzun dudaklarına yanağından ayırdı. Baş parmağıyla kulağına yakın bölgeyi okşayarak "Dur artık, Yavuz" dedi.

Yavuz elini Baharın beline yerleştirip kendine çekti. Bir elini Baharın yanağına koyup "İçimdeki duyguyu tarif edemiyorum, Bahar. B-bu çok değişik. Kelimelerim yetmiyor" dedi.

Bahar gülümseyerek Yavuza yaklaştı. Dudaklarına minik bir öpücük kondurup "Aynı şeyleri bende hissediyorum Yavuz. Bu...bu gerçekten çok garip..." dedi.

Yavuz elini karısının yanağından çekip karnına koydu. "Hala inanamıyorum, Bahar. Şimdi burada bizim mucizemiz mi var? "

Baharın gözünden bir damla yaş süzülürken alt dudağını ısırıp elini Yavuzun elinin üzerine koydu. "Mucizemiz"

Genç çift tekrardan göz yaşlarına hakim olmadı. Yaşlar usul usul yanaklarına süzülürken yanlarına hemşire geldi.

"Bahar hanım, İnci hanım sizi bekliyor"

Bahar başıyla onaylayıp yanağındaki yaşı sildi. Yavuz da kendini toparlayıp ayağa kalktı. Karısının elini tutup doktorun odasına girdiler.

İnci gülümseyerek döner sandalyesinden kalktı ve "Arkadaşım beni az önce bilgilendirdi. Dilerseniz direk ultrasona geçelim" dedi.

Bahar başıyla onaylayıp paltosunu çıkarttı. Sedyeye uzandı. Yavuz karısının yanına dolaşıp sıkıca elini tuttu. Avuçları arasındaki eli öptü. Bahar tebessümle Yavuza bakarken karnına düşen soğuk jelle içi ürperdi.

Bakışlarını kocasından çekip karşısındaki monitöre dikti. Genç doktor, ultrason cihazının başlığını Baharın karnında gezdirirken Bahar kaşlarını çatıp elini Yavuzun eli arasından çekti. Direklerini üzerinde yükseldi.

"Yavuz biz daha gece şey yaptık. Bu çocuk yirmi dört saat geçmeden nasıl oldu? "

Baharın sorusuyla Yavuzun gözleri kocaman açılırken İnci gülerek,

"Bebeğinin bir buçuk aylık Bahar hanım" dedi

Bahar şaşkınlıkla doktora dönerken "B-bir buçuk a-aylık mı? " dedi kekeleyerek

Doktor gülerek başıyla onayladı. Bahar yaşadığı bir şokla daha başını tekrar sedyeyle birleştirdi.

"Kalp atışlarını duymak ister misiniz?"

"Evet"

Yavuzun sesinin bu tınısına daha önce hiç şahit olmamıştı, Bahar. Daha önce kocasının hiç bu kadar tuhaf bir duyguyla yüklü sesini duymamıştı.

Baharın gözleri tekrardan dolarken kocasının elini sıkıca tuttu. Doktor bir kaç düğmeye bastıktan sonra odanın içini o ses kapladı. Minik mucizelerinin kalbinin sesi...

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin