❈ 23'ten devam 1 ❈

2.6K 216 256
                                    

Bugün gördüm kitabın okuması elli bini geçmiş. Beni ne kadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz. Ben bu yola başlarken kitabın okunacağını pek düşünmemiştim. Keyif için yazmıştım. Ama zaman geçtikçe okunma oranları arttı ve ailemiz büyüdü. Ben bu ailenin içinde olduğum için çok mutluyum. Umarım sizde mutlusunuzdur. Kitabımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.

Bölüm sonundaki açıklamayı lütfen okuyun ❗

Yeni bölüm sınırı 150 oy, 150 yorum.

Dipnot1: Bu seride Fatma ölmedi.

Dipnot2: Bölüme geçmeden önce şunu söylemek istiyorum. Ben duygularını fazla dile getirebilen birisi değilim. Ve duygularımı dışarıya yansıtan... Bu bölümde duyguya girebilmek için çok uğraştım ama pek başaramadım. Üzgünüm. Kendi duygularımı dile getiremezken burada Yavuzun duygularını size aktaramamış olabilirim😔

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Bahar elindeki telefonu orta sehpanın üzerine koyup eski yerine oturdu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bahar elindeki telefonu orta sehpanın üzerine koyup eski yerine oturdu. Avukat Rıza olarak tanıdığı Olcaya korkuyla baktı. "K-kusura bakmayın ama benim a-acil bir işim çıktı."

Bahar kekelediği için kendine lanet etti.

Olcay elindeki dosyanın kapağını kapattı. "Sorun değil Bahar hanım. Siz müsait olduğunuz bir zamanda bana ulaşın, gerekli işlemleri o zaman yaparız"

Bahar titrek bir şekilde nefesini dışarıya verdi. "Olur," dedi.

Olcay dosyaları toplayınca Bahara döndü. "Ben müsadenizle lavaboyu bir kez daha kullanabilir miyim? "

"Tabii" dedi Bahar

Olcay sahte tebessümle çantasını bırakıp lavaboya girdi. Baharsa elini güm güm atan kalbinin üzerine koyup pencerenin önüne geldi. Perdeyi ucundan tutup biraz açtı. Derin nefesler almaya çalışarak dışarıya bakarken ağzını ve burnunu kapatan elle afalladı. Eli, yüzündeki ele gitti. Eli çekmeye çalışsa da nafile... Daha fazla direnemedi ve kendini karanlığa bıraktı.

Tim üyeleri sıfır zayiat ile bitirdileri operasyondan sonra helikopterden indiler. Herkes mutlu ve gururluydu.

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin