⌘ 51'den devam 3 ⌘

2.3K 117 46
                                    

Bölüm şarkısını biraz kısık sesle ve tüm bölüm boyunca okursanız daha keyifli olacağını düşünüyorum.

⭕ Benden bir tavsiye daha ben bu tür şarkıların insanı rahatlattığını düşünüyorum. Kulaklığınzı takın ve karanlıkta yatağınıza uzanıp gözlerini kapatın. Bir süre sonra gerçekten size iyi geldiğini göreceksiniz. En azından bende öyle oluyor. 1'inci, 2'nci ve bu parttaki müziklerle bu dediğimi deneyebilirsiniz.

Satır arası yorumlarınızı okumak çok keyifli. Hem sizin düşüncelerinizi ve hoşunuza gidip gitmeyen yerleri anlamak, benimle aynı fikirde olup olmadığınızı anlamak daha kolay ve güzel oluyor. Bu yüzden satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💕 💫

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Baharın ortaya çıkışından bu yana tam iki hafta geçmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Baharın ortaya çıkışından bu yana tam iki hafta geçmişti. Bu iki haftada Yavuz time geri dönmüştü.

Görev yerleri artık İstanbul olduğu için Mücahit ne kadar üzgün olsa da silah arkadaşları ve üniformasıyla beraber olduğu için mutluydu.

Ateş Yavuzdan abisi olarak Nazlıyı istemesini istemişti ve Yavuzda seve seve kabul etmişti. Yarın istemeye gideceklerdi.

Yavuz ile Baharın ise içindeki özlem iki haftadır hiç bitip tükenmek bilmiyordu. Hatta daha da artıyordu sanki.

Neredeyse iki haftadır her gece ne yaparlarsa yapsınlar işin sonu yatakta bitiyordu. Bu gece de yine öyle geceydi..

İki aşık birbirine dönük bir şekilde sarılırken Bahar Yavuzun yanağını okşuyordu. Yavuz ise Baharın saçlarını okşuyordu.

 Yavuz ise Baharın saçlarını okşuyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin